تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 994 از 2403 اولاول ... 49489494498499099199299399499599699799810041044109414941994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,931 به 9,940 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان من هنوز نتونستم یه isp مناسب پیدا کنم در ضمن چند تا سوال داشتم البته ممکنه سوالام خیلی ابتدایی وشایدم مسخره باشه آخه همونطور که گفتم هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم ولی اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
    1.می خواستم بدونم توی سایت بعضی از این شرکتا نوشته که سرعت بالاتر از 128 به مشترکین خانگی ارائه نمیشه یعنی من واقعا نمی تونم اینترنت با سرعت بالاتر مثلا 512 بگیم
    2.یه سوال دیگه این که مثلا اگه من طرح 128 اندیشه با حجم 1 گیک رو بگیرم می تونم بعدا از یه طرح دیگه مثلا 512 استفاده کنم یا اصلا یک یا چند ماه استفاده نکنم
    3.توی سایت شرکت شاتل نوشته توی استان گیلان فقط طرح art ارائه میشه یعنی مافقط میتونیم از سرویس های نامحدود که اونم سرعت های بالاش خیلی گرونه استفاده کنیم
    جواب سوال اولت : خیر هر سرعتی بخوای میتونی بگیری . تو شاتل تا سرعت 2 مگ هم میتونی داشته باشی
    ( Kbps 2048) فقط کافیه که کارت دانشجویی یا اشتغال به تحصیل یا چیزایی مثل این ارایه بدی.
    جواب سوال دوم: میتونی سرویست رو هر وقت که بخوای عوض کنی اما بعضی از شرکت ها مثل شاتل در صورت قطع بودنت به مدت یک ماه سرویست رو جمع آوری میکنن و نباید بذاری که سرویست بیشتر از 20 یا 30 روز قطع بمونه. اخیرا شاتل این زمان رو به 15 روز کاهش داده. برا همین اگه امکن داره مدتی از سرویست استفاده نکنی بهتر بجای سرویس یه ماهه از سرویس 3 ماهه 6 ماهه یا حتی یه ساله استفاده کنی.
    جواب سوال سومت:نه همچین چیزی نیست. همه ی سرویس ها تو رشت هم هست به علاوه که دو تا سرویس دیگم بیشتر داره . سرویس 2048 ECO و سرویس 1024 ECO.

درباره اینم که چه سرویسی و از کجا بگیری بهتره باید بگم که اگه سرعت 128 کفایت میکنه برات سرویس 128 اندیشه قیمتش کمتره هزینه ی نصبم نمیگیره اما اگه سرویس بهتر میخوای با سرعت بالاتر شاتل.
    Last edited by soosmar_asl; 20-07-2011 at 11:32.

2. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بنده از یک شرکت که وابسته به مخابرات هستش ، نت می گیرم . 256 نامحدود - منطقه 4 مخابراتی - سرعت دانلود از 40 بالاتر نمیره

یه سوال دارم . این طرح ویژه شاتل که لینک صفحه ی تعرفش رو در زیر براتون قرار میدم چجوریاست ؟ از نظر سرعت دانلود میگم .

عزیزانی که شاتل دارن ، لطفا راهنمایی کنن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

art 3 ------------------------55KB/s
    art 4 -----------------------70KB/s
    art 5 -----------------------80KB/s
    art 6 ----------------------128KB/s

سرویسای دیگه ی ART و نمیدونم.

4. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

جواب سوال اولت : خیر هر سرعتی بخوای میتونی بگیری . تو شاتل تا سرعت 2 مگ هم میتونی داشته باشی
    ( Kbps 2048) فقط کافیه که کارت دانشجویی یا اشتغال به تحصیل یا چیزایی مثل این ارایه بدی.
    جواب سوال دوم: میتونی سرویست رو هر وقت که بخوای عوض کنی اما بعضی از شرکت ها مثل شاتل در صورت قطع بودنت به مدت یک ماه سرویست رو جمع آوری میکنن و نباید بذاری که سرویست بیشتر از 20 یا 30 روز قطع بمونه. اخیرا شاتل این زمان رو به 15 روز کاهش داده. برا همین اگه امکن داره مدتی از سرویست استفاده نکنی بهتر بجای سرویس یه ماهه از سرویس 3 ماهه 6 ماهه یا حتی یه ساله استفاده کنی.
    جواب سوال سومت:نه همچین چیزی نیست. همه ی سرویس ها تو رشت هم هست به علاوه که دو تا سرویس دیگم بیشتر داره . سرویس 2048 ECO و سرویس 1024 ECO.

درباره اینم که چه سرویسی و از کجا بگیری بهتره باید بگم که اگه سرعت 128 کفایت میکنه برات سرویس 128 اندیشه قیمتش کمتره هزینه ی نصبم نمیگیره اما اگه سرویس بهتر میخوای با سرعت بالاتر شاتل.

واقعا لطف کردی خیلی ممنون

6. این کاربر از hph7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

بنده از یک شرکت که وابسته به مخابرات هستش ، نت می گیرم . 256 نامحدود - منطقه 4 مخابراتی - سرعت دانلود از 40 بالاتر نمیره

یه سوال دارم . این طرح ویژه شاتل که لینک صفحه ی تعرفش رو در زیر براتون قرار میدم چجوریاست ؟ از نظر سرعت دانلود میگم .

عزیزانی که شاتل دارن ، لطفا راهنمایی کنن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون طرح ویژه رو اگه دائم دانلود کنی سرعتتو میارن پایین.
    دائم میخوای دان کنی 36000 تومن اندیشه رو بگیر 256 نامحدود.سرعتش 50 هستش.یا 16000 تومن که سرعتش 30 هستش.
    من احتمال زیاد ماه آینده میام شاتل 2 مگ.
    راستی طبق تجربه شما دوستان ماه رمضون که معمولا بچه ها شبا بیدارن(سحر و ...) سرعت دانلود شبانه پایین نمیاد؟همه شرکتارو میگم

---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------

بعدمتها اومدم سرویس رو از 256 به 512 تغییر دادم، فقط به اسم تغییر کرده تو سرعت حتی 1 کیلوبایت هم بیشتر نشده!
    زنگ زدم گفتم این الان فرقش چیه! یه سری مزخرف گفت و سر آخر گفت اگه سرعت شما از 64 بیشتر میره تشویقی ماست و باید سرعت شما پایین تر باشه!!!
    خوب دیگه چرا اسمش رو گذاشتن 512!!! بزارن 64 دیگه!
    دو گیگ رو از دست دادم به امید سرعت بیشتر! ای کاش همون 256 - 8 گیگ رو می گرفتم!
    بچه ها واسه شما هم همینطوره!؟ (اندیشه سبز خزر)
    اولش اینجا از بچه ها میپرسیدی بعد میرفتی تغییر سرعت نه حالا!!!
    شما سرعتتو از 32 کیلوبایت به 64 کیلوبایت تغییر دادی ولی با تشویقی میشه همون 128 کیلوبایت.
    راستی آقا hamiti فکر کنم سرعت دانلود شبانه 256 با 512 فرق کنه.لطف میکنید یه امتحان کنید بگید ما بدونیم.
    سرعت بالای 120 کیلوبایت میخوای بیا باهم بریم شاتل.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    از بچه های رشت که شماره تلفنشان با 55 شروع میشود کسی پارس یا شاتل دارد؟ در مقایسه با اندیشه(که من دارم و واقعاً مزخرف است) دانلودش سریعتر است؟ من هر وقت سرعت دانلودم از سی بیشتر می شود یک شب خاطره انگیز را پشت سر می گذارم!
    راستی دوستی که گفته بود با خرید سرعت بالاتر سرعت دانلودش بالاتر نرفته! همین موضوع برای برادر من هم پیش آمد و همان خزعبلات را مسئول فنی اندیشه به او گفت! بچه هایی که کارت نظام پزشکی یا مهندسی یا امثالش را دارند بیخودی دنبال این جور چیزها نروند بهتر است(البته در اندیشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

شما سرعتتو از 32 کیلوبایت به 64 کیلوبایت تغییر دادی ولی با تشویقی میشه همون 128 کیلوبایت.
    .
    یعنی اگه 256 هم بگیرم با تشویقی میشه 128 ؟ یا نه اگه 512 بگیرم اینجوری میشه؟ توضیح بده فردا میخوام برم بگیرم هر چه زود تر خواهشا

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    از بچه های رشت که شماره تلفنشان با 55 شروع میشود کسی پارس یا شاتل دارد؟ در مقایسه با اندیشه(که من دارم و واقعاً مزخرف است) دانلودش سریعتر است؟ من هر وقت سرعت دانلودم از سی بیشتر می شود یک شب خاطره انگیز را پشت سر می گذارم!
    راستی دوستی که گفته بود با خرید سرعت بالاتر سرعت دانلودش بالاتر نرفته! همین موضوع برای برادر من هم پیش آمد و همان خزعبلات را مسئول فنی اندیشه به او گفت! بچه هایی که کارت نظام پزشکی یا مهندسی یا امثالش را دارند بیخودی دنبال این جور چیزها نروند بهتر است(البته در اندیشه)
    منم مرکز 5 ام. تا ماه قبل 2 مگ شاتل داشتم خیلی عالی بود. الآن چند روزه که رفتم رو سرویس 128 شاتل. چون اصلا خونه نیستم و همش سر کارم . از 128 شم خیلی راضیم مشکلی ندارم باش.

11. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یعنی اگه 256 هم بگیرم با تشویقی میشه 128 ؟ یا نه اگه 512 بگیرم اینجوری میشه؟ توضیح بده فردا میخوام برم بگیرم هر چه زود تر خواهشا
    کلا سرعت روزت از 120 کیلو بایت بیشتر نمیشه سرعت شبانه ام همش نزدیک به همه.سرویس های 256 و 512 عملا هیچ تفاوتی با هم ندارن. 128 ام یکم از این دو تا کمتره تو شب. کلا بخوام بگم هر سه تا سرویس یه جورن !

13. این کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

کلا سرعت روزت از 120 کیلو بایت بیشتر نمیشه سرعت شبانه ام همش نزدیک به همه.سرویس های 256 و 512 عملا هیچ تفاوتی با هم ندارن. 128 ام یکم از این دو تا کمتره تو شب. کلا بخوام بگم هر سه تا سرویس یه جورن !
    سوسمار جون جوابتونو دادند.
    آره 256 هم مث 128 هستش.
    اگه بخوای یجورایی این تفاوت قیمت رو جورش کنیم باید سرعت شبانش یه کوچولو فرق داشته باشه که تازه اینم مطمئن نیستم.
    بیخیال همه چیز اگه حداکثر 128 کیلوبایت میخوای همین اندیشه 128 رو بگیر.اگه حجم زیادشو میخوای 128 8 گیگ بگیر.
    و اگه سرعت بالا مثلا کیلوبایت250 میخوای جمع کن برو شاتل.
    تمام

15. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز:
    امروز سرویس من را از طرف اندیشه به خاطر تخلف قطع کردن
    حالا دوستان اعلام کنند وظعیت شاتل چه طور هست که ما کوچ کنیم شاتل:
    گلسار727
    یکی از دوستان به صورت خلاصه قیمت ها را اعلام کنه(قیمت های سرویس های 2مگ و 3 میگ و1 میگ حجمی)
    چه میزان حجم داره.
    هزینه نصب داره؟
    در کل راهنمایی کامل.
    با تشکر.
    هادی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •