اره دیکارمو بازیکن خوبی نیست
ولی چاره ای هم نیست بازیکن دیگه ای نداریم
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
اره دیکارمو بازیکن خوبی نیست
ولی چاره ای هم نیست بازیکن دیگه ای نداریم
بعضی باخت ها بدجوری اعصاب خوردکنه این باخت هم از اونا بود
مقاومت اصلا مستحق برد نبود و گلش هم اول روی اشتباه دیکارموبود که اوت الکی داد بعدش هم اشتباه کریم
این بهترین زمان برای کم کرد فاصله تا صدر جدول بود
عزیز دلم فرم را درست کردم بعد فرمی که من گذاشتم فقط یه بازیکن کم داشت اما برا شما که 2 تا کم داره اگه باز مشکلی بود به خودم بگید نه این که یه فرم ناقص تر بردارید بزاریدچرا پتروویچ توی فرم نیست ؟؟
بعضی از دوستان فرم رو به صورت ناقص گذاشتند ! لطفا از این فرم استفاده کنید :
امیدوارم درک کنی اعصاب خورد بود 5 دقیقه مونده بود بازی تموم شه منم یکم عجله کردم یادم رفت
الان هم اصلاح کردم تقدیم به شما
به نام خدا
عملکرد بازیکنان پرسپولیس را در بازی با مقاومت چگونه ارزیابی می کنید
واعظی ( ) باقری ها ( ) سپهر حیدری ( ) علیرضا محمد () پژمان نوری ( ) شیری ( ) زارع ( ) باقری ( ) نیکبخت ( ) دی کارمو ( ) منصوری ( ) نوروزی ( ) پترویچ ( )
کادر فنی پرسپولیس ( ) عملکرد داور ( )
بهترین بازیکن ->
بدترین بازیکن ->
قوانین
- امتیازها بین 1 تا 5 هستند 1 -> خیلی ضعیف 2 -> ضعیف 3 -> متوسط 4 -> خوب 5 ->عالی
- فرم را در پست خود کپی کنید
- امتیاز های خود را در داخل پرانتز قرار بدید
- اگر بازیکنی چه تعویضی و چه مصدوم کمتر از 10 دقیقه بازی کنه امتیازی داده نمیشه.
- در پایان هر هفته بهترین و بدترین بازیکن را با توجه به آرا بچه ها انتخاب کنیم.
- در پایان فصل با توجه به جمع امتازات بازیکنان را رتبه بندی می کنیم
Last edited by Ice Star; 30-10-2008 at 17:06.
از دقیقه 70 به بعد هم که همش یا خودشون مینداختن زمین و یا خطاهای وحشتناک می کردن که داور به راحتی ازشون می گذشت
خطای روی دیکارمو که حتما اخراج داشت و زننده گل همونجا باید اخراج میشد و همین طور خطای وحشتناکی که روی پژمان نوری آخر بازی کردن اونم اخراج داشت
این که میگیم دوستت داریم ببازیم حقیقته
هرجا بریم داد میزنیم پرسپولیسی با غیرته
اره این داور هم حسابی بد قضاوت کرد اخر بازی برای اینکه جبران کنه الکی به بازیکن هایی که کارت نداشتن کارت می داد تا دهن بازیکنان رو ببنده ولی تو دومورد وقتی بازیکنان یه کارته مقاومت بعد از سوت به توپ ضربه میزدن انگار نه انگار . واعظی بد بخت داشت خودش رو پاره می کرد داور ....
خدائی ببنید ما چه جور می خواستیم به گل برسیم
کلا یه مهاجم هدف داشیم که باید توپ را می رسوندیم بهش و اون گل می زد اما خوب اون مهاجم هدف دی کارمو بود که انتظاری ازش نمی ره
بد شانسیم دیگه توره اون طوری شد خلیلی م که مصدومه و بقیه مهاجم ها در حد پرسپولیس نیستند
راستی اون هائی که نتایج و میانگین امتیازات هفته پیش را ندیدن می تونن برن به ادرس زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گند زدیم که....چه افتضاح بزرگی بود.
ولی بازم ما قهرمانیم.
اولا زمین مسابقه شرایط مطلوبی نداشت و تو روون نبودن بازی تاثیر داشت...
دوم مقاومت همونطور که انتظار داشتم با یه بازی محکم و گاها خشن خوب بازی رو بست...
سوم بازیکنای پرسپولیس هم خوب خودشون رو با شرایط زمین و حریف وفق ندادن...
چهارم فکر میکنم مساوی نتیجه ی عادلانه بود...
پنجم داوری خوب نبود برای و در مورد هر دو تیم اشتباهاتی کرد داور...
ششم علارقم اینکه اعتقاد دارم باید به یه بازیکن فرصت داده بشه ولی این دی کارمو جدا اعصاب خوردن بد بازی میکنه صدای نیکبختم تو یکی دو صحنه درومد( به خصوص جایی که تو محوطه جریمه موقعیت خوبی داشت و یه ظربه زد که معلوم نشد پاسه ؟ شوته ؟ هر چی بود رفت اونور زمین و موقعیت مثه آب خوردن از دست رفت... ))
هفتم بازی فیزیکی و خسته کننده و اعصاب خورد کنی بود...
هشتم نوروزی گرچه تو آفساید بود ولی توپ مفتی رو گل نکرد ! کاش خلیلی زودتر برگرده !
نهم نبود کریمی خیلی احساس شد...
واعظی ( 3) باقری ها ( 2) سپهر حیدری ( 3) علیرضا محمد (2) پژمان نوری ( 2) شیری ( 3) زارع ( 2) باقری (1) نیکبخت ( 3) دی کارمو ( 1) منصوری ( 2) نوروزی ( 1) پترویچ (2 )
کادر فنی پرسپولیس ( 3) عملکرد داور ( 1)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)