همین ممد و آرش هر کدوم 70-80 تا یوزر دارن . بماند که باگ هم میزننبه گمونم به خاطر اون چهار تا يوزر هنوز هم دارن تنبيه ميشي!کلا من از شانس معافم
دقیقاتا شما خفن بشي اونا خرخفن شدن!!
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
همین ممد و آرش هر کدوم 70-80 تا یوزر دارن . بماند که باگ هم میزننبه گمونم به خاطر اون چهار تا يوزر هنوز هم دارن تنبيه ميشي!کلا من از شانس معافم
دقیقاتا شما خفن بشي اونا خرخفن شدن!!
چرا فحش میدی؟؟همین ممد و آرش هر کدوم 70-80 تا یوزر دارن . بماند که باگ هم میزننکلا من از شانس معافم
من jojok , ir-dgm ,jiigar , m-pro , smbb ,reza-x2, max-payne , Adam-Koshll همینه دیگه ندارم که.
تازه من دنبال باگ نیستم چون بلد نیستم
============
راستی کی بود میگفت دارم دنبال راهی میگرم کجانی خرید کنم فقط کد کالا ها رو میخوام؟؟
تو همین پی سی ورد 600 تا یوزر داری
منظورم از باگ همون چیت (تقلب)بود که خلاف قوانین بازی عمل میکنی
در مورد کد ها هم که گفتم این نامردا دست مارو از پشت بستن یعنی اینکه آیتم ها آیدی مشخصی ندارن و همه چیز با اشاره گر (pointer) تعریف شده . مثلا آیتمی که تو اینونتوری داری آی دی مشخصی نداره و وقتی روش کلیک میکنی اشاره گر ارسال میشه یعنی به سرور میگه برو به سلول دوم اینونتوری این بابا و ببین توش چیه . یا در مورد shop وقتی روی یه آیتم کلیک میکنی که بخری به جای اینکه کد آیتم به سرور ارسال شه میگه برو ببین توی سلولی که کلیک شده چیه بعد آیتم و قیمتش پاسخ داده میشه .
فقط در مورد کوئست ها صدق نمیکرد که من تونستم کد کوئست ها رو جابه جا کنم ولی بازم قبل از اینکه کوئست رو قبول کنه سرور بررسی میکنه آیا سری قبلیش رو رفتی یا نه . کلا تمام راه های ساده رو بسته تنها راه نفوذ به دیتابیس هستش که من شاید در صد سال آینده تونستم یه کاری بکنم![]()
آقاي بالتازا بالاخره جونت رو در راه عزيزت دادي!! (بن شدي!)
نه این 33 یا 34 هستتو همین پی سی ورد 600 تا یوزر داری
نه soldier pose یکماه بن شد چون برای بار دهم به سینا پی ام دادم تا ir-dgm رو باز کنهآقاي بالتازا بالاخره جونت رو در راه عزيزت دادي!! (بن شدي!)![]()
حالا میگین من چه کنم؟....برم تو فروم خودش پست بدم؟
راستی این معنیش چیه؟
!The session has expired
Last edited by dracula_killer; 26-06-2009 at 12:05.
عجب!!نه soldier pose یکماه بن شد چون برای بار دهم به سینا پی ام دادم تا ir-dgm رو باز کنه![]()
به گمونم صفحه رو ببمدي دوباره بري حل بشه! هان؟!The session has expired
چي رو چي كار كني؟حالا میگین من چه کنم؟....برم تو فروم خودش پست بدم؟
این کارو کردم ولی ایندفه همون ارور قبلی رو میده:
!The server is not available
برای من هم اینطوریه.به زودی خودش درست میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)