تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 994 از 3195 اولاول ... 49489494498499099199299399499599699799810041044109414941994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,931 به 9,940 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

خوب حداقل هاردتو در می آوردی مرد مومن !!!! منم حتما بن شدم اما وصل نمی شم. به اندازه کافی Live زدم دیگه !
    هاردم رو دراوردم ! اما پدر سوخته ها ميزنن كنسول رو ميتركونن ! ديگه هيچ هاردي روش جواب نميده ! خيلي امسال وسيع بوده و به شدت حرفه اي شدن ! يكي گفت تا كريسمس هم ادامه داره : دي ! به هر حال خيلي وقت بود تو فكر خريد جاسپر بوديم ! هر 3 كنسول ms رو تست كرده باشيم ديگه ! لانچ و فالكون و در آخر هم جاسپر ! اصلا ناراحت نيستم چون حقمونه : دي !

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

هاردم رو دراوردم ! اما پدر سوخته ها ميزنن كنسول رو ميتركونن ! ديگه هيچ هاردي روش جواب نميده ! خيلي امسال وسيع بوده و به شدت حرفه اي شدن ! يكي گفت تا كريسمس هم ادامه داره : دي ! به هر حال خيلي وقت بود تو فكر خريد جاسپر بوديم ! هر 3 كنسول ms رو تست كرده باشيم ديگه ! لانچ و فالكون و در آخر هم جاسپر ! اصلا ناراحت نيستم چون حقمونه : دي !
    تسلیت ! آره حقته ! D: همونطور که بهت گفتم اینجا هم می گم :
    C4eva طراح iXtreme بعد از تست های متعدد تو هفته قبل گفته که Microsoft می تونه تشخیص بده که دستگاه کپی خور شده یا نه. چون خیلی ها با Account Silver هم بن شدند. اگر خود پدر سوختش با مایکروسافت قرار داد نبسته باشه طرز پیدا کردنو لو داده باشه.

داره خودمونی میشه free28333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خوب حداقل هاردتو در می آوردی مرد مومن !!!! منم حتما بن شدم اما وصل نمی شم. به اندازه کافی Live زدم دیگه !
    این جریان هارد چیه
    من دستگاهم رو سال 2007 خریدم ولی سر 1 ماه نشده 3 چراغ شد . تازه امروز تعمیرش کردم
    قبلا 10-11 تا بازیه کپی مالزی خریده بودم فکر کنم 7-8 تومن بود...
    dvd کپی بزاریم بن میشیم . مگه هارد هم میسوزه؟؟؟؟

یه راهنمایی کنید ببینم قضیه چیه سر منم نیاد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

بابا من از Test Connection متوجه شدم بن شدم ! اصلا فكر نميكردم ازين راه هم هارد رو از دست بدم ! خيلي حالم گرفته شد ! از بن شدن ناراحت نيستم ! قسمت بود برم يه جاسپر بگيرم ! : دي

حالا يه وقته مشاوره به ما ميدي براي خريد كنسول پدرام جان ؟!
    الان تمام بازي هارو با اين بازي ميكنم ! قشنك پدر كنسول و درايوش كه در اومد كنسول بعدي ! اگه خدا بخواد ميخوام بزنم تو كار بازي اوريج : دي !
    تصميم داريم رو اين كنسول فقط بازي كپي و رو كنسول بعدي فقط بازيه اورجينال بازي كنيم ببينيم چي ميشه به هر حال بازگشت همه به سوي اوست همون طور كه قبلا گفتم : دي
    بابا تیکه میندازی ؟
    تو که خودت استاده این زمینه ای
    همکار انجمن کنسول ها

بابا مایه دار
    PS3 کم بود orig اش این نیز اضافه شد

بابا روحیه
    بابا انصاف و عدالت

من که live نمی اومدم جز برای up کردن gamer score
    جدیدا هم که این خط adsl که گرفتم ping اش حدودا 130 تا 145 بود
    یکی دوباری اومدیم
    ظاهرا قسمت نبوده دیگه بیام

ولی کسانی مثل تو که جونشون به live بستس باید هر طور شده برگردن

5. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

این جریان هارد چیه
    من دستگاهم رو سال 2007 خریدم ولی سر 1 ماه نشده 3 چراغ شد . تازه امروز تعمیرش کردم

نه عزیز قبلا وقتی بن می شدند فقط نمی تونستی به live وصل بشی جدیدا اگر بن بشی :
    1. هاردت می ریزه بهم Save ها بازی هات و پروفایلت Corrupt می شن و دیگه روی یه کنسول تازه هم کار نمی دن باید فرمت کنی و پروفایلت باید با کنسول جدید از Live Recover کنی.
    2. دیگه بازی روی هاردت نصب نمیشه و کنسولت بی استفاده میشه.
    3. علت بن شدن هم شناسایی Firmware دستگاهته. همین فقط به Live وصل بشی بازی هم نکنی کنسولت Flag میشه میره تو لیست برای Ban Wave.
    Last edited by Optimus Prime; 13-11-2009 at 01:33.

7. 5 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حامد جون
    فعلا بهترین کار برای کنسول اینه که افقی بزاری
    و سر فرصت باید بره تعمیر هم برای کشوش هم لنزش
    که فعلا اگه افقی بزاری فکر کنم حله مشکل
    موقعی که افقی میزارم باز میشه dvd میزارم توش ولی بازیو نشون نمیده اما در همون حالت برمی گردونم
    به عمودی بازی میاد...(فک کنم اینقدر تو حالت افقی کار کشیدن ازش و از dvd های که استفاده کردند
    یک جور حالت سنگینی روی لنز گذاشته و لنزه مشکل پیدا کرده..)
    در ضمن موقعی هم که بازی میاد یک پیغامی که دقیق نفهمیدم در مورد اینکه باید اپدیت بشی میده.
    که من نمی دونم یعنی چی..؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

موقعی که افقی میزارم باز میشه dvd میزارم توش ولی بازیو نشون نمیده اما در همون حالت برمی گردونم
    به عمودی بازی میاد...(فک کنم اینقدر تو حالت افقی کار کشیدن ازش و از dvd های که استفاده کردند
    در ضمن موقعی هم که بازی میاد یک پیغامی که دقیق نفهمیدم در مورد اینکه باید اپدیت بشی میده.
    خوب جامد جون بهترین حالت برای کارکرد درایو کنسول همون افقی هست
    و یک نکته خیلی مهم هم اینه تحت هیچ شرایطی وقتی Dvd داخل درایو هست نباید کنسول تکون بخوره

اگه لنز باید تعویض بشه 12 تومان خرج داره

اون هم wave 4 هست برای بازی های جدید
    که باید ixtreme کنسول و درایو رو up کنی و یا از activator استفاده کنی
    و همچنین اخرین update مربوط به Dashboard رو بریزی

10. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خوب جامد جون بهترین حالت برای کارکرد درایو کنسول همون افقی هست
    و یک نکته خیلی مهم هم اینه تحت هیچ شرایطی وقتی Dvd داخل درایو هست نباید کنسول تکون بخوره
    جامد..........
    خیلی خیلی ممنون می دم لنزشو تعمیر کنن. برای اپدیت هم اون موقع میام و اطلاعات میگیرم.
    ....زحمت کشیدی رفیق..واقعا ممنون....xbox 360 only with pedram sad

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نه حامد جان !!

مشکل شما خود لنز نیست !! بلکه Focus اون هست که مشکل پیدا کرده.

Eject آرمیچر درایوت ضعیف شده . یعنی وقتی به آهنربای روی سقف درایوت میچسبه دیگه نمیتونه خودشو جدا کنه !!

برای لنز هم باید یک عدد فیلم DVD با حداقل فریم 16 بزاری ببینی تیکه تیکه نشون میده یا نه .
    این جریان هارد چیه

ببین دوست عزیز , MS اومده امسال برای BAN کردن روش های جدید رو در پیش گرفته .

Dashboard جدید MS امکان Send یکسری اطلاعات ورژنی و Certificat رو دراه که هیچ کس از این قضیه خبر نداشته.

حالا که همه این داشبورد رو ریختن وقتی بلافاصله به LIVE میشن تمام اطلاعات اونها ابتدا به سرور MS فرستاده میشه و با نام ID

کنسول شما در اونجا Save میشه , بعد اونها بعد از اینکه این اطلاعات رو چک کردن با Shut کردن ID کنسول شما دیگه نمیزارن وارد

LIVE بشین.

حالا قضیه هارد چیه !!

والا اینو هنوز کسی درست متوجه نشده چون یکی میاد میگه که من هاردم رو روی یک کنسول بن نشده گذاشتم و کار کرد و یکی دیگه

میاد میگه که من این کارو کردم و کار نکرد !!

ولی من در کل فکر میکنم مشکل از خود کنسول هست !!

چون هارد با یک فرمت به حالت اول بر میگرده . و همانطور که قبلا گفتم کنسول امکان Write رو نداره پس نمیتونه روی قطعات تغییر

دستوری ایجاد کنه.

هرچی هست از گوره خود کنسول بلند میشه.
    Last edited by SamGun; 13-11-2009 at 10:51.

13. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه free28333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ببین دوست عزیز , MS اومده امسال برای BAN کردن روش های جدید رو در پیش گرفته .

Dashboard جدید MS امکان Send یکسری اطلاعات ورژنی و Certificat رو دراه که هیچ کس از این قضیه خبر نداشته.

حالا که همه این داشبورد رو ریختن وقتی بلافاصله به LIVE میشن تمام اطلاعات اونها ابتدا به سرور MS فرستاده میشه و با نام ID

کنسول شما در اونجا Save میشه , بعد اونها بعد از اینکه این اطلاعات رو چک کردن با Shut کردن ID کنسول شما دیگه نمیزارن وارد

LIVE بشین.

حالا قضیه هارد چیه !!

والا اینو هنوز کسی درست متوجه نشده چون یکی میاد میگه که من هاردم رو روی یک کنسول بن نشده گذاشتم و کار کرد و یکی دیگه

میاد میگه که من این کارو کردم و کار نکرد !!

ولی من در کل فکر میکنم مشکل از خود کنسول هست !!

چون هارد با یک فرمت به حالت اول بر میگرده . و همانطور که قبلا گفتم کنسول امکان Write رو نداره پس نمیتونه روی قطعات تغییر

دستوری ایجاد کنه.

هرچی هست از گوره خود کنسول بلند میشه.

اینطو که از حرفای بچه ها دستم اومده اینه که مشکل از کپی خور کردن کنسوله. البته باید بازی هم اورجینال باشه.
    مشکلاتی رو هم که به وجود میاد گفتین
    1-من تا حالا کنسول رو به live وصل نکردم (کارتش هنوز دست نخوردس) حالا اگه ممکنه بگین که live فقط برای بازیه یا واسه کنسول و کارکردش updati وجود داره و اگه هست لازمه چطور این کارو باید کرد که بن نشم.؟
    2- اگه بخوام live استفاده کنم چه بلایی باید سر کنسول بیارم؟

بازم ممنون
    Last edited by free28333; 13-11-2009 at 11:17. دليل: 1

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •