شرکتای چینی
به سفارشه ایران
شرکتای چینی
به سفارشه ایران
واقعا این ایرانسل ری--ه با این وایمکس اون از 2 مگ که داشتم سرعت مزخرفش همیشه دورو ور 40 میچرخید بعد گفتم خب دو مگ دیگه زیاد شیر میشه ولی 1 مگش چرا سرعت رو 20 هست واقعا افتضاح پولمو دور ریختم برا این سریعتش اندازه 128 واقعا که همه چیشون داغونه داغون ها حالا یک ماه باید با این سر کنم بعد برگردم به دوران خوب 512 حداقل سرعت روی 64 ثابت بود و با این که کمه ولی باز حرص نمیخوردم که چرا از سرعت که باید باشه کمتره فقط خدا کنه دیگه به 512 گند نزده باشن
512 همیشه پایدارترین تعرفه بوده .معمولا تعرفه هایی که کمتر ازشون استفاده میشه سرعت بهتری دارند من هر تعرفه ای که گرفتم شیرینگ رو داشته مخصوصا 1 مگ و 2 مگ اما الان 256 مصرف ازاد دارم همیشه ثابت روی 32 هست و علاوه بر این متقارن هم هست .چون کمتر کسی از این تعرفه استفاده میکنه بنابراین سرعت پایداری داره.
شرکت معظم هوآوی![]()
سلام
الان سرویس های ایرانسل شبانه دارن؟
چون هر چی گشتم در سایتش چیزی ننوشته.
در ضمن اگر دارن از ساعت چند تا چند؟
سلام دوستان. من 128 داشتم و تموم شد و الان 11 روز مونده. تغییر تعرفه رو زدم و 512 یک ماهه 4 گیگ رو انتخاب کردم. پول هم توی حسابم هست. ولی هنوز فعال نشده. کی فعال میشه؟
مشکلی هم از بابت 512 بودنش ندارم چون قبل از این 128 هم 512 بودم.
دوست عزیز من به تازگی تغییر تعرفه دادم، باید در جوابتون بگم که باید تا پایان انقضای تعرفه فعلیتون صبر کنید، برای من که اینطور بود.
بهتره با پشتیبانی تماس بگیرید.
هر چند معمولا چند ساعت طول می کشه تا فعال بشه.
سلام دوستان
میخوام تغییر تعرفه بدم چون الان ۵۱۲ هستم نامحدود که خیلی هم عالیه ولی بلا استفاده مونده و نمیدونم باهاش چیکار کنم .
توی تغییر تعرفه یه چیزی رو متوجه نشدم .
۵۱۲ پایه دقیقا چند گیگ بهم تعلق میگیره ؟
۱ مگ و ۲ مگ هم زده پایه ولی نزده چند گیگ بهم میده .
لطفا راهنمایی کنید .
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)