امروز بعد از کلی زنگ زدن و سرعت و پینگ گرفتن گفتش که اطلاع دادم پورتتون را ریست کنند 3 ساعت دیگه درست نشد زنگ بزنید.
نظرتون چیه؟
امروز بعد از کلی زنگ زدن و سرعت و پینگ گرفتن گفتش که اطلاع دادم پورتتون را ریست کنند 3 ساعت دیگه درست نشد زنگ بزنید.
نظرتون چیه؟
طرحت نقره ای پاییزه است؟سرعتت تو روز چنده 1.5 مگ هست؟
شما هم طرح پاییزه ای ؟
الان سرعت شبانه اکثر بچه های طلایی که از قدیم.دارن رو 100 بسته شده . شما الان پس از طلایب بهتری
آره، طرح نقره ای هستش، راستش سرعت تو روز، مثلاً دیروز صبح 187 بود. (تستی که از اسپیدتست گرفتم، عکسش صفحات قبل هست )
منم همینو میگم، سرعتم از طلایی بهتره، اگه اینجوری باشه، میرم صبانت از صبانت میگیرم !
البته، اینو هم بگم، این اکانت من روی خط تلفن شماره ای دیگه بسته شده که منم استفاده میکنم . ولی فرقی نداره ! نقره ای پاییز .
آقا پورتم ریست کردن ولی درست نشد کسی از شما راهی به ذهنش نمیرسه؟
سلام همگی تا حالا شما به این مشکل بر خوردین
الان من فقط میتونم حجمی حسابمو شارژ کنم زمانی نمیشه (همیشه یه ماه یا 2 ماه حسابمو شارژ می کردم یه ماه قبل از این که شارژ زمانی حسابم تموم شه)
حتی نمیشه تمدید کرد
تاحالا برا کسیاین مشکل پیش اومده اگه اومده یه راهنمایی کنه منو ممنون میشم
ریست که الکیه!اونا باید به گادنت خبر بدن که مشکل وجود داره.اگر طلایی هستی.وقتی بهت میگه میخوام به گادنت گزارش بدم حدود یک یا دو دقیقه از پشت تلفن میره.مثلا 10 متر اون ورتر که اطلاع بده.دنبالش باشی درست میشه.مال من تا 4 روز مشکل داشت.
موفق باشی.
نه من یکی که همچین مشکلی ندارم . طرح برنزی هم دارم .
ولی صفحه قبل یکی از بچه ها گفت واسه اون هم همینطور شده . به نظر فقط یه سری سرویس ها اینطوری شدن .
خواهشا سرویستون رو هم بگین .
من طرح طلایی دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)