تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 993 از 2605 اولاول ... 49389394398398999099199299399499599699710031043109314931993 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,921 به 9,930 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

هیچ اینترنتی در ایران به مخابرات نمیرسه قبول دارید؟

ماهی 20 گیگ دانلود میکنم ماهی 20 هزا رتومن روی قبض میاد 2 ماه 40 تومن. هارد 1 ترابایتم پر شده. سرویسمم 512

فقط تنها ناراحتیم اینه که داریم تعویض خونه میکنیم میترسم انور مخابرات پورت نداشته باشه. بیچاره میشم باید برم پاس آنلاین و شاتل و ... خدا تومن پول حجم بدم.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

من 512دارم از امروز سرعت افتضاح شده،چی کار کنم؟من زیاد دانلود ندارم کدوم ispبرای مرکز مخابراتی غریبی قیطریه برم؟

Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
    اگه سرویس محدود میخوای بگیری و دانلود هم نداری :

1. پارس آنلاین (تو غریبی تست شده)
    2. شاتل (تو غریبی تست شده)
    3. های وب (تو اون منطقه تست نکردم)

3. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ممنون
    فقط یه سوال دیگه ..من الان 128 مخابراتو دارم برای افزایشش باید مراجعه حضوری کنم یا تلفنی هم میشه این کاروکرد؟
    برو تو سایت مخابرات در خواست افزایش پهنای باند بده فورا انجام میدن
    فقط در نظر داشته باش شبها مثل همون 128 هست ولی صبح ها خوبه!!
    دانلودش بخصوص از سرورهای داخلی ثابت و خوبه

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

هیچ اینترنتی در ایران به مخابرات نمیرسه قبول دارید؟

ماهی 20 گیگ دانلود میکنم ماهی 20 هزا رتومن روی قبض میاد 2 ماه 40 تومن. هارد 1 ترابایتم پر شده. سرویسمم 512

فقط تنها ناراحتیم اینه که داریم تعویض خونه میکنیم میترسم انور مخابرات پورت نداشته باشه. بیچاره میشم باید برم پاس آنلاین و شاتل و ... خدا تومن پول حجم بدم.
    کدوم منطقه ای ؟

اینجا ک همه مینالن !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این هم از وضعیت پینگ 512 نا محدود مخابرات (الغدیر)
    گریه داره

7. این کاربر از m64m64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من 512دارم از امروز سرعت افتضاح شده،چی کار کنم؟من زیاد دانلود ندارم کدوم ispبرای مرکز مخابراتی غریبی قیطریه برم؟

Sent from my SGH-T989D using Tapatalk 2
    غریبی فکر کنم داتک هم بد نباشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان

من دو سالی میشه مشترک مخابرات هستم یعنی مشترک قدیمی هستم.
    قبلا 256 داشتم. 12500 میدادم.
    تو همین مهر ماه سرویس یک مگ گرفتم.
    میخواستم بپرسم تعرفه من عوض میشه ( 43000 تومن ) یا همون تعرفه قدیم
    محاسبه میشه ( 38000 )؟

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کدوم منطقه ای ؟

اینجا ک همه مینالن !!
    من شرق تهرانم...جنوب شرق. بلوار ابوذر- منطقه مخابراتیمون اسمش اشرفی اصفهانیه

2 سال پارس آنلاین داشتم نزدیک 1 میلیون خورده ای همینجوری هی حجم میخریدم و نمیفهمیدم...که دارن سرم کلاه میزارن..بعدش خونمون رو عوض کردیم ا زمخابرات گرفتم 128 که خیلی ناراضی بودم سرعتش کم بود بعد 256 گرفتم بازم ناراضی بودم سرعتش کم بود

بالاخره وقتی سرعت 512 آزاد شد ...گرفتم الان صبح تا شب با 62 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم تقریبا ساعت 200 مگ.....کلی فیلم و سریال خارجی دانلود کردم که الان فکرشو میکنم اگر پارس آنلاین میداشتم هیچ وقت این همه فیلم و سریال نمیتونستم ببینم....

فقط دارم میسوزم چرا این همه پول به پارس آنلاین دادم برای حجم ..حجمی که مفت داره میده مخابرات..سریال arrow سریال walking thed هزارن فیلم جدید هالیوودی .. و...بازی سرگرمی همینجوری دارم میکشم از اینترنت.بزار یه عکس از هاردم بزارم حالا که اینجوری شد ببینید داره لبریز میشه : درایو e و f همش دانلودیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اینم وضغیت بنده 512 مرکز مخابراتی جماران.1هفته کلا تعطیل شده اینترنت:|

12. این کاربر از aminharirchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من شرق تهرانم...جنوب شرق. بلوار ابوذر- منطقه مخابراتیمون اسمش اشرفی اصفهانیه

2 سال پارس آنلاین داشتم نزدیک 1 میلیون خورده ای همینجوری هی حجم میخریدم و نمیفهمیدم...که دارن سرم کلاه میزارن..بعدش خونمون رو عوض کردیم ا زمخابرات گرفتم 128 که خیلی ناراضی بودم سرعتش کم بود بعد 256 گرفتم بازم ناراضی بودم سرعتش کم بود

بالاخره وقتی سرعت 512 آزاد شد ...گرفتم الان صبح تا شب با 62 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم تقریبا ساعت 200 مگ.....کلی فیلم و سریال خارجی دانلود کردم که الان فکرشو میکنم اگر پارس آنلاین میداشتم هیچ وقت این همه فیلم و سریال نمیتونستم ببینم....

فقط دارم میسوزم چرا این همه پول به پارس آنلاین دادم برای حجم ..حجمی که مفت داره میده مخابرات..سریال arrow سریال walking thed هزارن فیلم جدید هالیوودی .. و...بازی سرگرمی همینجوری دارم میکشم از اینترنت.بزار یه عکس از هاردم بزارم حالا که اینجوری شد ببینید داره لبریز میشه : درایو e و f همش دانلودیه
    درسته، مشکلی با دانلود بخصوص چند کانکشنه با مخابرات نیست(البته تا این هفته که به مشکلات نت من این هم اضافه شد بعلت قطعی) بیشتر مشکل بچه های این تاپیک با پینگ بالا ، قطع و وصلی ، قطع دسترسی به SSl ، ارورهای عجیب و غریب و امثالهمه...

وگرنه در خوب بودن مخابرات برای دانلود شکی نیست، و علت ماندن خیلی ها با وجود همه اشکالات در سیستم مخابرات همینه...
    اما این که یک صفحه گاهی برای لود شدن نیاز به چندین بار رفرش و قطع کردن کانکشن و فعال کردن فیل شکن (برای سایتی که فیلـتر هم نیست!) و ... داشته باشه خوب ظلم بزرگیه...
    بارگذاری همه اینترنت نیست ، گیم و چت و دیگر دسترسیهای آنلاین، از همه مهمتر وب نوردی، اهمیت اصلی رو دارند...
    که البته اگر شما تایم اوت هم ندارید و این مشکلات برای شما وجود ندارد خیلی پورت خوبی گیرتون افتاده و منطقه مخابراتیتون هم عالیه...

14. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •