تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 993 از 1024 اولاول ... 4938939439839899909919929939949959969971003 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,921 به 9,930 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال bax_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KaRaJ

پيش فرض

این سوال را برای یکی از دوستانم می پرسم.
    لطفا بگویید ترازش چه قدر می شود.
    ادبیات:35/دینی 70/عربی:55/زبان 50
    ریاضی:0/فیزیک:2/شیمی:12
    تراز 5300 میتواند بیاورد؟
    متشکرم
    احتمال زیاد بشه
    ولی اگه 2-3 تا ریاضی بتونه جواب بده و یه درصدی بگیره که صفر نباشه بهتره

2. این کاربر از bax_021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

درسته من خودم امسال از 8 تا فقط 5 تاشو زدم که اونم 3 تاش غ دراومد در حالی که مثلا مال 86 رو 7 تا زدم همه شم بود حالا تو که نمی دونی سال 90 چه طوری قراره بیاد اگه یه وقت آسون بیاد اونایی که بلدن می زنن و اونایی که نخوندن فاصله شون بیشر می شه با بقیه چون یه سری سوال آسون رو ازدست می دن این حذف کردنا مال بعد از عیده هنوز وقت دارین بشینین تابستونو هر چی رو که فکر میکنین سخته براتون و بعدا نمی تونین یاد بگیرین خوب تمرین کنین در ضمن اگه قرار باشه مث امسال کل مباحث سخت باشه بهتر اینه که از همه ی درسا سر دربیارین تا بتونین از هر کدوم یکی دو تا آسوناشو انتخابی بزنین چون نمی تونن همه ی سوالای یه درسو سخت بدن اونوقت شما اگه مثلا دیف خونده باشی آسوناشو می زنی بقیه ش می مونه از درسای دیگه هم که بلد نیستی تا آسونای اونا رم بزنی و از اونایی که سوالای تابلو هر درس رو زدن عقب میافتی حتی اگه سطحت از اونا بالاتر باشه بذار از تجربه ی خودم تو کنکور 89 برات بگم: ما 2-3 تا ریاضی پایه داشتیم که با یه نگاه یا یه محاسبه ی مختصر می شد زدشون همین طور 3-4 تا دیف و 3-4 تا تحلیلی سوال نسبتا ساده داشتیم 5-6 تا سوال هلو هم تو جبر و آمار داشتیم یکی دو تا تو هم گسسته یعنی من بعد کنکور حساب کردم دیدم می شد تو کمتر از 1 ساعت 17 تا سوال یعنی 30 درصد ریاضی بزنم و تازه 20 دقیق هم وقت اضافه بیارم ولی تو کنکور همه ش به خودم می گفتم لااقل باید 33 تا (60 درصد سولا رو بزنم تا درصدم حتما بالای 50 باشه) نتیجه هم این شد که نه تنها وقت اضافی نیاوردم بلکه 15 دقیقه از وقت شیمی رم دادم به ریاضی و با این وجود فقط 28-9 تا ریاضی تونستم بزنم که اونم سوالای سختی که به زور حل شون کرده بودم (همونایی که وقتمم الکی گذاشتم روشون) اکثرا غلط در اومدن درصدم شد 21 در حالی که اگه همون آسونا رو می زدم هم درصدم 30 بود و هم وقت شده بود تا شیمی رو که آسون بود خوب بزنم...در کل با این مثال می خواستم اهمیت و تاثیر سوالای آسونو (مخصوصا تو کنکورای سخت) بهت نشون بدم که اگه بخوایی کتاب یا مبحثی رو حذف کنی سوالای آسون اون مبحثم (که تو کنکورای سخت خیلی به درد می خورن) از دست می دی پس سعی کن درسای سختو حتی اگه نتونستی عالی بخونی لااقل در حد متوسط بخونی طوری که سوالای آسون شو حتما بتونی جواب بدی
    تشکر رو کافی ندونستم. راهنمایی بزرگی بهم کردین . ممنون.

4. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

من شب کنکور خوب خوابیدم. 4 -5 شب تمرین کردم!!!
    چطوری تمرین کردید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

فقط OTN عاليه ! به همه سفارش ميكنم !مخصوصا گسسته - تحليلي - فيزيك ! OTN شاهكاره !
    OTN یه انتشاراته؟!!! تاحالا نشنیده بودم!

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض رشته های جدید

شورای گسترش آموزش عالی با تاسیس 40 رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی موافقت کرد.
    شورای گسترش آموزش عالی با تاسیس رشته های کارشناسی زیست شناسی سلولی مولکولی در دانشگاه رازی، زیست شناسی در دانشگاه بیرجند، زیست شناسی گرایش های علوم جانوری، گیاهی و دریا در مجتمع آموزش عالی گنبد کاووس، زیست شناسی علوم گیاهی در دانشگاه شهرکرد، زیست شناسی علوم جانوری در دانشگاه مازندران، ریاضی محض در دانشگاه صنعتی جندی شاپور، ریاضی محض در دانشگاه مراغه، مهندسی کامپیوتر نرم افزار در مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی بناب، مهندسی فناوری اطلاعات در دانشگاه صنعتی کرمانشاه، مهندسی نرم افزار در دانشگاه لرستان، مهندسی فناوری اطلاعات در دانشگاه صنعتی بیرجند، ریاضی کاربردی و مهندسی مکانیک در مجتمع آموزش عالی بهبهان موافقت کرد.
    همچنین با صدور مجوز از سوی شورای گسترش رشته های آموزش زبان انگلیسی و علوم کامپیوتر در مرکز آموزش عالی کازرون، زبان و ادبیات فارسی ویژه دانشجویان غیر ایرانی در جامعه المصطفی العالمیه، فیزیک در مجتمع آموزش عالی جهرم، زبان و ادبیات فارسی مجتمع آموزش عالی نیشابور، مهندسی برق مخابرات در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، مهندسی عمران در دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی، مهندسی کشاورزی علوم باغبانی در دانشگاه صنعتی شاهرود و مهندسی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتات به صورت شبانه و مهندسی نرم افزار در دانشگاه خلیج فارس در مقطع کارشناسی راه اندازی می شود.
    شورای گسترش آموزش عالی همچنین با راه اندازی رشته های جفرافیا و برنامه ریزی شهری در دانشگاه شهید باهنر کرمان، مهندسی منابع طبیعی و محیط زیست در مجتمع آموزش عالی ایرانشهر، مهندسی کشاورزی علوم و صنایع غذایی و زبان و ادبیات فارسی در مجتمع آموزش عالی جهرم، شیمی کاربردی و شیمی گرایش فناوری اطلاعات در دانشگاه شهید بهشتی، جغرافیا و برنامه ریزی شهری در دانشگاه محقق اردبیلی، مهندسی عمران در آموزشکده فنی خوی، بیوتکنولوژی کشاورزی در دانشگاه صنعتی اصفهان، زیست شناسی علوم گیاهی، مهندسی نرم افزار و مهندسی صنایع گرایش برنامه ریزی و تحلیل سیستمها در دانشگاه علوم پایه دامغان ، مهندسی کشاورزی علوم دامی دردانشگاه سمنان و کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی عمران و مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر در آموزشکده فنی قاین موافقت کرده است.

8. 3 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

بچه ها شما کنکور آزاد شرکت میکنید؟
    من هرچه فکرش میکنم تو کتم نمیره برم دانشگاه آزاد!
    مغرور نیستم اما میدونم قبول که بشم وسوسه میشم که برم آزاد!
    من که شرکت نمی کنم! آخه اگر هم قبول بشم نمی رم! از بین فیزیک خرم آباد و مهندسی مکانیک ساخت و تولید تهران مرکزی، فیزیک خرم آباد رو ترجیح می دم!!!

10. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

معاون سازمان سنجش در پاسخ به اظهارات برخی مبنی بر بالا بودن سطح دشواری سئوالات کنکور امسال گفت: سئوالات به طور میانگین برای داوطلبان متوسط طراحی شده است.
    حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره سطح دشواری سئوالات آزمون سراسری 89 گفت: سئوالات آزمون در تمامی گروههای آزمایشی از همان کتبی که به عنوان منابع طرح سئوال مطرح و در پیک سنجش اعلام شده بود طراحی شد.
    وی در پاسخ به برخی اظهارات درخصوص مشکل بودن کنکور امسال به خصوص گروه علوم تجربی گفت: سطح دشواری سئوالات به گونه ای است که ممکن است سئوالی برای برخی داوطلبان آسان و برای برخی دیگر دشوار باشد اما در نهایت طراحان سئوال، سئولات را با برای داوطلبان دارای سطح معلومات متوسط طراحی می کنند.

در آغاز فعالیت Dolfin _Daria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    باید قید یه شهر خوب مثل تهران یا مشهد رو بزنی
    باشه عیب نداره یعنی میشه بااین رتبه بتونم دولتی توی اصفهان یا کاشان وهمون اطراف قبول بشم؟
    آخه میخوام بدونم از همین الان دوباره شروع کنم واسه کنکور 90 درس بخونم یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiring water's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Paint Bucket اسم:سپهر

پيش فرض

این سوال را برای یکی از دوستانم می پرسم.
    لطفا بگویید ترازش چه قدر می شود.
    ادبیات:35/دینی 70/عربی:55/زبان 50
    ریاضی:0/فیزیک:2/شیمی:12
    تراز 5300 میتواند بیاورد؟
    متشکرم
    واسه آزاده یا سراسری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شوخی کردم!!! معلومه که هرچی بیشتر باشه بهتره!!!!!

در مورد دومی خودمم هنوز گیجم!!!

منم دعا میکنم
    بعد زیر 500 در چه منطقه ای؟ منطقه 3 هستم!
    من شب کنکور خوب خوابیدم. 4 -5 شب تمرین کردم!!!
    در صد معقول منظو.رتون چنده؟
    منظورم اينه كه عجيب غريب نباشه مثلا فيزيك 55 - 65 | ديني 60 - 70 منظورم منطقه 1 بود !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •