بابا ول کنین مقایسه کردن این طرحارو هیچکدومش به درد نمیخوره با همینایی که دارید سر کنید این دوروز باقی مونده از عمرتونو...از خودتون بگید...شام چی خوردین؟
بابا ول کنین مقایسه کردن این طرحارو هیچکدومش به درد نمیخوره با همینایی که دارید سر کنید این دوروز باقی مونده از عمرتونو...از خودتون بگید...شام چی خوردین؟
امروز فردا همینم فعط میکنن بعد ما باس بریم غاز چرونی
دوستان عزیز رعایت کنید. اینجا چت روم که نیست .
تایپک ترول رو با اون عظمتش بستند رفت توی Trash. حالا این تاپیک که جای خودش . تاپیک عمومی که جای همچین حرف هایی نیست .
به هر حال . نمیدونم باز چه کار دارند میکنند که این پینگ داره میره رو اعصاب. همش تایم اوت میده .
به نظر باید یه بار بدم ریست پورت بکنند .
وقتی بی جنبه بازی دربیارن بعضی از کاربران همینه دیگه . بسته شد و حسرتش موند واسه ماها .
همین تاپیک رو هم بسته بودند ! یادت نمیاد !؟ ولی باز اومدند بازش کردند اونم به شرط و شروط .
همين الان تو تهران با اون همه گرونيش دارند نامحدود 2 مگ رو ميدند به ماهي 75 تومان .
من موندم مگه شركت مخابرات سراسري نيستش ؟
چرا واسه اونا ميصرفه واسه شهر ما نميصرفه !؟
دوستان اینجا چت روم نیست. لطفا رعایت کنید.
بچه ها یه سوال فوری:
من اینترنتم و شبکه کردم رو دو تا سیستم دانلود شبانم چجوریه سرعتش نصف میشه بین دو سیستم یا چون ایپی های جدا دارن سرعت در جفتشون ثابته؟
منم به تابعیت از دوستان.
اینجا جت روم نیست.لطفا رعایت شود.
![]()
عزیزم اول بگو چطور با دوتا آیپی جدا وصل میشی چون این غیر ممکنه
دوتا آیپی جدا یعنی شما با دوتا کانکش از طریق مودم همزمان وصل بشید نه اینکه مودم به اینترنت وصل باشه و شما با 3 تا سیستم بهش وصل بشید! در اون حالت بازم آیپی شما همون آیپی ای هست که مودم دریافت کرده![]()
دوست اونجا تهرانه نمایندگان مجلس ومدیران تصمیم گیر کشور وصاحبان قدرت درتهران هستند بقیه شهرها جزه رعیت انها هستند هر چی خوب وهست مال مردم تهران است چون می ترسند دوباره شلوغ کاری شود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)