با سلام به دوستان و اساتید.من مدتیه کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی دارم.الان میبینم آیکون کسپر همش داره میتپه(!) و سی پی یو هم روی 50% هست.idle scan & regular rootkit scan هم غیر فعال کردم.خیلی اذیتم میکنه میخواستم بدونم دلیلش چیه؟
با تشکر
با سلام به دوستان و اساتید.من مدتیه کسپرسکی نسخه اینترنت سکیوریتی دارم.الان میبینم آیکون کسپر همش داره میتپه(!) و سی پی یو هم روی 50% هست.idle scan & regular rootkit scan هم غیر فعال کردم.خیلی اذیتم میکنه میخواستم بدونم دلیلش چیه؟
با تشکر
فایلهای آپدیت کاسپراسکای 2011 رو چطوری میشه روی یه سیستم دیگه استفاده کرد.
وقتی هم آنتی ویروس درحال کار هست سیستم خیلی کند میشه . کاری نمیشه کرد.
ممنون
این هم تنظیمات خوب و پرکاربرد اپ کنترل کسپرسکی !
من فقط میزارم وبرای تغییرات بیشتر در صفحه اول به تنظیمات کسپر برید و اگر برنامه ای رفت داخل این گروه اگر دید که مطمئن هست چگونه به لیست trust انتقالش بدید.
این عکس از تنظیمات !
که اگر در این گروه ببرید با اجرا کردن یه فایل مشکوک برای سیستم شما مشکلی پیش نمیاد .
من خودم با چند مخرب تست کردم / در ویندوز با همین تنظیمات / مشکلی پیش نیومد !
شما کاربران باید تنظیمات را عین این تنظیمات اگر خاستید انجام بدید تادرصد الودگی شما کمتر بشه ولی اگر این تنظیمات را اجرا کردید شاید به بعضی از برنامه هاتئون اجازه اجرا نده که برید در قسمت اپ کنترل و برنامه را از گروه high res به trust اگر مطمئن هست و اگر نیمه مطمئن هست به گروه low res انتقال بدید.
ویرایش شد !
موفق باشید دوستان
Last edited by Karkas20; 20-08-2011 at 19:19.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
من آخرین نسخه kaspersky رو از یکی از فامیلامون که دانلودش کرده بود گرفتم و نصبش کردم و هر روز هم آپ تو دیتش میکنم و خیلی خوب کار میکنه اما فقط وقتی نصبش کردم گفت فقط تا 30 روز کار میکنه. الان هم بعد از چند روز زده که تا 24 روز دیگه کار مکینه. خواستم بپرسم باید چیکار کنم که این حالتش برداشته بشه؟ بعد یه سوال دیگه این که اگه من هر دفه که این 30 روز تموم میشه آنتی ویروس رو پاکش کنم و دوباره نصبش کنم این 30 روز رو دوباره بهم مهلت میده یا فکر این چیزها رو هم کردن؟ مثلا پاکش کنم بعد تاریخ ویندوز رو 30 روز ببرم عقب و بعد نصبش کنم چی؟ممنون.
![]()
وقتی 30 روز تموم شد با اعلام ورژن مورد نظر تریال ریستر بگیرید تا 2 باره مدت 30 روز فعال بشه یا یک لایسنس قانونی از این تاپیک ( key ) بگرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
این همس ریال 60 روزه تریال / تضمینی : )
K9KAN-A7X7X-AKVPQ-9VD2Y
سلام
من قسمت Mail و IM رو غیر فعال کردم ، چطوری میشه یه کاری کرد که حساسیت نشون نده به این غیر فعال بودن؟ چون هر دفعه هی پیغام میده این پایین ، و بعدشم توش زرد رنگه و نوشته :
Protection components: some are disable
سلام من د ر این حوزه ناواردم
میخوام یه کسپرسکای ورژن خوب دانلود کنم نمی دونم چه ورژنی باشه راحتتر و بهتره ، آخرین ورژنها و یا نسخه های 7و 8 و یا تریال ها کدوم بهترند؟ و در ضمن توی این انجمن بیشتر در موردش کمکم میکنند. لطفا یه پیشنهاد بم بدین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)