آره برداشته ست !!!
من تنظیمات رو اونطور که گفته بود انجام دادم و یه بار هم مودم رو خاموش و روشن کردم وصل شد نمیدونم چرا از شما وصل نمیشه !!!
آره برداشته ست !!!
من تنظیمات رو اونطور که گفته بود انجام دادم و یه بار هم مودم رو خاموش و روشن کردم وصل شد نمیدونم چرا از شما وصل نمیشه !!!
دوست من همونطور که تو پست های قبلی هم گفتم پارس آنلاین اصلا پشتیبانی نداره!!!
بیشتر کسایی که پارس آنلاین تو پشتیبانی گذاشته سواد شبکه درست و حسابی ندارن برای همین عملا کاری ازشون بر نمیاد (یعنی به عبارتی مشترک رو دست به سر می کنن(می پیچونن)) . مثلا من مطمئنم که اینترنت من از مرکز مشکل داره اما اینا می گن مرکز هیچ مشکلی نداره!!!
راجع به شیرینگ هم پارس آنلاین بنا به گفته خودش اینترنت رو بین 6 نفر شیر می کنه . پس بازهم نتیجه می گیریم که پشتیبانی اشتباه به شما جواب داده!!!
لینک زیر رو ببینید شاید به درد بخوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید این هم تست با یه سرور دیگه
![]()
Last edited by l30l30y; 17-08-2011 at 23:30.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما کدوم شهر و کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
من دیروز تازه خطم رانژه شد.بصورت bridge کانکت شدم قطعش کردم بعد 5دقیقه کانکت که میخواستم بشم اصلا نمیشد کانکت!
اااا شما هم دچار کاهش سرعت شدید؟
در این چند روز گذشته سرعت من به شدت افت داشته و گاهی اوقات قطع میشه قرارداد من 256 8 گیگ هست و اگه این طور بمونه قطعا مجددا شارژ نخواهم کرد !
ماهی 32 هزار تومن پول بدی و وضعیت این باشه واقعا شرم آوره !
Last edited by amylee; 17-08-2011 at 23:59.
آره! مثل اینکه ما هم به این مشکل دچار شدیممن خونه داداشم که شاتل داره پینگ گرفتم 2700 بود! بازم صد رحمت به پارس آنلاین
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)