تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 992 از 1024 اولاول ... 4928929429829889899909919929939949959961002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,911 به 9,920 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من اطلاعاتم در رابطه با دانشگاه آزاد کمه برای همین یه سوال دیگه هم برام پیش اومد:
    من رشته 1-2-3 رو رشته هایی انتخاب کردم که بهشون علاقه ای ندارم ولی از 3 بعد رشته های مورد علاقه ام رو انتخاب کردم میخواستم ببینم آیا در صورت پذیرفته شدن می تونم برم تو اونا؟!
    آخه شنیدم میگن فقط انتخاب اول مهمه!
    خيلي خيلي اشتباه كردين.
    آزاد فقط انتخاب اول و دوم حداكثر مهمه. انتخاب 3 به بعد اگه رشته هاي بالا زده باشين احتمال قبوليتون صفره. آخه نحوه انتخاب اينجوريه كه اول به انتخابهاي اول همه نگاه ميكنن. بالاترين نمره ها قبول ميشن. بعد اگه رشته اي تو انتخاب اول پر نشده بود ميرن انتخاب دومها رو نگاه ميكنن و ...

آره
    آزمون 85 رو زدم.
    درصد هام: فیزیک 75 و زبان 73
    بقیه رو نخوندم. چی کار کنم؟؟؟
    درصدای درسای دیگم باید چه طور باشه تا تراز 5900 بیارم؟؟؟؟
    خواهشا کمکم کنید!
    يكي از دوستان يه فايل گذاشته بود 5910 درصداش اين بود:
    اد:67 عرب: 78 دين:62 زب:46 ري:16 فيز :78 شيم:57
    اينم يكي ديگه: اد:48 عرب: 70 ديني:52 زبان:56 ريا:22 فيز:11 شيم:25
    من كسي پيدا نكردم فيزيك و زبانش بالا باشه.

2. 2 کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

با نهایت احترام
    یه بار دیگه هم عرض کردم خدمتتون من تازه سال دوم رو تموم کردم و میرم سوم . تابستونم دارم فقط ریاضی میخونم . البته الزاما المپیادی نیست ! هرچی که دوست دارم : دی
    البته شما که کنکور رو دادی و الان تو فکر دانشگاه و شریف و این صحبتایی من حق میدم یادت نباشه
    من فعلا چون ارادت خاصی به جبر سال اول دارم یه هفته ای میشه که دارم از رو مبتکران میخونمش ! سوالاش البته یه جوریه منظورم اینه که طراح جدا به نظرم سادیسم داشته !

بگذریم ! یکی بیاد به من بگه چجوری ساعت مطالعمو ببرم بالا ؟ برای رفع خستگی چکار کنم ؟

شما گردشتو برو درساتم بخون. خودتو سر کتاب الاف نکن. کم کم بر میگردی به حالت قبلت.
    مختصر و مفید بخون
    برای شما که میری سوم و سپادیم فکر کنم هستی راحت میتونی زیر 100 کشوری بیاری. مهم اینه که درست و پیوسته بخونی

هر چی رو که بیشتر دوست داری یا خیلی ضعیفی بخون
    یه جوراییم خودتو برای حسابان آماده کن. سعی کن کاملا مفهومی یاد بگیریش. حسابان خیلی با ریاضی 2 فرق داره و من نمیدونستم و خیلی ضربه خوردم.

ساعت مطلعه هم اگه با انگیزه و علاقه بخونی خودش میره بالا.

جبر و احتمال مبتکرانم توپه و لی آدم زودی یادش میره (برای من که اینطوری بود) ولی من کلشو توی 2 هفته تابستون پارسال خوندم و اولین کتابی بود که برای کنکور تموم کردم. یادش به خیر!!!

من كسي پيدا نكردم فيزيك و زبانش بالا باشه.
    پس شما هم باید بیاریش پایین!!!!!!!!

در ضمن من که اصلا فکر نمی کنم بشه کنکور امسال رو با توجه به درصدای پارسال تخمین زد
    چون سطح سوالا خیلی فرق کرده

4. این کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BossX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اوین!

پيش فرض

خيلي خيلي اشتباه كردين.
    آزاد فقط انتخاب اول و دوم حداكثر مهمه. انتخاب 3 به بعد اگه رشته هاي بالا زده باشين احتمال قبوليتون صفره. آخه نحوه انتخاب اينجوريه كه اول به انتخابهاي اول همه نگاه ميكنن. بالاترين نمره ها قبول ميشن. بعد اگه رشته اي تو انتخاب اول پر نشده بود ميرن انتخاب دومها رو نگاه ميكنن و ...

.
    یعنی من اگه انتخاب اولم رو قبول شدم دیگه نمی تونم مثلا انتخاب چهارم رو برم؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من
    ادب 62
    عرب 90 یا 94
    دینی صحیح نکردم
    زبان 84
    ریاضی 55 تا 65 حالا 60
    فیزیک صحیح نکردم
    شیمی 84
    تراز کانونمم از 5100 (اخری) بوده تا 7600
    کلا عمیمومیا رو حداکثر 6200 و اختصاصیا رو 7500 به بالا میشدم اگه سر جلسه خوب مینشستم
    نقطه قوتمم ریاضیات بودش
    الان همه چی بر عکس شده فکر کنم!!!!!

آخرین سنجش که نه یکی مونده به آخری هم شدم 1500 کشوری حدودا
    که بازم عمومیا زدنم زمین
    درصدات كه خيلي توپه اگه فيزيك - ديني هم معقول زده باشي زير 500 ي قول ميدم !البته بگم من شبه قبل از كنكور اصلا نخوابيدم جوابشم گرفتم ! البته دست خودم نبود !فقط بيايد همگي دعا كنيم همه حقشون رو بگيرند !

7. 2 کاربر از pooya_kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس شما هم باید بیاریش پایین!!!!!!!!

در ضمن من که اصلا فکر نمی کنم بشه کنکور امسال رو با توجه به درصدای پارسال تخمین زد
    چون سطح سوالا خیلی فرق کرده
    نه منظورم اين نبود كه. گفتم چند نمونه بذارم يه كم خودشون بالا پايينش كنن بالاخره يه چيزي ذستشون مياد.
    با جمله دومتون اصلا موافق نيستم. هنوز اونايي كه خوب ميدادن هميشه ، خوب دادن. فقط روند بهتر شدن رتبه ها با درصداي مشابه سال گذشته مثل هر سال وجود داره.

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------

یعنی من اگه انتخاب اولم رو قبول شدم دیگه نمی تونم مثلا انتخاب چهارم رو برم؟!
    اصلا وضعيت انتخاباي بعديو مشخص نمي كنن. مثلا اگه انتخاب اول قبوي بشين تو كارنامتون انتخاب اولو نوشته قبول بقيه خونه ها هم خاليه.
    اما ممكنه تو تكميل ظرفيت شانس قبوليتون بالاتر باشه.چون هر سال براي يه تعدادي از رشته ها تكميل ظرفيت هم دارن.

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

نه منظورم اين نبود كه. گفتم چند نمونه بذارم يه كم خودشون بالا پايينش كنن بالاخره يه چيزي ذستشون مياد.
    با جمله دومتون اصلا موافق نيستم. هنوز اونايي كه خوب ميدادن هميشه ، خوب دادن. فقط روند بهتر شدن رتبه ها با درصداي مشابه سال گذشته مثل هر سال وجود داره.
    شوخی کردم!!! معلومه که هرچی بیشتر باشه بهتره!!!!!

در مورد دومی خودمم هنوز گیجم!!!

درصدات كه خيلي توپه اگه فيزيك - ديني هم معقول زده باشي زير 500 ي قول ميدم !البته بگم من شبه قبل از كنكور اصلا نخوابيدم جوابشم گرفتم ! البته دست خودم نبود !فقط بيايد همگي دعا كنيم همه حقشون رو بگيرند !
    منم دعا میکنم
    بعد زیر 500 در چه منطقه ای؟ منطقه 3 هستم!
    من شب کنکور خوب خوابیدم. 4 -5 شب تمرین کردم!!!
    در صد معقول منظو.رتون چنده؟
    Last edited by AEZ_Best; 05-07-2010 at 14:30.

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببخشید ازاد وسراری پارسال با هم تکمیل ظرفیت رو برداشتن
    تا اونجا که من یادم میاد پارسال ازاد یه سر رشته کاردانی بعد از اعلام نتایج گفت که بیان همین طوری ثبت نام کنن با وجود اینکه من با کسایی که قبول شدن صحبت کردم گفتن یه سری رشته ها حتی توی علوم تحقیقات کمتر از حد نصاب ظرفیت دانشجو گرفته بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

سلام ! ديدم بعضي از دوستان ميخواستن رتبه قبولي بعضي رشته ها رو تو گروه زبان بدونن منم تصميم گرفتم رتبه هاي

قبولي تهران و شهرستان سال 87 رو واستون بزارم !!!

دانلود كنيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لينك غير مستقيم !!!

در ضمن فرمت فايل درون ‌زيپ xls است كه توسط برنامه Excel خوانده مي شود .

اينم بگم درست و اشتباه بودن اينا دست من نيست و منم اينا رو از جايي گرفتم !
    Last edited by dehtoday; 05-07-2010 at 14:44.

12. 2 کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه apollon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

با چه رتبه ای میشه مدیریت دانشگاه تهران قبول شد؟
    تا 4000 حدودا!
    ای ول چقد باهوشی من میگم زیر 1000 رو میاره

ای عزیز مسلمه که با این درصدا راحت زیر 200 رو میاره
    شما خواب دیدی احتمالا! تو هیچ نرم افزاری و هیچ منطقی زیر 200 نمیشه ولی زیره 1500 میشه به نظر من

سلام اين درصداي منه :!ادب 50عربي 94ديني 68زبان 73رياضي 50فيزيك 60شيمي 70خواهشا بگيد امسال چند ميشم "كسايي كه آمار بچه هاي مختلف و دارن" تو رو خدا خيلي مهمه ! ميخوام 7-8 نفر بگن مرسي !!!ممنونم كه ما تازه واردا رو تحويل ميگيريددر ضمن من بايد بگم كه تا حالا ترازم تو قام چي زير 7200 نبوده و آخرين سنجش و شدم 782 كشور حالا به اين فلاكت افتادم !!!ميخوام بدونم بچه هاي ديگه مثه SABAYON - PANIZIR - AEZ چطور دادين !؟!؟
    من یه بار دیگه هم گفتم :88 میشدی 1000 تا 1100 84 هم میشدی 1000 تا 1100 از اونجایی که کنکور امسال به نظر من سوالاش مثه این 2 تا سال بود(هم سختی 88 رو داشت هم محاسبات 84!!) باید زیر هزار شی

14. این کاربر از apollon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr.Unco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دبی -شیراز در حال رفت و آمد|نام:آنکو|سن:26 سال

پيش فرض

این سوال را برای یکی از دوستانم می پرسم.
    لطفا بگویید ترازش چه قدر می شود.
    ادبیات:35/دینی 70/عربی:55/زبان 50
    ریاضی:0/فیزیک:2/شیمی:12
    تراز 5300 میتواند بیاورد؟
    متشکرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •