شما باید فایلهای اصلی بازی یعنی PES2010.EXE و Settings رو توی پوشه این برنامه کپی کنید .
نسخه کیت سرور شما نصبیه و این برنامه توی درایو c نصب میشه باید پوشه کیت سرور رو توی درایو c پیدا کنی .
شما باید فایلهای اصلی بازی یعنی PES2010.EXE و Settings رو توی پوشه این برنامه کپی کنید .
نسخه کیت سرور شما نصبیه و این برنامه توی درایو c نصب میشه باید پوشه کیت سرور رو توی درایو c پیدا کنی .
سلام
من pes2010 رو با اینترنت آپدیت کردم... قبلش از کیتسرور smpatch استفاده می کردم که خیلی خوب بود همه اسما و تیما و لباسا درست شده بود.... ولی بعد از آپدیت دوباره اسم بازیکنای کلاسیک و اسم تیمای بندسلیگا خراب شدن ... فکر کنم مشکل از edit file باشه که با این ورژن جدید تطبیق نداره کسی می تونه کمک کنه و edit file و option file برای این ورژن جدید بذاره فکر کنم 1.3 باشه....
یا اگر نیست چطور می تونم به حالت قبلی برشگردونم؟!؟
اول ممنونم بابت جوابتون
اما مشكلم حل نشد
بزارين از اول بگم
من پچ EGY_Super_Patch_6.0 رو دانلود كردم و ميخوام به پس اضافه كنم اول از همه بازي رو تو درايو E نصب ميكنم و بعدا" پچ رو هم در درايو E جايي كه بازي رو نصب كردم نصب ميكنم و وقتي ميرم كيت اين پچ رو نصب كنم فايل PES2010.EXE رو قبول ميكنه اما SETTING رو نصب نميكنه و در مجموع پچ من نصب نميشه اگه ميشه كمكم كنين
شما آپشن فایلتو یک جا آپلود کن من ورژنشو به 1.3 تبدیل میکنم . البته حالا شما نیاز به کرک جدید فایل pes 2010 .exe هم داری .
دمت گرم..... خیلی لطف می کنی ...![]()
من 2 تا option file میذارم .اگر ممکنه هر 2 تا شو برام درست کن ... دمت گرم ... خیلی آقایی..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by blackstare; 10-02-2010 at 02:24.
خیلی ممنون دوست عزیز .
فیس خودم رو ساختم تقریبا خوب شده . حالا چجوری وارد مد بال کنم
ممنون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک 1.3 توی تاپیک ادیت بازی هست .
منظور شما از اینکه میگی چهره خودتو ساختی اینه که فایل bin چهره خودتو ساختی یا منظور اینه که فقط یک عکس از چهرت گرفتی ؟
اگر منظورت اینه که فایل bin ساختی شما باید یک اسلات خالی برای این چهره انتخاب کنی و با برنامه face relink که توی برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 وجود داره این فیس رو برای مد bal آدرس دهی کنی . اما هونطوریکه گفتم بدون شک چهره ای که شما ساختی توی مدل فیت نمیشه یعنی اجزاء صورت دقیقا در جای خودشون قرار نمیگیرن شما باید برای چهر های که ساختی حتما یک مدل هم طراحی کنی .
Last edited by 4039; 10-02-2010 at 10:53.
سلام
من یه مشکل دارم
موقع اجرای این بازی خطوطی افقی ظاهر میشه
که در صحنه های روشنتر بیشتر دیده میشند
آیا واسه همه این مشکل هست یا فقط مال منه
گرافیک : جی فورس 8600 جی تی 1 گیگ
رم : 2 گیگ اپیسر
سی پی یو : دوال کور 2200
مانیتور : AOC WLED 22 inch
چيشد كسي جواب ما رو نميده...؟؟؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)