تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 993 از 1126 اولاول ... 493893943983989990991992993994995996997100310431093 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,921 به 9,930 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با عرض سلامو
    دوستان عزیز،

چند روز پیش آقا پسر بنده داشتن کلی کار کپی کارتون روی لپ تاپ انجام میدادن. که سیستم هنگ کرد. سیستم رو دستی خاموش و روشن کردم که دیدم هارد رو نمی شناسه. بعد از چند ساعت روشنش کردم دیدم یه کارایی می کنه اما ویندوز رو نمی تونه بالا بیاره و ریست میشه. بعد از اون هم که کلا هاردو نشناخت. هارد رو به یه سیستم دسکتاپ به عنوان هارد دوم وصل کردم. تو setup با ضرفیت 0 می شناسه. تو my computer دیده نمیشه. و تو device manager هم به عنوان ATA شناخته میشه.

ممکنه دوستان راهنمایی کنن. که هارد قابل تعمیر هست ؟ بازیابی اطلاعاتم شدنی هشستش؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با عرض سلامو
    دوستان عزیز،

چند روز پیش آقا پسر بنده داشتن کلی کار کپی کارتون روی لپ تاپ انجام میدادن. که سیستم هنگ کرد. سیستم رو دستی خاموش و روشن کردم که دیدم هارد رو نمی شناسه. بعد از چند ساعت روشنش کردم دیدم یه کارایی می کنه اما ویندوز رو نمی تونه بالا بیاره و ریست میشه. بعد از اون هم که کلا هاردو نشناخت. هارد رو به یه سیستم دسکتاپ به عنوان هارد دوم وصل کردم. تو setup با ضرفیت 0 می شناسه. تو my computer دیده نمیشه. و تو device manager هم به عنوان ATA شناخته میشه.

ممکنه دوستان راهنمایی کنن. که هارد قابل تعمیر هست ؟ بازیابی اطلاعاتم شدنی هشستش؟

سلام مشکل شما یا با فرمت سطح پایین هارد حل میشه که با زدن هارد به عنون هارد دوم و استفاده از نرم افزار hdd low level format tools قابل انجام است یا این فریم هارد مشکل داره که باید یک مرکز معتبر ببرید که یا فریم رو ریستور کنن یا آپدیتش کنن اگر اطلاعات مهم دارید به مراکز بازیابی اطلاعات مراجعه کنید...

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم اول اطلاعاتی که قابل کپی شدن هست را به هارد دیسک دیگر منتقل کنید و سپس HDD Regenrator را اجرا کنید . به خاطر اینکه ممکنه نه تنها بهتر نشه بلکه وضعیت هارد دیسک از اینی که هست بدتر بشه و همان اطلاعاتی که میتونستید کپی کنید از دست بدید . اون اطلاعاتی که قابل خواندن نیست و نمیتوانید کپی کنید را باید از دست رفته محسوب کنید .

یه عکس از قسمت Health برنامه HDtune Pro هم بذارید تا SMART Status هارد دیسک بررسی کلی بشه .

باید CD یا فلش مموری بوتیبل درست کنید و تحت Dos اینکار را انجام بدید .
    بفرمایید:

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب همانطوریکه در پست قبلی هم گفته بودم باید یه CD یا فلش مموری بوتیبل درست کنید و تحت Dos این کار را انجام بدید (HDD Regenerator) . همچنین قبل از اینکار سعی کنید از اطلاعات مهم یک کپی داشته باشید .

پس از اتمام کار مجدداً SMART Status را چک کنید .

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام مشکل شما یا با فرمت سطح پایین هارد حل میشه که با زدن هارد به عنون هارد دوم و استفاده از نرم افزار hdd low level format tools قابل انجام است یا این فریم هارد مشکل داره که باید یک مرکز معتبر ببرید که یا فریم رو ریستور کنن یا آپدیتش کنن اگر اطلاعات مهم دارید به مراکز بازیابی اطلاعات مراجعه کنید...
    با تشکر از راهنماییتون

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب همانطوریکه در پست قبلی هم گفته بودم باید یه CD یا فلش مموری بوتیبل درست کنید و تحت Dos این کار را انجام بدید (HDD Regenerator) . همچنین قبل از اینکار سعی کنید از اطلاعات مهم یک کپی داشته باشید .

پس از اتمام کار مجدداً SMART Status را چک کنید .
    البته نميتونم از كل هارد ٥٠٠ گيگي بك آپ داشته باشم فقط تونستم از درايوي كه فايلها كپي نميشده بعضي اطلاعات رو جاي ديگه كپي كنم... با اين برنامه مذكور ميشه فقط يك درايو رو در حالت داس اسكن كرد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته نميتونم از كل هارد ٥٠٠ گيگي بك آپ داشته باشم فقط تونستم از درايوي كه فايلها كپي نميشده بعضي اطلاعات رو جاي ديگه كپي كنم... با اين برنامه مذكور ميشه فقط يك درايو رو در حالت داس اسكن كرد؟

امکان انتخاب یک درایو خاص امکانپذیر نیست ، در واقع از اول تا آخر شروع به Scan & Repair کردن هارد دیسک میکند .

اگر اطلاعات برای شما مهم هست پیشنهاد میکنم فعلاً دست نگهدارید . البته بطور پیشفرض این برنامه مشکلی برای اطلاعات ایجاد نمیکند ولی بارها مواردی دیده شده که باعث بدتر شدن وضعیت هارد دیسک و عدم امکان دسترسی به اطلاعات شده .

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    بغیر از درایو ویندوز دو درایو تقربا 900 گیگی دارم
    یکیشو تا الان 4 باری ریکاوری کردم که چند باریش رو توی اون یکی ذخیره کردم
    میترسم این ریکاوری ها به هارد صدمه بزنه
    قول میدم دیگه ریکاوری نکنم
    چیکار کنم که هارد سلامت کامل خودش رو حفظ کنه
    با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    بغیر از درایو ویندوز دو درایو تقربا 900 گیگی دارم
    یکیشو تا الان 4 باری ریکاوری کردم که چند باریش رو توی اون یکی ذخیره کردم
    میترسم این ریکاوری ها به هارد صدمه بزنه
    قول میدم دیگه ریکاوری نکنم
    چیکار کنم که هارد سلامت کامل خودش رو حفظ کنه
    با تشکر فراوان
    سلام .

عملیات بازیابی داده ها معمولاً مشکلی برای هارد دیسک ایجاد نمیکند ولی گاهی اوقات اطلاعات ممکن هست بدلیل دوباره نویسی شدن (Overwrite) بدرستی بازیابی نشوند (مثلاً خرابی عکس ، عدم اکسترکت شدن فایلهای فشرده و ...) .

چند نكته جهت مراقبت و نگهداري از هارد ديسكهاي اينترنال :

1. از یک پاور مناسب استفاده کنید . نوسانات ولتاژ و جريان ناكافي یکی از عوامل خرابی هارد دیسک هست .
    2. هارد دیسک طوری در محفظه هارد کیس نصب و پیچ شود لرزشی نداشته باشد (حداقل با چهار عدد پیچ نصب شود) . مطمئن باشید که محفظه هارد استحکام کافی داشته باشد و باعث تشدید لرزش نشود (کیسهای با کیفیتی بخرید) . تشدید لرزشها باعث کاهش کارایی هارد دیسک میشود (مثلاً افزایش Access Time) . همچنین خود کیس در جایی قرار گیرد كه تکان نخورد و کاملاً ثابت باشد . وجود لرزش و ضربه یکی از عوامل بدسکتوری و سایر مشکلات هارد دیسک هست . کانکتورهای دیتا و برق را به آرامی و با ملایمت برروی هارد نصب کنید ، در غیر اینصورت ممکن هست باعث شکستگی کانکتور ها شود . طرفی که لیبل روی هارد دیسک چسبیده رو به بالا باشد (برد سبز رنگ به طرف زیر کیس) .
    3. توصیه میکنم که سیستم رو به طور کامل خاموش و از برق جدا و سپس نسبت به نصب هارد دیسک اقدام کنید . موقع نصب و جابه جا کردن هارد دیسک به برد (PCB) دست نزنید (از دوطرف آن بگیرید) ممکن هست بدن شما الکتریسیته ساکن داشته باشد .
    4. نصب یک فن در مقابل هارد دیسک در کاهش دمای آن موثر هست . البته پس از مدتی روی آن گرد و غبار جمع میشود که باید هر چند وقت یکبار با فشار هوا (blower) پاکسازی بشود . نصب فن باید هماهنگ با سایر فنهای موجود در کیس باشد و در عملکرد آنها اختلال ایجاد نکند . مثلاً اگر جلوی کیس ورودی هوا دارد میتونید یک فن در جلوی کیس نصب کنید که پس از عبور جریان هوا از رو و پشت هارد ، از طریق فن نصب شده در پشت کیس و پاور خارج شود . نصب نرم افزار مانیتورینگ دما توصیه میشود .
    5. سوراخ کوچکی بر روی بدنه هارد دیسک وجود دارد پوشیده نشود .
    6. تا حد امکان از reset سخت افزاری یا قطع کردن برق خودداری کنید .
    7. در زمانهای کوتاه بیکاری میتونید سیستم را sleep کنید (یعنی پشت سر هم خاموش و روشن نکنید) . اگر چند هارد دیسک روی سیستم نصب هست برای هارد دیسکهای غیر ویندوزی از قسمت Power option طوری زمانبندی کنید که نه در فواصل زمانی خیلی کوتاه مدت spin-down و spin-up شود و نه اینکه به مدت طولانی بیکار ولی روشن بماند . برای اینکه هارد دیسکهای دوم و بعدی بیمورد و ناخواسته spin-down و spin-up نشوند باید دسترسی به هارد دیسک را توسط برنامه هایی چون آنتی ویروس محدود کنید (میتونید از روش mount یا unmount کردن پارتیشن استفاده کنید) .
    8. از جدیدترین سیستم عامل و بروز ترین آنتی ویروس استفاده کنید .
    9. هر چند وقت یکبار با استفاده از برنامه هایی مثل TuneUp Utilities هارد را از فایلهای زائد پاکسازی و Defragment و Check Disk کنید . البته دقت کنید که Defragment کردن بطور مداوم نه تنها هیچ فایده ای ندارد بلکه باعث فرسودگی زودرس هم میشود . این برنامه ها پس از اسکن کردن هارد دیسک اعلام میکنند که نیاز به Defragment کردن هست یا خیر . اگر ضروری بود پس اقدام کنید .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فلش هشت گيگي رو با برنامه HDD بوتيبل كردم ظرفيتش شد دو گيگ فرمتش هم كردم باز همون دو گيگ هست...امكان اينكه كل هارد رو تخليه كنم بعد عمليات بد سكتوري تحت داس رو شروع كنم نيست ولي فكر كنم بد سكتوري فقط همون درايو I هستش...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •