آره منم همین طور ! دیگه تا رسما نیان مادرید قرارداد رسمی نشه باور نمیکنم !
آره منم همین طور ! دیگه تا رسما نیان مادرید قرارداد رسمی نشه باور نمیکنم !
پرز می خواد اشنایدر و وان در وارت رو با ریبری عوض کنه ! :((
البته خودشونم بدشون نمیاد برن یه جایی که ثابت بازی کننپرز می خواد اشنایدر و وان در وارت رو با ریبری عوض کنه
نظر من اینه که حداقا اسنایدرو نیگه داره
وان در وارتم با ریبری + مقداری پول عوض کنن
شماره 23 بمونه برا دیوید عزیزم : دی
یه خبر خوشحال کننده
Ariensport.com: باشگاه اینتر پیشنهاد بارسلونا برای جذب " زلاتان ابراهیموویچ " را رد کرد...
به گزارش Gazzetta Dello Sport، مسئولان باشگاه اینتر و بارسلونا طی ملاقاتی در مورد احتمال انتقال " ابراهیموویچ " به نیوکمپ بحث کردند. این مهاجم سوئدی علاقهاش برای انتقال به بارسا را پنهان نکرده اما به نظر میرسد برای بازی در لالیگا باید مدت بیشتری منتظر بماند.
براساس این گزارش، لاپورتا 25 میلیون یورو بعلاوه " ساموئل اتوئو " را در ازای " ابراهیموویچ " و " مکسول " پیشنهاد داده است اما " موراتی " رئیس باشگاه اینتر این پیشنهاد را پایینتر از حد تصورش میداند.
تلاش نافرجام بارسا برای جذب " ایبرا " شانس باشگاههای چلسی و رئال مادرید را افزایش داده است. " زین الدین زیدان " به " فلورنتینو پرز " رئیس باشگاه رئال مادرید پیشنهاد داده تا مهاجم گلزن اینتر را به خدمت بگیرد. چلسی نیز آماده ارائه پیشنهاد خود است.
به نظر میرسد سران باشگاه اینتر برای فروش " زلاتان ابراهیموویچ " به مبلغی کمتر از 80 میلیون یورو راضی نخواهند شد.
منبع:سایت گل
خدا عمرت بده
بچه ها مث اینکه کاکا مالید...یا من بد شنیدم!
اخبار ورزشی گفت کاکا گفته میخوایم میلانو دوباره بسازیم؟!
بله صد در صد دی
=========
بچها اینم صفجه نخست روزنامه اسپانیایی مارکاس
که این روزها اصلا حال و هوای دیگری داره با اومدن پرز به رئال و تیم مورد نظر پرز در فصل آتی رو نشون میده
پرز اصلا کل اسپانیا رو یه جوراییی تغییر داده.
زنده باد
![]()
تيم فوق العاده ايه فقط من با مارسلو حال نمي كنم
بجاي اون يكي مثل اسين رو لازم داريم
واي چي ميشه
به اين تيم چي ميگن؟
كهكشانيها
فقط من با مدافع ها حال نميكنم
به خصوص مارسلو و اون يكي دگيرو هم كه نميشتاختم
آلبيول؟
ولی متاسفانه په په رو تا چند هفته نخواهیم داشت به خاطر اون حرکت بچه گونش !
ولی احمد اگه فصل بعد ترکیب ما بشه همینی که عکسشو گذاشتی 1ماه گلد پیش من داری ! LIVE ! : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)