تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 994 از 1211 اولاول ... 494894944984990991992993994995996997998100410441094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,931 به 9,940 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چرا بعضی بازیکنایی که میخریم تو مستر لیگ اول خیلی خوبن با اینکه سنشون پایینه شروع به کم کردن قدرت میکنن؟؟؟
    این بستگی به نوع پیشرفت بازیکن داره همین طور به تمرین دادن شما داره که اگه در Level بالاتری باشه بازیکن بیشتر پیشرفت می کنه.اگه سن بازیکن پایین باشه زیاد به بازی دادن ربطی نداره

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من تو سایت بازیسنتر قسمت آمار و فروش بازی ها بودم!
    جالبه Pro Evolution Socer 2010 حدود 7 میلیون نسخه فروش داشته که آمار جالبی هست و فیفا 10 همه حدود 9 میلیون فروش داشته!
    خداییش خیلی زیاد هست این همه وضعیتشون خوب هست بعد سر آخر درست و حسابی روی بازی کار نمیکنن!
    بعضی بازیا را میبینم تازه میفهمم که چقدر سود کردن بابت PES همین Uncharted 2 به اون بزرگی بیش از 2.5 میلیون فروخته
    Dragon Age هم 3 میلیون تا فروخته.............با اون عظمتش!البته خوب بازیهای ورزشی را نباید مقایسه کنیم با اینا ولی خوب جالب هست بعد هم میگن کونامی داره از گشنگی میمیره و ............یعنی اگه واسه سال بعد هزینه نکنه و یک فوتبال درست و درمون نده دیگه براش متاسفم!

3. این کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه Pro Evolution Socer 2010 حدود 7 میلیون نسخه فروش داشته که آمار جالبی هست و فیفا 10 همه حدود 9 میلیون فروش داشته!
    خداییش خیلی زیاد هست این همه وضعیتشون خوب هست بعد سر آخر درست و حسابی روی بازی کار نمیکنن!
    بعضی بازیا را میبینم تازه میفهمم که چقدر سود کردن بابت PES همین Uncharted 2 به اون بزرگی بیش از 2.5 میلیون فروخته
    Dragon Age هم 3 میلیون تا فروخته.............با اون عظمتش!البته خوب بازیهای ورزشی را نباید مقایسه کنیم با اینا ولی خوب جالب هست بعد هم میگن کونامی داره از گشنگی میمیره و ............یعنی اگه واسه سال بعد هزینه نکنه و یک فوتبال درست و درمون نده دیگه براش متاسفم!
    ولی به نظر من سعی خودشو می کنه و هر سال سعی می کنه یه سری پیشرفت داشته باشه ولی شاید یه سری مشکلات هم داشته باشه که اگه رفع بشه بازی کاملی میشه.من که هر سال با بخش مسترلیگ تقریبا زندگی می کنم

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

الانم واقعا زحمتاي زيادي كشيدن
    مثلا شما استپ كردن توپ و كلي از افكت هاي ديگه اين بازي را نگاه كنيد خداييش خيلي بهتر شده
    من اين بازي را از سري 4 تا حالا دارم دنبال مي كنم
    هر سري پيشرفت هاي خوبي داشتند ولي انصافا توي 7 خوب كار نكردند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

جدی میگی مهران امسال اینا 7 میلیون فروش داشتن ؟ این میدونی یعنی چی ؟
    این کونامی باور کن متخصص آدم شناسی توی کادر پرسنلش داره. اگه اینجوری باشه سود خالص کونامی از بابت این بازی خیلی بیشتر از ea با فیفا هستش . چون هزینه تمام شده فیفا برای ea خیلی زیاد بود هزینه های تبلیغاتی سرسام آور ( کارناوالها , تبلیغات ماهواره ای و و و .... ) رو در نظر بگیرین .
    این آمار میتونه یک زنگ خطر هم برای ما گیمرها به حساب بیاد گیمرهای آرکید پسندی که روزگار رو برای افرادی مثل من و تو سیاه کردن . من امیدوارم این آمار درست نباشه . این مسعود کجاست که این نکته رو همیشه سر نیزه میکرد و همیشه یکی از دلایلی برتری فیفا رو مساله فروش میدونست .

7. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ولی به نظر من سعی خودشو می کنه و هر سال سعی می کنه یه سری پیشرفت داشته باشه ولی شاید یه سری مشکلات هم داشته باشه که اگه رفع بشه بازی کاملی میشه.من که هر سال با بخش مسترلیگ تقریبا زندگی می کنم
    الانم واقعا زحمتاي زيادي كشيدن
    مثلا شما استپ كردن توپ و كلي از افكت هاي ديگه اين بازي را نگاه كنيد خداييش خيلي بهتر شده
    من اين بازي را از سري 4 تا حالا دارم دنبال مي كنم
    هر سري پيشرفت هاي خوبي داشتند ولي انصافا توي 7 خوب كار نكردند
    اگه این مشکل دروازه بانا رو حل کنن واقعا ممنونشون میشم .
    یه جاهایی خیلی بد سوتی میدن .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه این مشکل دروازه بانا رو حل کنن واقعا ممنونشون میشم .
    یه جاهایی خیلی بد سوتی میدن .
    منم صد در صد موافقم.آخه جالب اینکه در شماره قبلی دروازه بانها خیلی خوب طراحی شده بودن و بعضی دروازه بانها برای خودشون یه غولی بودن.نمی دونم دلیلش چیه که تغییر کردن.

این کونامی باور کن متخصص آدم شناسی توی کادر پرسنلش داره. اگه اینجوری باشه سود خالص کونامی از بابت این بازی خیلی بیشتر از ea با فیفا هستش . چون هزینه تمام شده فیفا برای ea خیلی زیاد بود هزینه های تبلیغاتی سرسام آور ( کارناوالها , تبلیغات ماهواره ای و و و .... ) رو در نظر بگیرین .
    این آمار میتونه یک زنگ خطر هم برای ما گیمرها به حساب بیاد گیمرهای آرکید پسندی که روزگار رو برای افرادی مثل من و تو سیاه کردن . من امیدوارم این آمار درست نباشه . این مسعود کجاست که این نکته رو همیشه سر نیزه میکرد و همیشه یکی از دلایلی برتری فیفا رو مساله فروش میدونست .
    ولی واقعا این آمار درست باشه خیلی کونامی سود کرده و شاید بیشتر سود یه بازیو داشته باشه.
    راستی حسین جان میشه بگی چه قدر خصوصیات بازیکنان از طریق برنامه PES Editor کم کنم بهتر هسش.یعنی منظورم این هست که من که می خوام مسترلیگ برم و گزینه پیشرفت هم فعال باشه از هر خصوصیتی چه قدر کم کنم تا بازی خیلی سختر بشه. اینو اینجا مطرح کردم که شاید برای دوستان دیگه مفید باشه.

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این آمار میتونه یک زنگ خطر هم برای ما گیمرها به حساب بیاد گیمرهای آرکید پسندی که روزگار رو برای افرادی مثل من و تو سیاه کردن . من امیدوارم این آمار درست نباشه . این مسعود کجاست که این نکته رو همیشه سر نیزه میکرد و همیشه یکی از دلایلی برتری فیفا رو مساله فروش میدونست
    این چیزی که اونجا اشاره شده بود و خوب اونجا دروغ وجود نداره!
    بنده کاملا شوکه شدم بابت این مسئله چون اگه اینطور باشه مسئله لیسانس و ..........کم پولی کونامی نیست!و خوب با این همه فروش باید دیگه سنگ تمام بگذاره امسال!من نمیدونم با این همه فروش اگه سال بعد انیمیشن و کیفیت ساخت بازی در حد فیفا نکنن باید رسما بهشون فحش داد!
    با این همه فروشی که داشتن باید کاملا به بازی برسن و دیگه اصلا نمیشه بهانه ای آورد!
    همین NBA 2K10 من یک جایی دیدم 2 میلیون فروش داشت 2K داشت جشن میگرفت چه برسه به اینکه Pes حدود 7 میلیون فروش داشته!
    بنده سال بعد انتظارم خیلی خیلی بالاتر از بازی خواهد بود!(و با توجه به اینکه سال قبل بازی بیشتر به سمت واقع گرایی کشیده شده بود ولی کم نقص نبود و امیدوارم البته انتظارم اینه که بازی پیشرفت خیلی خیلی زیادی بکنه هر چند با این فروش شاید کونامی با خودش بگه ما همینطوریش هم میفروشیم دیگه چه دلیلی داره اینقدر زحمت بکشیم که امیدوارم اینطور نباشه)

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چیزی که اونجا اشاره شده بود و خوب اونجا دروغ وجود نداره!
    بنده کاملا شوکه شدم بابت این مسئله چون اگه اینطور باشه مسئله لیسانس و ..........کم پولی کونامی نیست!و خوب با این همه فروش باید دیگه سنگ تمام بگذاره امسال!من نمیدونم با این همه فروش اگه سال بعد انیمیشن و کیفیت ساخت بازی در حد فیفا نکنن باید رسما بهشون فحش داد!
    با این همه فروشی که داشتن باید کاملا به بازی برسن و دیگه اصلا نمیشه بهانه ای آورد!
    همین NBA 2K10 من یک جایی دیدم 2 میلیون فروش داشت 2K داشت جشن میگرفت چه برسه به اینکه Pes حدود 7 میلیون فروش داشته!
    بنده سال بعد انتظارم خیلی خیلی بالاتر از بازی خواهد بود!(و با توجه به اینکه سال قبل بازی بیشتر به سمت واقع گرایی کشیده شده بود ولی کم نقص نبود و امیدوارم البته انتظارم اینه که بازی پیشرفت خیلی خیلی زیادی بکنه هر چند با این فروش شاید کونامی با خودش بگه ما همینطوریش هم میفروشیم دیگه چه دلیلی داره اینقدر زحمت بکشیم که امیدوارم اینطور نباشه)
    منم موافقم.ولی از نظر طراحی چهره ها به نظر من خیلی مشکل نداره و خوب طراحی میشه.اگه یکمی تغییر در مسترلیگ ایجاد کنن و دروازه بان ها و داور هم خیلی بهتر بشه بازی خوبی میشه.ولی در مرود لیسانس تیمها من بعید می دونم که بیشترش کنه چون وقتی می بینه این قدر پچ برای بازی میاد دیگه دلش نمیاد پول خرج کنه.ولی مطمئن باش شرکتهای ژاپنی از شرکتهای آمریکایی با انصافتر هستن
    راستی شماره قبلی کسی میدونه چه قدر فروش کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nahr_hr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض رهنمايي ميخوام

اول ممنونم بابت جوابتون
    اما مشكلم حل نشد
    بزارين از اول بگم
    من پچ EGY_Super_Patch_6.0 رو دانلود كردم و ميخوام به پس اضافه كنم اول از همه بازي رو تو درايو E نصب ميكنم و بعدا" پچ رو هم در درايو E جايي كه بازي رو نصب كردم نصب ميكنم و وقتي ميرم كيت اين پچ رو نصب كنم فايل PES2010.EXE رو قبول ميكنه اما SETTING رو نصب نميكنه و در مجموع پچ من نصب نميشه اگه ميشه كمكم كنين
    كسي نيست جواب منو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •