تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 993 از 1081 اولاول ... 49389394398398999099199299399499599699710031043 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,921 به 9,930 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour_hotboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام به دوستان و اساتید.من مدتیه کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی دارم.الان میبینم آیکون کسپر همش داره میتپه(!) و سی پی یو هم روی 50% هست.idle scan & regular rootkit scan هم غیر فعال کردم.خیلی اذیتم میکنه میخواستم بدونم دلیلش چیه؟
    با تشکر

2. این کاربر از mansour_hotboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen1104's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

فایلهای آپدیت کاسپراسکای 2011 رو چطوری میشه روی یه سیستم دیگه استفاده کرد.

وقتی هم آنتی ویروس درحال کار هست سیستم خیلی کند میشه . کاری نمیشه کرد.

ممنون

4. این کاربر از mohsen1104 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

این هم تنظیمات خوب و پرکاربرد اپ کنترل کسپرسکی !

من فقط میزارم وبرای تغییرات بیشتر در صفحه اول به تنظیمات کسپر برید و اگر برنامه ای رفت داخل این گروه اگر دید که مطمئن هست چگونه به لیست trust انتقالش بدید.

این عکس از تنظیمات !

که اگر در این گروه ببرید با اجرا کردن یه فایل مشکوک برای سیستم شما مشکلی پیش نمیاد .

من خودم با چند مخرب تست کردم / در ویندوز با همین تنظیمات / مشکلی پیش نیومد !

شما کاربران باید تنظیمات را عین این تنظیمات اگر خاستید انجام بدید تادرصد الودگی شما کمتر بشه ولی اگر این تنظیمات را اجرا کردید شاید به بعضی از برنامه هاتئون اجازه اجرا نده که برید در قسمت اپ کنترل و برنامه را از گروه high res به trust اگر مطمئن هست و اگر نیمه مطمئن هست به گروه low res انتقال بدید.

ویرایش شد !

موفق باشید دوستان
    Last edited by Karkas20; 20-08-2011 at 19:19.

6. 8 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت entezaryroohallah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی key کاسپر 2011 نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

سلام
    من آخرین نسخه kaspersky رو از یکی از فامیلامون که دانلودش کرده بود گرفتم و نصبش کردم و هر روز هم آپ تو دیتش میکنم و خیلی خوب کار میکنه اما فقط وقتی نصبش کردم گفت فقط تا 30 روز کار میکنه. الان هم بعد از چند روز زده که تا 24 روز دیگه کار مکینه. خواستم بپرسم باید چیکار کنم که این حالتش برداشته بشه؟ بعد یه سوال دیگه این که اگه من هر دفه که این 30 روز تموم میشه آنتی ویروس رو پاکش کنم و دوباره نصبش کنم این 30 روز رو دوباره بهم مهلت میده یا فکر این چیزها رو هم کردن؟ مثلا پاکش کنم بعد تاریخ ویندوز رو 30 روز ببرم عقب و بعد نصبش کنم چی؟ ممنون.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    من آخرین نسخه kaspersky رو از یکی از فامیلامون که دانلودش کرده بود گرفتم و نصبش کردم و هر روز هم آپ تو دیتش میکنم و خیلی خوب کار میکنه اما فقط وقتی نصبش کردم گفت فقط تا 30 روز کار میکنه. الان هم بعد از چند روز زده که تا 24 روز دیگه کار مکینه. خواستم بپرسم باید چیکار کنم که این حالتش برداشته بشه؟ بعد یه سوال دیگه این که اگه من هر دفه که این 30 روز تموم میشه آنتی ویروس رو پاکش کنم و دوباره نصبش کنم این 30 روز رو دوباره بهم مهلت میده یا فکر این چیزها رو هم کردن؟ مثلا پاکش کنم بعد تاریخ ویندوز رو 30 روز ببرم عقب و بعد نصبش کنم چی؟ ممنون.
    وقتی 30 روز تموم شد با اعلام ورژن مورد نظر تریال ریستر بگیرید تا 2 باره مدت 30 روز فعال بشه یا یک لایسنس قانونی از این تاپیک ( key ) بگرید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

11. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این همس ریال 60 روزه تریال / تضمینی : )
    K9KAN-A7X7X-AKVPQ-9VD2Y

13. این کاربر از mohsen1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام
    من قسمت Mail و IM رو غیر فعال کردم ، چطوری میشه یه کاری کرد که حساسیت نشون نده به این غیر فعال بودن؟ چون هر دفعه هی پیغام میده این پایین ، و بعدشم توش زرد رنگه و نوشته :
    Protection components: some are disable

داره خودمونی میشه Somia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

14 کمک

سلام من د ر این حوزه ناواردم
    میخوام یه کسپرسکای ورژن خوب دانلود کنم نمی دونم چه ورژنی باشه راحتتر و بهتره ، آخرین ورژنها و یا نسخه های 7و 8 و یا تریال ها کدوم بهترند؟ و در ضمن توی این انجمن بیشتر در موردش کمکم میکنند. لطفا یه پیشنهاد بم بدین
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •