متاسفانه چون psp ها بدون گارانتی هستند تعمیرگاه مجازی براشون نیست من تو توپخونه دوسه جا دیدم نوشته بود تعمیر پلی استیشن
حالا دستگاهت چشه ؟
متاسفانه چون psp ها بدون گارانتی هستند تعمیرگاه مجازی براشون نیست من تو توپخونه دوسه جا دیدم نوشته بود تعمیر پلی استیشن
حالا دستگاهت چشه ؟
خيلي ممنونم از پاسختون .
يه اتفاق جالب افتاد :
وقتي مموري رو در آوردم دوباره گذاشتم . تو فولدر chickHEN كه رفتم عكس ها رو طبيعي باز ميكرد و نه قفل كرد و نه ريست شد . بعدشم راحت INSTALLER LOADER رو اجرا كرد ...
اصلا صفحه سبز نشد ...
معجزه كن خداي من
من خودم با بار اول chikhen را نصب میکنم.
شما از آموزش زیر استفاده کن بهت قول میدم توی دفعه اول یا حداکثر دفعه دوم اجرا شود.
فقط طبق آموزش پیش برو.
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
البته چون قبلا از هک گروه Gen استفاده کرده اید وقتی که HEN را نصب کردید اگر CFWE را باز کنید دوباره هک گروه GEN لود میشه.برای این که این اتفاق پیش نیاد شما موقعی که میخواهی برنامه CFWE 3.60 را باز کنی کلید R را نگه دار و برنامه را باز کن تا برنامه به صورت اتوماتیک اجرا نشود.و به داخل صفحه زیر برود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سپس گزینه uninstall را انتخاب کن سپس yes را بزن بعد از اینکه برنامه کار خودش را انجام داد روی Flash And Start کلیک کن.
وقتی INSTALLER LOADER اجرا بشود یعنی قبلا chikhen نصب بوده.
شما از آموزش بالایی که گفتم برو همان بار اول به نتیجه میرسی.این دردسر ها را هم ندارد.
سلام
انتخاب خوبی کردی.
ببین با توجه به قیمت جهانی psp مدل 3000 که حدود 190 دلار هست دیگه از این پایین تر نمیاد.
امسال تابستان کنسول psp برخلاف بقیه کنسول ها افزایش قیمت نداشت.
قیمت با توجه به اینکه شهرستان هست خوبه(اصفهان هم حدودا همین قیمت هست 215)
اما بتونی از تهران تهیه کنی تا 190-200 هم گیر میاد.که ارزش نداره برای 20 تومن پاشی بری تهران چون خرج سفر و... بیشتر میشه.
مموری هم 8 گیگ مشکلی نداره.psp به راحتی تا 16 گیگ را ساپورت میکنه.
اما حتما حتما اصل بگیر.که اگر تقلبی بگیری بعدا پشیمان میشوی.
برای بازی کردن با tv شما نیاز به کابل کامپوننت دارید (5 فیش-3 فیش تصویر و 2 فیش صدا)
که برای وصل کردن این کابل tv شما باید این ورودی را ساپورت کند.
بازی ها تمام صفحه نمیشوند.
با اینکه بازی ها تمام صفحه اجرا نمیشوند باز هم کیفیت مناسبی ندارند.
البته یک پلاگین هست که شما میتونید از کابل کامپوزیت (3 فیش-1 فیش تصویر و 2 فیش صدا) هم استفاده کنید و یا تصویر را تمام صفحه اجرا کنید.
که کیفیت مناسبی ندارد.
کلا به نظر من تهیه نکنید بهتره چون اصلا فایده ای ندارد(نظر شخصی خودم هست)
بازی کردن با psp فقط با lcd خودش کیف میدهد.
Last edited by choory; 01-09-2009 at 13:06.
سلام راه راحت تری هم هست . البته اگه دوستان نگفته باشن .
یک پچ یا هر چی دیگه که اسمش هست از طرف سازنده اصلی و یک تیم در پیت ایرانی منتشر شده که روی مموری های کم سرعت سریع اجرا می شه . مال تیم سازنده داخلی بهتر عمل می کند .
توی اینترنت سرچ کن یا از یکی که داره بگو برات آپلود کنه .
راهـنمایی برای خرید کنسـول بازی + لیست قیمتها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علي آقا خيلي ممنون از راهنماييتون . من قبلا اين روش رو امتحان كردم ولي به دليل اينكه در منوي ريكاوري اين مدل بعضي پلاگين ها رو اجرا نميكرد . مجبور شدم همون روش GEN رو استفاده كنم .
خيلي ممنون از پاسخ شما . بنده كاملا توجيح شدم ...![]()
ببخشيد يه مشكل ديگه داشتم .
روي اين مدل Framware
ميشه تم CTF يا FLASH0 نصب كرد ؟
ميشه PSP رو به مانيتور وصل كرد . به روش زير :
آخه مشكلي كه دارم اينه كه پلاگين ها رو Enable ميكنم تم ها رو هم ميريزم ولي انگار نه انگار .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه ميشه آموزش كامل 2 موضوع رو بزاريد .
با تشكر فراوان .
برو اینجا اقا علی کامل توضیح داده
من پیشنهاد می کنم تم flash0 نریز چون خیلی خطرناکه شاید منجر به از دست دادن psp یت بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)