دوستانی که از هایوب سرویس دارن خواهشا اگه می خوان حجم فشفشه یا تمدید سرویس داشته باشن به من پ.خ بزنن چون 35 تومن تو حساب کاربری هایوب دارم و می خوام تخلیه کنم
کد تخفیف براتون می سازم شما هم وارد می کنید
ثواب داره
دوستانی که از هایوب سرویس دارن خواهشا اگه می خوان حجم فشفشه یا تمدید سرویس داشته باشن به من پ.خ بزنن چون 35 تومن تو حساب کاربری هایوب دارم و می خوام تخلیه کنم
کد تخفیف براتون می سازم شما هم وارد می کنید
ثواب داره
سلام
دوستان من الان از حسابگر 1 مگ گرفتم صبح 800 کیلوبایت سرعت داره شبا میشه 200 نهایتا حجمی
خواستم ببینم بهترین اینترنت نامحدود رو الان کجا میده ؟؟
قطعی هم خیلی کم داشته باشه
ممنون
قبلا با 2 مگ مخابرات شبی 4.5 گیگ دانلود میکردم،الان شبی 1 گیگ،اونــــــم به زوررررر!!!!!![]()
اینجا کسی مخابرات 1 به 8 داره که محدود شده باشه؟
سلام.امروز نت 2مگ محدود مخابرات گرفتم ولی سرعت دانلودش20kbه
حالا به نظرتون زنگ بزنم به 2020 و چی بگم
سلام
از دیروز وب گردی مخابرات ریده واسه من!!!
وضعیت بقیه دوستان مخابراتی چطوره؟
![]()
Last edited by vampire_arak; 24-08-2014 at 21:01.
مرسی سجاد جان پینگ تو خیلی بهتره نسبت به پینگ بهنام !! کدوم مرکز و چه سرویسی داری از مخابرات ؟
منم به همین شکله![]()
خواهش میکنم...من صحنه هستم مرکز و اینا رو نمیدونممرسی سجاد جان پینگ تو خیلی بهتره نسبت به پینگ بهنام !! کدوم مرکز و چه سرویسی داری از مخابرات ؟
1مگ محدود دارم...من طبق تجربه ام کلا پینگ و کیفیت محدود های مخابرات از نامحدود هاش بهتره
مخابرات جوانرود پوکیده از 5 نفر 4 تاش قطعه از شانس بنده مال مغازه ام مخابرات هست امروز و دیروز وصل بوده ولی افتضاح
داغون داغون
اینا اینقدر کاربر ریختن روی خط ها دیگه خط ها داره منفجر میشه سطح دانششون ماشالله چشم نخوره زنگ میزنی 2 دقیقه ای مشکلتون رو حل میکنن با یه خاموش و روشن کردن مودم
پسر خاله ام شاکی شده میگی اینا ماشالله انشالله شدن فکر کنم چشم به راه هستن که خدا واسشون کارها رو روبه راه کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)