منم همین مشکلو دارم![]()
منم همین مشکلو دارم![]()
منم هـمین مشکل رو دارم.( فقط وقـتی TTL رو 46 باشـه.)
وقـتی مودم رو خاموش و روشن میکـنم درســت میشه با TTL های 50 و 51 و 52 و ... اینا.
اما اونا پینگـشون بالاس و Full of Time Out ! -.-
در نـتیجه کلاً نمیشه بازی کرد.
اقا همین لحظه چمپ جدید رو خریدم خیلی خیلی خیلی قویه.با خرید دو ایتم به crit 100% رسیدم
.تنها مشکلی که داره خیلی خیلی خیلی خیلی جونش کمه و فرتی میمیره با دو ضربه ی ADC پر پر میشه.در مقابل jax هیچ شانسی نداره (باز به این مطلب پی بردیم که دود از کنده بلند میشه) یعنی 0 dmg.ولی خیلی چمپ با کلاسیه IP مو حلالش کردم. یه مدت بگذره همه میاد دستشون که باید Yasuo رو اول کشت تو تیم فایت
بازی کردن هم باهاش یکم سخته مثل zed میمونه تا حدودی .اونایی که Yasuo خریدن یه نکته ی توپ براتون بگم اگه E>>> Q رو به ترتیب پشت سر هم و بدون مکث (تقریبا باهم) بزنین یه حرکت جدید انجام میده دور خ.دش میگرده و به همه میزنه
قابل نداشت
Last edited by daniel'; 13-12-2013 at 15:07.
واقعا زحمت کشیدی اینارو همشو توی champion spotlight میگه![]()
سلام برستان.من تازه با این سایت آشنا شدم و در سرور eu بازی میکنم و اسمم ila_t2 هست.
راهی هست که پینگ داخل بازی پایین تر بیاد؟
پ نه پ خودم اختراعش کردم نابغهمگه همه champion spotlight رو دیدن. باشه بابا فهمیدم خیلی به روزی .کی گفته حالا تو بخونی این پست رو . جای شما رو تنگ کرده و ...(جملات کوتاه مشابه دیگه خودت تا اخرش برو)
عجبا این ملته عقده اییه ....
![]()
جون من اینقد چشم بسته غیب نگید یهو از تعجب فکم میوفته تو کفشم![]()
جون من حال کردید یه تلنگری زدم پیج دو صفحه رفت جلو تازه یه عضو جدید هم گرفتیم اینجاست که آیه نازل میشه میگه بر قدرت مطلق AloneSoN ایمان بیاورید
باشد که رستگار شوید
سلام داش خوش اومدیسلام برستان.من تازه با این سایت آشنا شدم و در سرور eu بازی میکنم و اسمم ila_t2 هست.
تنها راهش اینه که بری گیم سیستم بگیری یکم پینگ لگ تایم اوت اینا را کاهش میده حالا باید ببینی کدوم به نت ت می خورهراهی هست که پینگ داخل بازی پایین تر بیاد؟
من خودم سیستک دارم که فعلا مثل اینکه دیگه اکانت نمیفروشه ولی زیاد هستند دوستانی که با این سیستم کاسبی راه انداختند
فقط قبل اینکه بخری حتما یه تست بکن
آقا یکی بگه این Ulti Yasuo چطور کار می کنه؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)