خوب اين دوستمون تو پست بالاي گفت پشتيباني ميكنه حالا چجوري به عنوان سوييچ ازش استفاده كنم ؟
(( اينترنتش كه آشغاله حداقل با بچه ها شبكه كنيم dota بزنيم ))
خوب اين دوستمون تو پست بالاي گفت پشتيباني ميكنه حالا چجوري به عنوان سوييچ ازش استفاده كنم ؟
(( اينترنتش كه آشغاله حداقل با بچه ها شبكه كنيم dota بزنيم ))
Last edited by shahab.hiro; 17-08-2012 at 06:53.
خیر ، چندین ماه است که برداشته شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مکالمه با مبین نت
با سلام
دوستان چند وقته به شدت حجم من کم شده شاید حدود 300 مگ هم دانلود نداشتم
اکثر وقت ها هم با موبایل و برنامه uc وبگردی میکنم و لود تصاویر و کوکی ها و گیف ها هم تو ویندوز و هم تو موبایل خاموش هست
اما دیروز که چک کردم حدود یک گیگ و خورده ای از حجمم تو سه هفته اخیر کم شده
وایرلس هم یک رمز بیست کارکتری داره که کسی نمیتونه حدس بزنه و خودم هم تنها از اینترنت استفاده میکنم
قبلا که gprs ایرانسل هفتگی میگرفتم شاید با حدود صد مگ اون چهار یا سه برابر حالا که 700مگ کم کرده وبگردی میکردم اخرش هم ده بیست مگ اضافه می اوردم و دویست مگ هم معمولا دانلود داشتم و هر روز دو سه ساعت مداوم وبگردی میکردم تا یک هفته تموم بشه اما حالا در روز نیم ساعت هم وبگردی نمیکنم
اکثرا هم از ساعت هفت تا هشت کار هام رو انجام میدم که رایگانه
یک زمانی میگفتم ایرانسل دزده و تند تند حجم الکی کم میکنه
نمیدونستم یک روز با یک شاه دزد دولتی مواجه میشم که ده برابر اون حجم کم میکه
یکی از دوستان گفت باز کردن هرصفحه سه مگ حجم میخواد
بنابراین هیچ کس نباید بتونه با اینترنت دیلاپ هر ساعت سه صفحه روهم باز کنه
در صورتی که با همین تنظیمات با دیلاپ میشه بیست تا صفحه معمولی رو هم تو ساعت به طور کامل باز کرد تازه اگه تو بدترین شرایطش باشی
نه به شرکت های دیگه که هدچقدر هم بد باشن عید ها جوگیر میشن حجم دو گیگ و یک گیگ هدیه میدن نه به مبین نت که یک تند تندحجم میدزده و هیچ هم پاسخ گو نیست و سرعتش هم از همه افتضاح تره
کاش مخابرات دزد خطمون رو pcm نمیکرد تا مجبور بشیم از این شرکت دزد اینترنت بگیریم
Last edited by ekf2000; 17-08-2012 at 16:30. دليل: خطا
بچه ها من متاسفانه جایی هستم که استفاده از مبین نت برام آسون تر از بقیه راه های دسترسی به اینترنته! میخواستم بپرسم واسه من که استفاده ی دانلودی آنچنانی ندارم و نهایت استفاده م باز کردن فیس بوک و ایمیل و این چیزاس ، آیا سرعت 512 مبین نت کفایت میکنه؟ چون واسه همین فیس بوک هم برام خیلی خیلی خیلی مهمه رو اعصاب نباشه از لحاظ سرعت.....من یه مدت از بسته های جی پی ار اس ایرانسل استفاده میکردم و کلا بیماری روحی گرفتم بس که سرعتشون واسه فیس بد بود! و چون از وی پی ان و نرم افزاری فیلتر شکن استفاده میکنم و اینا گاهی خودشون از لحاظ سرعت یه کم اذیت میکنن دیگه اگه سرویس مبین نت هم کند باشه که خیلی بده!!! خواهش میکنم راهنماییم کنین! راستی وایمکس ایرانسل چطوره؟
رااستی یه سوال از جناب مبین نت و دیگر دوستان دارم که آیا مودمای مبین نت قابلیت اتصال به تبلت رو داره؟ این مودما به شکل یو اس پی وصل میشن دیگه؟ پس به تبلتی که یو اس پی بخوره، میخورن؟ آخه من شنیدم با تبلت فقط میشه از اینترنت وایرلس استفاده کرد! ولی اگه یو اس پی بخوره میشه یا نه؟
دوست عزیز به هیچ عنوان سمت مبین نت نرو چون فقط پولت رو هدر میدی ... پینگ بسیار بالاست و اصلا برای پیج باز کردن مناسب نیست .. شبا از ساعت 2 تا 8 صبح کلا باید بیخیال نت بشی و روزا هم سرعت در حد دیال آپ و گاهی پایین تر از اون .. کلا اعصاب و روانتو دوست داری سمت مبین نت نیا ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)