تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 992 از 1291 اولاول ... 492892942982988989990991992993994995996100210421092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,911 به 9,920 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من تا حالا شاتل داشتم ولی از اول آبان می خوام وایمکس 2 مگ ایرانسل رو بگیرم از بچه ها کسایی که دارن میشه بگید سرعت دانلود شبانه ایرانسل چطوریه محدودیت دانلود داره یا نه؟
    اگه میخوای 2 مگ بگیری بیشتر تحقیق کن :( با روزانه فرقی نداره اما شاید شما بگیری سرعتت کمتر بشه برای من ثابته همیشه محدودیتم نداره بزن رو دانلود نگران چیزی هم نباش ( البته داره ولی به اون مقدار نمیرسی )

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان این شبانه وایمکس ساعت چنده ؟ 2 هستش یا 1؟اخه قرار بود تا اخر تابستون از 1 به بعد باشه.تمدید شد یا همون 2 هستش؟
    از ساعت 1 رایگان میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستان اگه کسی می تونه راهنمایی کنه ممنون می شم.
    الان نزدیک هفت بار با پشتیبانی تماس گرفتم و هر بار یک جوابی می ده و مشکلو از سر خودشون باز می کنن.
    معمولا مودم بین 20 تا نیم ساعت کار می کنه و بعد اون علامت تعجب روی اون سیگنال ها میاد و از کار می افته. یعنی هر دفعه باید خاموش و دوباره روشن کنم.
    مشکل یابی هم که می کنم می نویسه مشکل یا از روتر، یا از اکسس پوینت یا کابله.
    مودمتو ریست فکتوری کن دوباره تنظیماتو انجام بده

4. این کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrhdir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

میبخشین یک سوال دیگه هم داشتم میخواستم بدونم اگه من مشخصات وایمکسمو مثلا واسه یه شهر دیگه مثلا اصفهان یا شیراز کنم بعد طرح های تشویقیشون واسه من هم فعال میشه یا نه؟ الان مثلا همین 128 1 به 1 که دوستمون گفت اختصاصی این استان ها هست اگه بشه با تغییر ادرس مثلا بزنم اون شهر ها طرح هاش برام بیاد خیلی خوب میشه

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    کدام یک از مودم های ایرانسل بهتره ؟

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

میبخشین یک سوال دیگه هم داشتم میخواستم بدونم اگه من مشخصات وایمکسمو مثلا واسه یه شهر دیگه مثلا اصفهان یا شیراز کنم بعد طرح های تشویقیشون واسه من هم فعال میشه یا نه؟ الان مثلا همین 128 1 به 1 که دوستمون گفت اختصاصی این استان ها هست اگه بشه با تغییر ادرس مثلا بزنم اون شهر ها طرح هاش برام بیاد خیلی خوب میشه
    به احتمال زیاد باید فعال شه اما به دو نکته باید توجه داشته باشید
    1-بعضی از طرح ها برای مشترکین جدید هست و باید طرح مورد نظر شما طرحی باشه که برای کاربران قدیمی هم قابل انتخاب باشه

2- برای تغییر ادرس باید یک سند معتبر مثل قبض اب یا برق محل سکونت جدید و همینطور کد پستی نشون بدین تا تغییر ادرس انجام بشه اون رو میخاید چکار کنید ؟

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

سلام
    کدام یک از مودم های ایرانسل بهتره ؟

ممنون
    BM632w
    WIXFMM-130
    BM635

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrhdir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

به احتمال زیاد باید فعال شه اما به دو نکته باید توجه داشته باشید
    1-بعضی از طرح ها برای مشترکین جدید هست و باید طرح مورد نظر شما طرحی باشه که برای کاربران قدیمی هم قابل انتخاب باشه

2- برای تغییر ادرس باید یک سند معتبر مثل قبض اب یا برق محل سکونت جدید و همینطور کد پستی نشون بدین تا تغییر ادرس انجام بشه اون رو میخاید چکار کنید ؟
    فامیل اونجا داریم حالا بر فرض قبضو گرفتم باید برم نمایندگی یا از کنترل حساب هم میشه ادرسو عوض کرد بعد یه چیز دیگه مثلا ادرس خونه فامیلمون رو بدم بعد یکی رو نمیفرستن بره ببینه که حالا ما اونجاییم یا نه؟ بعد چه اطلاعاتی رو میخواد مثلا فقط ادرس و کد پستی رو اگه میخواد که ازشون بپرسم, همین کافیه؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

فامیل اونجا داریم حالا بر فرض قبضو گرفتم باید برم نمایندگی یا از کنترل حساب هم میشه ادرسو عوض کرد بعد یه چیز دیگه مثلا ادرس خونه فامیلمون رو بدم بعد یکی رو نمیفرستن بره ببینه که حالا ما اونجاییم یا نه؟ بعد چه اطلاعاتی رو میخواد مثلا فقط ادرس و کد پستی رو اگه میخواد که ازشون بپرسم, همین کافیه؟؟
    بله از کنترل حساب هم میشه ولی زمان بیشتری طول میکشه تا تایید بشه .همین اطلاعات کافیه + شماره تلفن ثابت .فکر نمیکنم کسی رو بفرستن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه مودم FMM130 ساخت کدوم شرکته؟لینکش رو بزارین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •