تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 994 از 1024 اولاول ... 4948949449849909919929939949959969979981004 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,931 به 9,940 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

معاون سازمان سنجش در پاسخ به اظهارات برخی مبنی بر بالا بودن سطح دشواری سئوالات کنکور امسال گفت: سئوالات به طور میانگین برای داوطلبان متوسط طراحی شده است.
    حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره سطح دشواری سئوالات آزمون سراسری 89 گفت: سئوالات آزمون در تمامی گروههای آزمایشی از همان کتبی که به عنوان منابع طرح سئوال مطرح و در پیک سنجش اعلام شده بود طراحی شد.
    وی در پاسخ به برخی اظهارات درخصوص مشکل بودن کنکور امسال به خصوص گروه علوم تجربی گفت: سطح دشواری سئوالات به گونه ای است که ممکن است سئوالی برای برخی داوطلبان آسان و برای برخی دیگر دشوار باشد اما در نهایت طراحان سئوال، سئولات را با برای داوطلبان دارای سطح معلومات متوسط طراحی می کنند.
    آره خوب منم از همون كتب منابع يه جوري سوال طرح ميكنم كه باباي معاون سنجش هم نتونه جواب بده

2. این کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

OTN یه انتشاراته؟!!! تاحالا نشنیده بودم!
    آره ماله انرژي اتمي هست !

4. 2 کاربر از pooya_kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بچه ها شما کنکور آزاد شرکت میکنید؟
    من هرچه فکرش میکنم تو کتم نمیره برم دانشگاه آزاد!
    مغرور نیستم اما میدونم قبول که بشم وسوسه میشم که برم آزاد!
    من که شرکت نمی کنم! آخه اگر هم قبول بشم نمی رم! از بین فیزیک خرم آباد و مهندسی مکانیک ساخت و تولید تهران مرکزی، فیزیک خرم آباد رو ترجیح می دم!!!
    امیرین (یعنی دو امیر) برین کنکور آزادم بدین شما که پولشو دادین ضرر نداره. آدم از فردای خودش خبر نداره. من پارسال انتخابای خودمو محدود کردم وقتی نتایج اومد آرزو میکردم کاش زمان به عقب برمیگشت تا انتخابامو درست انجام بدم . هنوز نتایج کنکور دولتی نیومده. برین 3-4ساعت با سوالای آبکی آزاد تجدید روحیه کنید . قبول شدین هم دیگه دست خودتونه برین یا نرین کسی که مجبورتون نمیکنه .
    معاون سازمان سنجش در پاسخ به اظهارات برخی مبنی بر بالا بودن سطح دشواری سئوالات کنکور امسال گفت: سئوالات به طور میانگین برای داوطلبان متوسط طراحی شده است.
    حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره سطح دشواری سئوالات آزمون سراسری 89 گفت: سئوالات آزمون در تمامی گروههای آزمایشی از همان کتبی که به عنوان منابع طرح سئوال مطرح و در پیک سنجش اعلام شده بود طراحی شد.
    وی در پاسخ به برخی اظهارات درخصوص مشکل بودن کنکور امسال به خصوص گروه علوم تجربی گفت: سطح دشواری سئوالات به گونه ای است که ممکن است سئوالی برای برخی داوطلبان آسان و برای برخی دیگر دشوار باشد اما در نهایت طراحان سئوال، سئولات را با برای داوطلبان دارای سطح معلومات متوسط طراحی می کنند.
    کاش منبع خبرتم میذاشتی. ولی قابل توجه مهسا خانم و بقیه بچه ها بخصوص تجربی ها . سوالات امسال سخت بوده این یعنی اینکه هیچی معلوم نیست (نتایجو میگم)

6. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    هر جا که بشه

پيش فرض

میخواستم ببینم این کتابهای سنجش آخر گاج رو میشه تو انقلاب فروخت؟؟ کی میخره آخه مونده رو دستم !!!

داره خودمونی میشه omidrey's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

میخواستم ببینم این کتابهای سنجش آخر گاج رو میشه تو انقلاب فروخت؟؟ کی میخره آخه مونده رو دستم !!!
    خدا هر چی بلا است رو سر گاج بیاره!
    **** لاتری باز کرده انقد از مردم پول گرفته ها کارش رسیده که آزمون بزرگ میزنه و بنز جایزه میده !!!!
    با اون کتاب های چرت و مزخرفش که همش دانش آموز ها رو گول میزنه و با قیمت های هنگفت کتاب های بیخودش را به خورد مردم(دانش آموزان) میده !
    از من به شما نصیحت که دیگه گاج نخرید . از ما و شما که گذشت . سال پایینی ها گوش کنند و نخرن !
    نخرن اینجا دو تا معنی داره : !1) خر نشن 2) خرید نکنند

9. این کاربر از omidrey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

به قول کاظم قلم چی سوالات اگه از حد معمول دشوار باشه بیشتر بچه های زرنگ لطمه میخورن . نه اینکه میخوان به همشون جواب بدن به خاطر همین سیستمشون میریزه بهم. مثلا اگه 4-4-3 باشه سیستمشون یهو میشه 0-0-0

11. 4 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    هر جا که بشه

پيش فرض

**** لاتری باز کرده انقد از مردم پول گرفته ها کارش رسیده که آزمون بزرگ میزنه و بنز جایزه میده !!!!
    با اون کتاب های چرت و مزخرفش که همش دانش آموز ها رو گول میزنه و با قیمت های هنگفت کتاب های بیخودش را به خورد مردم(دانش آموزان) میده !
    از من به شما نصیحت که دیگه گاج نخرید . از ما و شما که گذشت . سال پایینی ها گوش کنند و نخرن !

حالا شما چرا هر چی مشکل داری سره این گاج خالی کردی
    گفتم میخرن یا نه دیگه چرا بد بختو فوش میدی.
    من که از کتاباش راضی بودم بد نبود دیگه بقیه رو نمیدونم !!

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

بیچاره بچه ها . بیچاره خانواده ها . بابا اینا قبل از اینکه فکر من و شما باشن فکر اون جیبشون هستن . این گاج که فقط گروه مافیاست .کل خانواده اش رو جمع کرده اونجا. ابوالفضل و محمد و احمد و ....
    اون قلم چی هم که مداد رنگی باز کرده . کتابهای سبز - قرمز - آبی - بنفش - زرد - خاکستری - سفید و ... فردا هم میزنه پلنگ صورتی ...
    قیمت پدر و مادرشون رو میزارن رو کتابها .
    کتابهای فیزیک گاج رو که باز کنی ( نمیدونم فیزیک پایه جامع - تست) داخل یکیشون نوشته : فاطمه فاطمه است . نمیدونم تقدیم به ساحت مقدس امام زمان .
    یکی نیست به اینها بگی اخه امام رضا آخه راضیه شما 8000 تومن بزاری رو اون کتاب . یه کتاب زپرتی زدن نوشته 12000 تومن .

من که راضی نیستم . شما چی بچه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا

14. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omidrey's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

حالا شما چرا هر چی مشکل داری سره این گاج خالی کردی
    گفتم میخرن یا نه دیگه چرا بد بختو فوش میدی.
    من که از کتاباش راضی بودم بد نبود دیگه بقیه رو نمیدونم !!
    خداییش راست میگم دیگه !
    من را بچهها گفتن هی برو سبز بخر ادبیات 100 میزنی!!!
    رفتم خریدم , دیدم خوندنش فقط 2 سال طول میکشه! آخه من خیلی وسواس مطالعاتی دارم , هر 10 صفحه را حدودا 1.5 میخونم ! فک نکنی خنگما , دیگه هر چی نکته و پاورقی و تمرین و مثال است را یاد میگیرم !
    آره این جور شد رفتیم ادبیات ها رو خریدیم و آخرش هم همون ادبیاتم که بود که بود و هیچ ارتقا پیدا نکردم !
    دیفرانسیلش که هیچ ! شرو ور محضه!
    فقط انتشارات کانون فرهنگی آموزش
    با برنامه درس بخوانید , پیشرفت کنید

داره خودمونی میشه m.a_935267's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

شما منو كه نا اميد كرديد

پارسال بااين درصد ها 500 منطقه 3 آوردن:
    ادبيات:62
    عربي : 26
    ديني: 74
    زبان:54

رياضي:28
    فيزيك:48
    شيمي:68

اون وقت منو با اين درصدها ميگين 1000 منطقه 3؟

ادبيات : 64
    عربي : 49
    ديني : 85
    زبان : 36
    رياضي : 32
    فيزيك : 54
    شيمي : 55

آقا يكي هست درست بگه وضع من خوبه يا واسه سال ديگه بخونم
    Last edited by m.a_935267; 05-07-2010 at 17:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •