برهانى: از آقاى گل شدن هم غافل نيستم
مهاجم استقلال تهران گفت: براى گلزنى مقابل پيكان انگيزه بسيار بالايى دارم.آرش برهانى اظهار كرد: اميدوارم بازى استقلال مقابل پيكان يك بازى زيبا و تماشاگرپسند شود و در نهايت با برترى استقلال در اين بازى تماشاگران با خوشحالى ورزشگاه را ترك كنند. وى افزود: استقلال طى هفته هاى اخير نتايج بسيار خوبى كسب كرده است و ما به آرامى در حال نزديك شدن به صدر جدول هستيم، بى ترديد براى ادامه اين روند رو به رشد بايد پيكان را شكست دهيم. برهانى درباره گلزنى در بازى مقابل پيكان نيز گفت: مهم اين نيست كه چه كسى گل مى زند بلكه مهم موفقيت استقلال است اما من براى گلزنى در اين بازى انگيزه بسيار زيادى دارم. تمام تلاشم را انجام مى دهم چرا كه وظيفه مهاجم گلزنى است و وقتى من در اين كار موفق شوم و تيمم پيروز شود يعنى آنكه وظيفه خود را به خوبى انجام دادم. مهاجم استقلال درباره عملكردش در اين فصل نيز گفت: به لطف خدا توانستم بر حاشيه هايى كه به وجود آمده بود غلبه كنم و خاطره فصل گذشته را از ذهن هواداران استقلال پاك كنم. اكنون از نظر روحى و جسمى شرايط بسيار خوبى دارم و در هر بازى با تمام قوا براى استقلال به ميدان مى روم. برهانى درباره شانسش براى رسيدن به مقام آقاى گلى ليگ نيز گفت: در ابتدا به موفقيت و قهرمانى استقلال فكر مى كنم اما از رسيدن به مقام آقاى گلى نيز غافل نيستم.