کار منو هم راه بندازین![]()
کار منو هم راه بندازین![]()
یه خورده سرچ کن!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین گزینه اینه که برید به سایت رسمی کاسپرسکی و نسخه آزمایشی (trial) بسته امنیتی PURE (که جامع ترین بسته امنیتیشون هست) رو دانلود و بصورت آزمایشی (1 ماه) نصب کنید و برای کلید های فعال سازی و... هم میتونید از تاپیک " كرك و سريال محصولات Kaspersky" استفاده کنید.سلام من د ر این حوزه ناواردم
میخوام یه کسپرسکای ورژن خوب دانلود کنم نمی دونم چه ورژنی باشه راحتتر و بهتره ، آخرین ورژنها و یا نسخه های 7و 8 و یا تریال ها کدوم بهترند؟ و در ضمن توی این انجمن بیشتر در موردش کمکم میکنند. لطفا یه پیشنهاد بم بدین
ممنون
خوشبختانه این انجمن بچه های فعالی داره و کمتر پیش میاد کسی بی جواب بمونه![]()
اینکارو که انجام دادیم آپدیتهای اون روز و بعد از اون در پوشه ریخته میشه یا نه . چون می خوام از این پوشه در یک سیستم دیگه برای آپدیت افلاین استفاده کنم .
در ضمن حجم آپدیت روزانه یا چند روز یکبار کاسپر مثل اینکه خیلی زیاده چون من هرروز یا دوروز یکبار آپدیت می کنم و هر بار چندین مگابایت دانلود میکنه در صورتی که نود 32 که داشتم اگه هفته ای یکبار آپدیت می زدم حدود یک مگابایت دانلود می کرد و آپدیت می شد .![]()
Last edited by mohsen1104; 22-08-2011 at 22:39.
به شرطی که اون گزینه همچنان تیک خورده باشه بله با هر بار آپدیت، اون پوشه هم آپدیت میشه.
بله، کاسپر حجم آپدیتش نسبت به ناد زیاد تر هست.
کسی بلد نبود؟؟
الان KIS از Comodo Internet security و Norton Internet Security سبك تره يا نه؟؟؟؟تفاوت زياده؟؟
سلام بچه ها کسپر انتی ویروسی سنگینه؟سیستم خوب و سرعتی میخواد؟
خیر kis سنگین تره و کاملا محسوسه
kis سنگین هست ولی مثلا اگه شما applicaton control این آنتی ویروسو غیر فعال کنید تاثیر زیادی رو سرعت داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)