باید ببینی کدوم شرکت تو مرکز شما بهتره
در کل من پارس انلاین را ترجیح میدم
تو تاپیک هر دو سرویس دهنده و تاپیک شهرتون مرکز مخابرات و پیش شمارتون را مطرح کنید
باید ببینی کدوم شرکت تو مرکز شما بهتره
در کل من پارس انلاین را ترجیح میدم
تو تاپیک هر دو سرویس دهنده و تاپیک شهرتون مرکز مخابرات و پیش شمارتون را مطرح کنید
دوستان بدون در نظر گرفتن فاصله از مرکز و ... به صورت کلی کدوم یک از شرکت های زیر پینگ بهتری میدن (فقط پینگ مهمه نه سرعت)
اسیاتک - پارس انلاین - مخابرات
یه سوال دیگه : نامحدود بودن سرعت (اشتراکی شدن) روی پینگ تاثیر داره ؟
مخابرات مشهد داره پدر کاربرا رو درمیاره....
آسیاتک که اصلا پینگش خوب نیست
پینگ بیشتر بستگی به شرکت داره
isp واسه دانلود میخواستم ... isp منو بهم بدین بــــِـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ رَم
پ.ن:تهران،سعادتمند
سلام
- در زمان نوشتن مطالب از نوشتن با فونت درشت و رنگ های تند در مطالب خود داری کنید در صورت گذارش این پست ها پست ویرایش و با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
در مورد سوالاتون باید بگم که اگر تو تاپیک تهران مطرح کنید شاید زودتر به جواب برسید
موفق باشید
خیلی ممنون
دوستان نظرتون چیه بین سه شرکتی که گفتم به نظرتون کدوم بهترین پینگ رو میده ؟؟
512 نا محدود اسیاتک دارم سرعت دانلودش بعد یکماه از 65 رسید به 40 دوباره بعد از دو هفته رسید به 20 الانم دارم داغون میشم ، اولا که از آسیاتک نخرید که اگه بعدش زنگ بزنید به پشتیبانی یه جوابایی میدن که شاخ در میارید !!!
الانم لطفا راهنمایی بفرمایید که کدوم شرکت تو مشهد دانلود نامحدود با حداقل 65 میده ؟
اسیاتک که حذف میشه
بین 2 شرکت!
توی تاپیک adsl شهر خودتون مطرح کنید و اسم مرکز مخابراتتون و پیش شمارتون را هم اونجا اعلام کنید
100% تایید میشه حرفتون!
یه سری نکاتی رو من بگم:
من از شرکت پیام آوران کویر سرویسی که گرفتم 6 گیگ سه ماهه هست و هر گیگ اضافه 4 هزار تومن و دانلود شبانه رایگان نداره،اما از 10 شب تا 8 صبح نصفه حساب میشه.همونطور که گفتم سرعت دانلود حدود 500 به بالا هست حالا تعجبه که دوستان سرویس 512 می گیرن با سرعت دانلود 50!البته شرکتش نماینده مخابرات هست فکر می کنم برای همین پینگ زیر 100 داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)