متاسفانه پست دوبار ارسال شد
در صورت امکان این پست رو حذف کنید
متاسفانه پست دوبار ارسال شد
در صورت امکان این پست رو حذف کنید
این طوری هم بعضا پیش اومده. اما با وضعیت سیگنال ضعیف 4 جی من خیلی ملاک خوبی نیست. اینو باید کسانی که هم سیگنال تری جی و هم 4 جی خوبی دارن اعلام کنن
این مودم خیلی عالی تو ایران پیدا میشه؟
![]()
من نزدیک دکل منطقمون که سیگنال 3G زیر -60 بود تست گرفتم سرعت خیلی پایینه...
با LTE با سیگنال بالای -100 هم تا 24مگ هم سرعت گرفتم.
این تستو با سیگنال زیر -60 گرفتم با 4G:
واقعا کیفیت و ثبات 4G خیلی عالیه.
همین الان تست از پاریس 2210 دقیقه
4 جی حداکثر سرعت 4 جی من 8 مگه ( با سیگنال فعلی)
3 جی حداکثر من 11 مگه
![]()
Last edited by ak313; 17-02-2015 at 22:23.
اینجا زده 684 هزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
Last edited by ak313; 17-02-2015 at 22:29.
جنس خوبیه ولی عجیبه وقتی توی آمازون نوشته 359 دلار چطوری ممکنه قیمتش توی فروشگاه داخلی bamilo حدود 680 تومن باشه؟ ارز 3600 ت باید باعث بشه قیمتش بیش از 1،200 بیفته!
ازین گذشته با این سرعتهای نفتی 3g/4g فعلا ارزش خرید نداره. یک گوشی یا تبلت 4g بصرفه تره
عزیز من اصلا توقعLatency خوب و ... ندارم فقط میخوام صفحههای وبسابتهارو بتونم باز کنم! بابتش پول هم پرداخت کردم توقع چیز مجانی هم ندارم! حتی سرعت دانلود هم نمیخوام زیاد باشه. آیا این توقع زیادیه از اینترنت 3g؟!
بعدش این اصلا 3g نیست! طبق تعریف، حداقل سرعت دریافت 3g باید ۲۰۰kbps باشه! من الا سرعتم بین ۰ و ۵ متغیره!
این edge هم نیست چه برسه 3g
Last edited by afshin-434; 17-02-2015 at 23:54.
افتضاحه افتضاح یه صفحه خشک و خالی هم باز نمیکنه
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
جالب اینجاست بابتش پول هم میدیم!
و از اون جالبتر اینه که بابتش پول هم میگیرن.
و جالبتر از همه اون علامت نمادین H بالای گوشیه!
و از همهی اینا جالبتر اینه که به مینیمم سرعت 3g نرسیدیم و دکل 4g راه اندازی میکنیم.
و فوقالعاده جالب اینه که بعضیا میخوان مودم 4g بخرن!
من پول دادم اینترنت 3g بگیرم به اندازهی Edge هم سرعت نداره اگه این اسمش دزدی نیست چی اسمش دزدیه؟
البته میتونید از ساعت ۳ باید به بعد که ماها خوابیم و آقا پلیسه بیداره چندتا صفحه رو باز کنید! ولی وقتی ما بیدار میشیم و آقا پلیسه میخوابه دیگه صفحه باز نمیکنه.
ایرونی جماعت معنی اینترنت رو دانلود کردن میدونه واسه همین خاطر همین که ساعت ۳ نصف شب سرعتا رو میبرن بالا میگه خوبه و اعتراضی نمیکنه. بابا اینترنت که دانلود کردن نیست.
Last edited by afshin-434; 18-02-2015 at 00:16.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)