با برنامه HP USB Disk Storage Format Tool فلش مموری را فرمت کنید . اگر بازهم درست نشد با برنامه HDD Low Level Format Tool تست کنید که باید درست بشه و به حداکثر حجمش برگرده .
با برنامه HP USB Disk Storage Format Tool فلش مموری را فرمت کنید . اگر بازهم درست نشد با برنامه HDD Low Level Format Tool تست کنید که باید درست بشه و به حداکثر حجمش برگرده .
دوستان راهنمایی نمیکنید؟
گارانتي نداره ؟ اگر گارانتي داره پيشنهاد ميكنم بفرستيد گارانتي . خودتان كاري در اين مورد نميتونيد انجام بديد .
ارسال به كلينيكهاي تخصصي جهت تعمير آن بنظر من نميصرفه مگر اينكه اطلاعات مهمي داشته باشيد .
دوستان اگر درايوي كه فكر ميكنم بدسكتور داره فرمت سطح پايين بكنم امكان بازسازي يش هست يا نه؟؟ چون اطلاعات مهمي دارم تو بقيه درايوها و همونطور كه گفتيد يك ريسك بدسكتوري گيري تحت داس و ممكنه هارد بطور كامل بالا نياد گفتم حداقل يه درايوي كه فايلها كپي نميشن رو فرمت كنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
low level format كه نميتونيد انجام بديد . چون كليه اطلاعات در هر درايوي كه باشه از بين ميرود . با مسئوليت خودتان ميتونيد درايو مورد نظرتان را با دستور زير Check Disk كنيد .
به جاي X در دستور گفته شده ، letter درايو مورد نظرتان را وارد كنيد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چك ديسك كارش چيه؟؟ با برنامه cmd اينكار رو بكنم؟؟ ببخشيد انقدر سئوال ميكنم
اين دستور را بايد در CMD تايپ كنيد . چك ديسك براي فيكس كردن بعضي از مشكلات هارد ديسك و فايل سيستمها هم بكار ميرود . البته به همراه chkdsk ، معمولاً از بعضي سوييچها هم استفاده ميشود . در مورد كاربرد سوييچهايي كه بعد از آن تايپ ميشود در سايت مايكروسافت توضيحاتي ارائه شده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني چك ديسك يكي از وظايفش رفع بدسكتور هم هست؟
سوئيچ R/ براي همين هست دوست عزيز .
با همين فرمان چك ديسك مشكل برطرف شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)