کلا پینگ همه شرکت ها مثل اینکه رفته به طاق من صبانت یه زمانی پینگ 130-180 داشتم الان زیر 500-700 نمیاد دیگه !
کلا پینگ همه شرکت ها مثل اینکه رفته به طاق من صبانت یه زمانی پینگ 130-180 داشتم الان زیر 500-700 نمیاد دیگه !
به نظرم این مشکل به پهنای باند کلی بر میگرده ، فک کنم بازم یه لنگر کشتی چیزی زده کابل انتقال دیتا رو پاره کرده!!!!![]()
درباره نکته 4 : چون مودم به صورت اتومات تنظیم شده و من فقط در ساعت 06:59 سیستم رو خاموش می کنم ( براساس تایمر خودش خاموش می شه ) آیا این قضیش با دیسکانکت کردن فرق می کنه ؟نکته4
دیرتر از ساعت 6:59 دیسکانکت نکنید زیرا دراینصورت بین ساعت 6 تا 6:59 رایگان نخواهد بود واز حجم شما کسر خواهد شد.
نکته5
چنانچه قبل از ساعت 6 (مثلا ساعت 5:58) دیسکانکت شوید و دوباره کانکت کنید مشکلی ایجاد نمیشود و تا ساعت 6:59 رایگان حساب میشود.
{ اونجوری که تست کردم رایگان انداخته حالا نظر دوستان چیه ؟ }
اوجوری که من از گفته های کارکنان پارس آنلاین فهمیدم اینترنت از ساعت 01:00 رایگان می افته ( حالا چه دیس کنی در اون ساعت وصل بشی چه وصل باشی وقتی ساعت یک شد دیگه سند و رسیو شما رایگانه )
درباره نکته 5 : اگه توی این زمان یعنی از 06:00 تا 06:59 دیس بسی و دوباره کانکت بشی ( یا دستی یا از سرور برای مدتی قطع و وصل بشی و یا کلا قطع و وصلی اتفاق بی افته ) چی می شه ؟ یعنی باز هم رایگانه ؟
بچه ها سرعت دانلود داغونه الان! 25 !!!!!!!! واسه بقیه در چه وضعیه؟![]()
سلام
امشب یه چیز خاصیه اصلا تا به حال همچین سرعتی نداشتم بزور 32 میشه
قبلا زیر 74-75 نمیومد
جالبه مال من امشب 70 !!!! دیشب به زور 35 بود!
دیگه خیلی رو اعصاب این سرعت ،دیگه نمیدونم چی بگم ... سرعت من هم 20 تا 25![]()
از من دوتا لینک گذاشتم واسه دانلود مجموعا 200kb.شب اولم بود.خوشمان آمد
256-6g
سرعت دانلود من 32 هست الان
سرویس 256 داره سرعت خودش رو ارائه میکنه نه کمتر و نه بیشتر و یک نوسان چند کیلوبایتی هم داره که بالا پایین میشه
سُیستم خاموش شه مودم روشن بمونه فایده نداره و مودم حتما" باید دی سی شه . حالا یا بصورت کانکشنی تنظیم کن که با خاموش شدن کامپیوتر قطع شه خودش . یا از تنظیمات مودم یه کاری کن بعد از خاموش شدن کامپیوتر قطع کنه خودش رو .
از ساعت 1 رایگان میندازه اما برای استفاده از این ترفند حتما" باید بعد از 12:32 وصل شید و حتما" تا 1 نباید دی سی نشید (یعنی اگه از مثلا" 12:20 تا 1 وصل باشید کم می کنه حتما" باید بعد از 12:32 وصل شید تا 1)
از 6 تا 6:59 مثل 12:32 تا 1 نیست و میشه بینش قطع و وصل شد . مثلا" از 6:40 تا 6:59 هم رایگانه اما باز حواست باشه حتما" قبل از 6:59 دی سی شی چون در غیر اینصورت کم می کنه .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)