تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 993 از 2365 اولاول ... 49389394398398999099199299399499599699710031043109314931993 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,921 به 9,930 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دوستان تا 600 تومن چه سیستمی پیشنهاد میکنید.
    پخش یو اس بی خور باشه.
    باس متوسط میخام.و علاقه ای به صدای بلند ندارم.فقط کیفیت مناسبی داشته باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

با اجازه اساتید
    میتونی یه پخش کنوود حول و حوش ۳۰۰ تومن (متاسفانه مدلش یادم نمیاد) بگیری( واسه راهنمایی یه مدل پایین تر از نظر قیمتی از kenwood 7016 است)
    یه جفت اسپیکر dls 960 حول و حوش ۲۰۰ تومن (خودم این اسپیکر دارم،صداش فوق العاده باکیفیته مخصوصا تریبل و میدرنجش، از لحاظ بیس هم خوبه اگه میگی دنبال صدای بلند نیستی کاملا بیسش راضی کننده است)
    یه آمپ دو کانال حدود ۱۲۰،۱۳۰ تومنی هم بندازی دیگه خوب میشه (خود dls. یه دو کانال حدود ۱۵۰ تومن داره)
    تمام قیمتایی که عرض کردم برای آخر اسفند میدان توپخونه تهران است
    البته به عنوان یک سیستم خیلی قوی نباید بهش نگاه کنی ولی به نظر من تو این قیمت ترکیب خیلی خوبیه و از خیلی از سیستم هایی که تو این مغازه ها با قیمتای حدود ۱ تومن پیشنهاد میکنن خیلی بهتره (مثلا از 6975v2 و 718)
    وگرنه برای سیستم حرفه ای باید بری بالای ۱۲۰۰
    Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

3. 2 کاربر از aghasamimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان تا 600 تومن چه سیستمی پیشنهاد میکنید.
    پخش یو اس بی خور باشه.
    باس متوسط میخام.و علاقه ای به صدای بلند ندارم.فقط کیفیت مناسبی داشته باشه.
    با اجازه اساتید
    میتونی یه پخش کنوود حول و حوش ۳۰۰ تومن (متاسفانه مدلش یادم نمیاد بگیری( واسه راهنمایی یه مدل پایین تر از نظر قیمتی از kenwood 7016 است
    یه جفت اسپیکر dls 960 حول و حوش ۲۰۰ تومن (خودم این اسپیکر دارم،صداش فوق العاده باکیفیته مخصوصا تریبل و میدرنجش، از لحاظ بیس هم خوبه اگه میگی دنبال صدای بلند نیستی کاملا بیسش راضی کننده است
    یه آمپ دو کانال حدود ۱۲۰،۱۳۰ تومنی هم بندازی دیگه خوب میشه (خود dls. یه دو کانال حدود ۱۵۰ تومن داره
    البته به عنوان یک سیستم خیلی قوی نباید بهش نگاه کنی ولی به نظر من تو این قیمت ترکیب خیلی خوبیه و از خیلی از سیستم هایی که تو این مغازه ها با قیمتای حدود ۱ تومن پیشنهاد میکنن خیلی بهتره (مثلا از 6975v2 و 718)

5. 2 کاربر از aghasamimi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب من دوباره اومدم .....
    تجربه خرید 8019 که خوب بود حالا وسوسه شدم سیستم رو تکمیل کنم
    از اونجا که اهل ویبره و صر و صدای زیاد نیستم و علاقه ای به ساب ندارم و با توجه به پیشنهادهای دوستان فکر کنم DLS1073 اسپیکر مناسبی باشه
    قیمت این مدل چنده الآن؟
    چه آمپی براش پیشنهاد میشه؟ با چه قیمتی؟
    من جزو آدم هایی هستم که علاقه شدیدی به موزیک هایی با وکال قوی دارم یعنی صدای خواننده مثل سبک های جاز ، بلوز ، کانتری و ...
    میخواستم ببینم 1073 جوابگو هست یا برای اسپیکر های جلو هم باید فکری بکنم

راستی ماشین ریو هست .... زیر تاقچه فلزیه چطوری اسپیکر میبندند؟!

فکر میکنید با هزینه نصب و لوازم و این داستان ها چقدر هزینه داره؟
    یک میلیون کافیه؟!
    1073 رو من از عباسی 450 قیمت گرفتم شاید پایین ترم باشه

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دوستان باندایه من 6953 اینفینیتی هستش
    امپ می خوره؟خودم می تونم از جایش بفهمم؟
    سلام سلام
    داداش این مشخصات باندت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کاملا آمپ خوره خیالت راحت اینو چه جوری بدون آمپ صدا میگیری آخه بابا آمپ ببندی تازه صداش در میاد
    پشت باندت روی منگنتش زده rms=100w این یعنی توان نرمالی که باید به باندت بدی تا صدای واقعیش دراد
    Peak Power Handling: 200 Watts اینم یعنی حداکثر توانی که باندت میتونه تحمل کنه و نترکه که 200 واته
    پخشت الان داره به باندت نرمال 20 وات میده یعنی الان از 100 وات شما 80 وات کم داری حتما به امپ احتیاج داری این از 6975 و 718 که 80 واتی هستن بیشتر به آمپ احتیاج داره

8. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام سلام
    داداش این مشخصات باندت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کاملا آمپ خوره خیالت راحت اینو چه جوری بدون آمپ صدا میگیری آخه بابا آمپ ببندی تازه صداش در میاد
    پشت باندت روی منگنتش زده rms=100w این یعنی توان نرمالی که باید به باندت بدی تا صدای واقعیش دراد
    Peak Power Handling: 200 Watts اینم یعنی حداکثر توانی که باندت میتونه تحمل کنه و نترکه که 200 واته
    پخشت الان داره به باندت نرمال 20 وات میده یعنی الان از 100 وات شما 80 وات کم داری حتما به امپ احتیاج داری این از 6975 و 718 که 80 واتی هستن بیشتر به آمپ احتیاج داره
    اقا خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادی کامپ هم mx 165 گرفتم یه امپ که قیمتش خیلی مناسب باشه می خوام شما پیشنهادت چیه؟

10. این کاربر از amin5030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

اقا خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادی کامپ هم mx 165 گرفتم یه امپ که قیمتش خیلی مناسب باشه می خوام شما پیشنهادت چیه؟
    نوکرم
    سقف بودجتو بگو محمد جان بهت یه آمپ مناسب معرفی میکنه من نیدونم

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

با اجازه اساتید
    میتونی یه پخش کنوود حول و حوش ۳۰۰ تومن (متاسفانه مدلش یادم نمیاد بگیری( واسه راهنمایی یه مدل پایین تر از نظر قیمتی از kenwood 7016 است
    یه جفت اسپیکر dls 960 حول و حوش ۲۰۰ تومن (خودم این اسپیکر دارم،صداش فوق العاده باکیفیته مخصوصا تریبل و میدرنجش، از لحاظ بیس هم خوبه اگه میگی دنبال صدای بلند نیستی کاملا بیسش راضی کننده است
    یه آمپ دو کانال حدود ۱۲۰،۱۳۰ تومنی هم بندازی دیگه خوب میشه (خود dls. یه دو کانال حدود ۱۵۰ تومن داره

2تا اسپیکر؟برای جلو چی اسپیکر نمیخاد؟

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام
    بهترین گزینه برای شما آمپ 75.4 آدیو سیستم هست قیمتش حدودا باید دور و ور 600 باشه اگه گرون نشده باشه
    تو مارک های دیگه نمیشناسم .

خوب من دوباره اومدم .....
    تجربه خرید 8019 که خوب بود حالا وسوسه شدم سیستم رو تکمیل کنم
    از اونجا که اهل ویبره و صر و صدای زیاد نیستم و علاقه ای به ساب ندارم و با توجه به پیشنهادهای دوستان فکر کنم DLS1073 اسپیکر مناسبی باشه
    قیمت این مدل چنده الآن؟
    چه آمپی براش پیشنهاد میشه؟ با چه قیمتی؟
    من جزو آدم هایی هستم که علاقه شدیدی به موزیک هایی با وکال قوی دارم یعنی صدای خواننده مثل سبک های جاز ، بلوز ، کانتری و ...
    میخواستم ببینم 1073 جوابگو هست یا برای اسپیکر های جلو هم باید فکری بکنم

راستی ماشین ریو هست .... زیر تاقچه فلزیه چطوری اسپیکر میبندند؟!

فکر میکنید با هزینه نصب و لوازم و این داستان ها چقدر هزینه داره؟
    یک میلیون کافیه؟!
    برای اینکه صدای استریو داشته باشید باید برای جلو هم یه فکری بکنید . میتونید کامپاننت بگیری . همون کامپی که دوستمون تو پست بالا جوابشون رو دادم کامپ mx165 خوبه

هزینه کابل و نصبش حدود 100 تومن میشه

تو jvc هم یه آمپ هست 8004 بود اگه اشتب نکنم 120 وات خروجیش بود حدود 650-700 تومن

14. این کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

قیمت 7100 چنده؟ نمیدونم چرا همه اینجا میگن dls 1073 در حالی که بعضیا که مثه من تو شهرستانن سخته گیر بیارن این باند رو یا اینکه جایی نیست که برا ما تست کنن. من موندم چی کار کنم هر کسی یه چی میگه
    قیمت ندارم اصلا! dls 100 وات rms نیرو داره اما 7100 150 وات! مسلما حجم صدای 7100 خیلی بیشتره اما طبق نظر اساتید کیفیت و شفافیت dls بالاتره ! بستگی به استفادتون و سلیقه شخصیتون داره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •