رو چند میده پینگ رو؟! تهران هم 2سال پیش خیلی سرعت مخابرات افت و خیز داشت ئلی به مرور درستش کردند تا الان برای مثال 2مگ نامحدود رو روی 250تا 260 به شما ثابت میده و پایین نمیاد.
رو چند میده پینگ رو؟! تهران هم 2سال پیش خیلی سرعت مخابرات افت و خیز داشت ئلی به مرور درستش کردند تا الان برای مثال 2مگ نامحدود رو روی 250تا 260 به شما ثابت میده و پایین نمیاد.
بهترین راه اینه که اگر دوستی فامیلی تو منطقه ی مخابراتی شما هست و از سرویس دهنده های دیگه داره، بری خونشون یا ازشون بخوای برات تست بگیرن... سرعت و پینگ، چون دو عامل هست، یکی کیفیت سرویس دهی تجهیزات مخابراتی که شما بش وصل هستید و کیفیت ISP، اگر ISP بهترین کیفیت رو داشته باشه و تجهیزات مخابرات منطقه شما نتونه اون رو به شما ارائه بده، شما هیچ پیشرفتی نمیبینی...
سرعت اسمی میده مثلا یعنی برای سرعت 512 سرعت دانلودش 512kbps هست؟! اینکه خیلی افتضاحه! چون 512 یعنی 64 !
درحالی که با hiWeb رو سرعت 512 تا 400 کیلو بایت در ثانیه هم تجربه کردم. (البته فقط یک بار) معمولا سرعت دانلودم دور 150 میچرخه.
اینم عکس از status جدید، بعد از اینکه تماس گرفتم و مشکلاتمو گفتم و سرعتم رو از روی 8 مگ اوردن روی 2 مگ بستن!
تا قبل از تماس snr روی 6 تا 10 بود. الان بین 18 تا 22 هست.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Last edited by B.i.r.i.y.a; 10-04-2014 at 14:51.
اتفاقا یکی از دوستام که اونم از همین مرکز مخابرات و hiWeb داره سرویس میگیره الان سرعت دانلودش روی 600 تاس میانگین. و تقریبا هم راضی هست (البته اون سرویسش رو ۸ مگ بستن براش)
با این حساب دو حالت وجود داره.
یا خط شما خیلی نویز داره، عکس بذارید از صفحه ی Status معلوم میشه.
یا اینکه پهنای باند خط شما رو بد بستن و قدرت سیگنال کمه و باعث قطعی و پکت لاس میشه.
از نویز و مارجین خطت عکس بذار، ببینیم.
مرسی، ولی عکس گذاشتم که! پست 9913
همین چند پست قبل! ولی بهرحال:
Last edited by B.i.r.i.y.a; 10-04-2014 at 16:52.
دقت نکرده بودم
سیگنال مناسبه نسبتا، ولی نویزت خیلی بالاس، نزدیک 50... برای این پهنای باند و سیگنال، نویزت زیاده.
بهتره مودم رو ببری دم در، به سیم تلفن ورودی وصل کنی، ببینی دم در نویزت چنده، اگر همین مقدار بود که بهتره زنگ بزنی خرابی تلفن و قضیه رو بگی، ولی اگر دم در نویزت کم شد، باید یه سیم بکشی مستقیم از دم در تا تو خونه پیش مودم و از جایی که سیم برق نباشه.
تائید میشه به قول اقا سروش نویزت بالا ست یه فکر بحاله نویزت بکن
مگه نویز همون snr نیست؟! پس شما چیو میگی نزدیک 50 هست؟!
من متوجه نمیشم!
الان snr تو عکس 21.1 هست. مگه نه هرچی snr بالاتر باشه یعنی نویز کمتره؟!
SNR یعنی نسبت سیگنال به نویز: Signal Noise Ratio هر چی بیشتر باشه، شما میتونید پهنای باند بیشتری داشته باشید(همونجا که نوشته Attainable Rate و زده 9مگ، اگر SNR بیشتر بشه، اون هم بیشتر میشه). 21 مناسبه، معمولا زیر 8 اگر برسه، لینک میپره، یعنی گاها چراغ Link/DSL چشمک زن میشه.
Attenuation یکی از عوامل اصلی نویز هست. تقریبا رابطه ی مستقیم داره. هر چی بیشتر، نویز بیشتر. معمولا زیر 35 براش قابل قبول هست و تقریبا از 45 به بالا، قطعی خیلی زیاد میشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)