تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 993 از 2199 اولاول ... 49389394398398999099199299399499599699710031043109314931993 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,921 به 9,930 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نمی دونم این نوع مودم DHCP رو پشتیبانی میکنه؟ اگه اره مشکلی نداره

اگه دوتا PC کنار هم هستند به همون روشی که تو همون پست گفتم و احتیاجی به مودم نیست

ولی اگه فاصله تو تا PC از هم زیاده مثلا تو دو واحد مختلف از یه اپارتمان باید از مودم استفاده کنید

بعنی هر دوتا با هم یه مودم مورد نظر وصل می شن و با هم شبکه می کنند
    خوب اين دوستمون تو پست بالاي گفت پشتيباني ميكنه حالا چجوري به عنوان سوييچ ازش استفاده كنم ؟

(( اينترنتش كه آشغاله حداقل با بچه ها شبكه كنيم dota بزنيم ))

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خوب اين دوستمون تو پست بالاي گفت پشتيباني ميكنه حالا چجوري به عنوان سوييچ ازش استفاده كنم ؟

(( اينترنتش كه آشغاله حداقل با بچه ها شبكه كنيم dota بزنيم ))

پست 7 تاپیک زیر رو بخون

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab.hiro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    کره خاکی
    Last edited by shahab.hiro; 17-08-2012 at 06:53.

داره خودمونی میشه roxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

9

دوستان این جمعه های رایگان هنوز سر جاشه؟از چند تا چنده؟
    خیر ، چندین ماه است که برداشته شده !

داره خودمونی میشه F_C_B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اهواز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام
    دوستان چند وقته به شدت حجم من کم شده شاید حدود 300 مگ هم دانلود نداشتم
    اکثر وقت ها هم با موبایل و برنامه uc وبگردی میکنم و لود تصاویر و کوکی ها و گیف ها هم تو ویندوز و هم تو موبایل خاموش هست
    اما دیروز که چک کردم حدود یک گیگ و خورده ای از حجمم تو سه هفته اخیر کم شده
    وایرلس هم یک رمز بیست کارکتری داره که کسی نمیتونه حدس بزنه و خودم هم تنها از اینترنت استفاده میکنم
    قبلا که gprs ایرانسل هفتگی میگرفتم شاید با حدود صد مگ اون چهار یا سه برابر حالا که 700مگ کم کرده وبگردی میکردم اخرش هم ده بیست مگ اضافه می اوردم و دویست مگ هم معمولا دانلود داشتم و هر روز دو سه ساعت مداوم وبگردی میکردم تا یک هفته تموم بشه اما حالا در روز نیم ساعت هم وبگردی نمیکنم
    اکثرا هم از ساعت هفت تا هشت کار هام رو انجام میدم که رایگانه
    یک زمانی میگفتم ایرانسل دزده و تند تند حجم الکی کم میکنه
    نمیدونستم یک روز با یک شاه دزد دولتی مواجه میشم که ده برابر اون حجم کم میکه
    یکی از دوستان گفت باز کردن هرصفحه سه مگ حجم میخواد
    بنابراین هیچ کس نباید بتونه با اینترنت دیلاپ هر ساعت سه صفحه روهم باز کنه
    در صورتی که با همین تنظیمات با دیلاپ میشه بیست تا صفحه معمولی رو هم تو ساعت به طور کامل باز کرد تازه اگه تو بدترین شرایطش باشی
    نه به شرکت های دیگه که هدچقدر هم بد باشن عید ها جوگیر میشن حجم دو گیگ و یک گیگ هدیه میدن نه به مبین نت که یک تند تندحجم میدزده و هیچ هم پاسخ گو نیست و سرعتش هم از همه افتضاح تره

کاش مخابرات دزد خطمون رو pcm نمیکرد تا مجبور بشیم از این شرکت دزد اینترنت بگیریم
    Last edited by ekf2000; 17-08-2012 at 16:30. دليل: خطا

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امروز - تهران - 512

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

بچه ها من متاسفانه جایی هستم که استفاده از مبین نت برام آسون تر از بقیه راه های دسترسی به اینترنته! میخواستم بپرسم واسه من که استفاده ی دانلودی آنچنانی ندارم و نهایت استفاده م باز کردن فیس بوک و ایمیل و این چیزاس ، آیا سرعت 512 مبین نت کفایت میکنه؟ چون واسه همین فیس بوک هم برام خیلی خیلی خیلی مهمه رو اعصاب نباشه از لحاظ سرعت.....من یه مدت از بسته های جی پی ار اس ایرانسل استفاده میکردم و کلا بیماری روحی گرفتم بس که سرعتشون واسه فیس بد بود! و چون از وی پی ان و نرم افزاری فیلتر شکن استفاده میکنم و اینا گاهی خودشون از لحاظ سرعت یه کم اذیت میکنن دیگه اگه سرویس مبین نت هم کند باشه که خیلی بده!!! خواهش میکنم راهنماییم کنین! راستی وایمکس ایرانسل چطوره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

رااستی یه سوال از جناب مبین نت و دیگر دوستان دارم که آیا مودمای مبین نت قابلیت اتصال به تبلت رو داره؟ این مودما به شکل یو اس پی وصل میشن دیگه؟ پس به تبلتی که یو اس پی بخوره، میخورن؟ آخه من شنیدم با تبلت فقط میشه از اینترنت وایرلس استفاده کرد! ولی اگه یو اس پی بخوره میشه یا نه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بچه ها من متاسفانه جایی هستم که استفاده از مبین نت برام آسون تر از بقیه راه های دسترسی به اینترنته! میخواستم بپرسم واسه من که استفاده ی دانلودی آنچنانی ندارم و نهایت استفاده م باز کردن فیس بوک و ایمیل و این چیزاس ، آیا سرعت 512 مبین نت کفایت میکنه؟ چون واسه همین فیس بوک هم برام خیلی خیلی خیلی مهمه رو اعصاب نباشه از لحاظ سرعت.....من یه مدت از بسته های جی پی ار اس ایرانسل استفاده میکردم و کلا بیماری روحی گرفتم بس که سرعتشون واسه فیس بد بود! و چون از وی پی ان و نرم افزاری فیلتر شکن استفاده میکنم و اینا گاهی خودشون از لحاظ سرعت یه کم اذیت میکنن دیگه اگه سرویس مبین نت هم کند باشه که خیلی بده!!! خواهش میکنم راهنماییم کنین! راستی وایمکس ایرانسل چطوره؟
    دوست عزیز به هیچ عنوان سمت مبین نت نرو چون فقط پولت رو هدر میدی ... پینگ بسیار بالاست و اصلا برای پیج باز کردن مناسب نیست .. شبا از ساعت 2 تا 8 صبح کلا باید بیخیال نت بشی و روزا هم سرعت در حد دیال آپ و گاهی پایین تر از اون .. کلا اعصاب و روانتو دوست داری سمت مبین نت نیا ...

12. این کاربر از yuzarsiff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •