دوستان تا 600 تومن چه سیستمی پیشنهاد میکنید.
پخش یو اس بی خور باشه.
باس متوسط میخام.و علاقه ای به صدای بلند ندارم.فقط کیفیت مناسبی داشته باشه.
دوستان تا 600 تومن چه سیستمی پیشنهاد میکنید.
پخش یو اس بی خور باشه.
باس متوسط میخام.و علاقه ای به صدای بلند ندارم.فقط کیفیت مناسبی داشته باشه.
با اجازه اساتید
میتونی یه پخش کنوود حول و حوش ۳۰۰ تومن (متاسفانه مدلش یادم نمیاد) بگیری( واسه راهنمایی یه مدل پایین تر از نظر قیمتی از kenwood 7016 است)
یه جفت اسپیکر dls 960 حول و حوش ۲۰۰ تومن (خودم این اسپیکر دارم،صداش فوق العاده باکیفیته مخصوصا تریبل و میدرنجش، از لحاظ بیس هم خوبه اگه میگی دنبال صدای بلند نیستی کاملا بیسش راضی کننده است)
یه آمپ دو کانال حدود ۱۲۰،۱۳۰ تومنی هم بندازی دیگه خوب میشه (خود dls. یه دو کانال حدود ۱۵۰ تومن داره)
تمام قیمتایی که عرض کردم برای آخر اسفند میدان توپخونه تهران است
البته به عنوان یک سیستم خیلی قوی نباید بهش نگاه کنی ولی به نظر من تو این قیمت ترکیب خیلی خوبیه و از خیلی از سیستم هایی که تو این مغازه ها با قیمتای حدود ۱ تومن پیشنهاد میکنن خیلی بهتره (مثلا از 6975v2 و 718)
وگرنه برای سیستم حرفه ای باید بری بالای ۱۲۰۰
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
با اجازه اساتید
میتونی یه پخش کنوود حول و حوش ۳۰۰ تومن (متاسفانه مدلش یادم نمیاد بگیری( واسه راهنمایی یه مدل پایین تر از نظر قیمتی از kenwood 7016 است
یه جفت اسپیکر dls 960 حول و حوش ۲۰۰ تومن (خودم این اسپیکر دارم،صداش فوق العاده باکیفیته مخصوصا تریبل و میدرنجش، از لحاظ بیس هم خوبه اگه میگی دنبال صدای بلند نیستی کاملا بیسش راضی کننده است
یه آمپ دو کانال حدود ۱۲۰،۱۳۰ تومنی هم بندازی دیگه خوب میشه (خود dls. یه دو کانال حدود ۱۵۰ تومن داره
تمام قیمتایی که عرض کردم برای آخر اسفند میدان توپخونه تهران است
البته به عنوان یک سیستم خیلی قوی نباید بهش نگاه کنی ولی به نظر من تو این قیمت ترکیب خیلی خوبیه و از خیلی از سیستم هایی که تو این مغازه ها با قیمتای حدود ۱ تومن پیشنهاد میکنن خیلی بهتره (مثلا از 6975v2 و 718)
وگرنه برای سیستم حرفه ای باید بری بالای ۱۲۰۰
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
1073 رو من از عباسی 450 قیمت گرفتم شاید پایین ترم باشه
سلام سلام
داداش این مشخصات باندت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا آمپ خوره خیالت راحت اینو چه جوری بدون آمپ صدا میگیری آخه بابا آمپ ببندی تازه صداش در میاد
پشت باندت روی منگنتش زده rms=100w این یعنی توان نرمالی که باید به باندت بدی تا صدای واقعیش دراد
Peak Power Handling: 200 Watts اینم یعنی حداکثر توانی که باندت میتونه تحمل کنه و نترکه که 200 واته
پخشت الان داره به باندت نرمال 20 وات میده یعنی الان از 100 وات شما 80 وات کم داری حتما به امپ احتیاج داری این از 6975 و 718 که 80 واتی هستن بیشتر به آمپ احتیاج داره![]()
اقا خیلی ممنون از اطلاعاتی که دادی کامپ هم mx 165 گرفتم یه امپ که قیمتش خیلی مناسب باشه می خوام شما پیشنهادت چیه؟
نوکرم
سقف بودجتو بگو محمد جان بهت یه آمپ مناسب معرفی میکنه من نیدونم![]()
2تا اسپیکر؟برای جلو چی اسپیکر نمیخاد؟
سلام
بهترین گزینه برای شما آمپ 75.4 آدیو سیستم هست قیمتش حدودا باید دور و ور 600 باشه اگه گرون نشده باشه
تو مارک های دیگه نمیشناسم .
برای اینکه صدای استریو داشته باشید باید برای جلو هم یه فکری بکنید . میتونید کامپاننت بگیری . همون کامپی که دوستمون تو پست بالا جوابشون رو دادم کامپ mx165 خوبه
هزینه کابل و نصبش حدود 100 تومن میشه
تو jvc هم یه آمپ هست 8004 بود اگه اشتب نکنم 120 وات خروجیش بود حدود 650-700 تومن
قیمت ندارم اصلا! dls 100 وات rms نیرو داره اما 7100 150 وات! مسلما حجم صدای 7100 خیلی بیشتره اما طبق نظر اساتید کیفیت و شفافیت dls بالاتره ! بستگی به استفادتون و سلیقه شخصیتون داره!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)