پست اول!!!!!
از مدیر انجمن جناب سروش تقاضا دارم عبارت پست اول مطالعه شود رو به نام تاپیک اضافه کنند
پست اول!!!!!
از مدیر انجمن جناب سروش تقاضا دارم عبارت پست اول مطالعه شود رو به نام تاپیک اضافه کنند
لطفا با سند بگو دوست عزیز. اینو میتونه هر کسی بنویسه. من فردا بخشنامه رو که بصورت نامه هستش رو میارم میزارم اینجا ببینی با مدرک
اگه این قانونی که شما میگی هستش من الان باید ترخیص شده باشم. چون الان توی 18 ماه خدمتم
واقعا همینطوره.نیرو زمینی که اینطوریه.نظر فرماندهی از همه مهمتره.
سلام من ۱/۶ اعزام شدم ۰۱ تهران چون ۳۶ روز سابقه ی خدمت قبلی داشتم ۲۰ روز بهم مرخصی دادن.بعد از ۲۰ روز احتمالش هست به کجا معرفی بشم؟؟؟؟آموزشیم همون تهرانه یا معرفیم می کنن جای دیگه؟؟؟بعد آموزشی چطور کجا جذب می شم؟؟؟؟؟
سلام من ۱/۶ اعزام شدم ۰۱ تهران چون ۳۶ روز سابقه ی خدمت قبلی داشتم ۲۰ روز بهم مرخصی دادن.بعد از ۲۰ روز احتمالش هست به کجا معرفی بشم؟؟؟؟آموزشیم همون تهرانه یا معرفیم می کنن جای دیگه؟؟؟بعد آموزشی چطور کجا جذب می شم؟؟؟؟؟
بچها من 90.4.30از دانشگاه فارغ التحصیل شدم از کنکور کاردانی به کارشناسی قبول شده بودم ولی به دلیل تکمیل نشدن ظرفیت کلاسا تشکلیل نشدن و خلاصه کلان کنسل شد من دفترچه اماده باشم رو نغرستادم و امسالم بازم کنکور دادم حالا اگه من قبول بشم از دانشگاه اجازه میدن ثبت نام کنم؟؟ یا اصالان باید چی کار کنم؟؟؟
دوست عزیز شما یاید تا30.4.91 دفترچه رو ارسال میکردید چون فراغت از تحصیل فقط یک سال هست بعید میدونم اجازه ثبت نام بدن و شما دارید غیبت میخورید اما باز هم از نظام وظیفه سوال کنید
سلام
انصافاً 993 تا صفحه زیاده برای خوندن، نه من حالشو دارم و نه وقتشو!لطف کنید یکی بگه توی این تاپیک چیزی در مورد امریه پیدا میشه یا نه؟! ممنون.
![]()
بله دوست عزیز سرچ کنید مطلب زیاده
سلام دوستان من افتادم 119 نیروی دریایی ارتش
اولا بگین جاش کجاست ؟
دوم بگین اونجا چجور جاییه؟
سوم بگین راهی هست من کد رو عوض کنم؟
و چهارم بگین اگه نمیشه کد رو عوض کرد آیا میشه دو ماه تاخیر انداخت؟
با یک از دوستام صحبت کردم گفت اگه یک یا دوماه تاخیر بندازی 100% میبرمت سپاه.
تو رو خدا اگه کسی راهی به نظرش میرسه زود بگه. من 91/06/19 تاریخ اعزامم هست.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)