چراغ اينترنت هم رو مودم روشنه ( سبز ) و مشكلي نداره
چراغ اينترنت هم رو مودم روشنه ( سبز ) و مشكلي نداره
با سلام
دوست عزيزم شما به داخل تنظيمات مودم برو و به قسمت wan بعد ببينيد كانكشني كه درست كرديد گزينه ي continue on demand در چه وضعيتي هست؟! روشنه ؟ خاموشه؟ چه جوريه؟
اين گزينه واسه زماني هست كه شما از مودم استفاده نميكني و اتومات خودش قطع و وصل ميشه به صورت موقتي تا اينكه باز ازش استفاده كنيد
موفق باشيد.
با سلام
دوست عزيزم اگه به گفته خودتون قديمي باشه شايد نداشته باشه - نميتونم بهتون دقيق بگم داره يا نه
اما براي اينكه مدل هاي ديگه رو بهتون بگم - d-link 2520U به نظرم خوبه
موفق باشيد.
با سلام
دوست عزيز اگه فقط ميخواي وايرلس رو خاموش كني مراحل زير رو انجام بده:
قبل از اينكه مراحل كلي رو بگم اول اينكه مودم هاي وايرلس معمولا يه كليدي پشتشون دارن كه براي مواقع ضروري هست و زود ميتونيد اون رو بزنيد و خاموش كنيد
اما اگه اون رو نداريد ؛
توي مرورگرتون 192.168.1.1 رو بنويسيد و يوزر و پسورد هم admin رو تايپ كنيد و وارد تنظيمات شيد
بعد به قسمت wlan بريد و سپس گزينه ي wireless lan interface رو disable كنيد
و بعد apply كنيد و بيرون بيايد
موفق باشيد.
با سلام
پس احتمالا مشكلتون از سمت شركت باشه
توصيه ميشه قبلش از سالم بودن و ويروسي نبودن ويندوز هم اطمينان داشته باشيد.
موفق باشيد.
سلام دوستان
من یه مودم Tplink 2730 گرفتم ولی هر 20 دقیقه یه بار اتصالش با اینترنت قطع میشه و مجبوری مودم رو خاموش روشن کنی.
در ضمن FIrmware هم آپدیت نمیشه و ارور میده، روی چند تا کامپیوتر هم تستش کردم.
با سلام
يكي از دوستان ديگه هم همين مشكل رو داره
شما به پست قبلي كه زدم اولين توضيحات كه براي دوستمون amirbadi هست رو مطالعه و انجام بديد ببينيد مشكلتون حل ميشه يا خير
موفق باشيد.
سلام
توی مرورگر آدرس 192.168.1.1 رو مینویسم وارد کنسول مودم d-link 2520u نمیشم راهنمایی بفرمایید.
با سلام
اول اينكه از اتصال كامل مودم به كامپيوتر مطمئن باشيد
و دوم اينكه اگه اون وارد نميشه اين رو بزنيد
192.168.0.1
موفق باشيد.
سلام دوستان .
من یک مودم wirelessگرفتم مارک aztech و رفتم برای adsl پارس آنلاین ثبت نام کردم . حالا میگه ما مودمتو نصب نمیکنیم . خواهش میکنم اگه کسی بلد هست از اولش برام بگه هم راه اندازی اولیه هم وایرلسش . خواهش میکنم
ممنون دوست عزیز هستیم تو قسمتای دیگه انجمن
پس مودم میتونه روت کنه؟
512 همون
با سلام
دوست عزيزم شما بعد از اينكه مودم رو به كامپيوتر وصل كردي و شناختش توي مرورگر بنويسيد: 192.168.1.1 و بعد به جاي يوزر و پسورد هم admin رو بنويسيد
حالا وارد تنظيمات مودم شديد - به قسمت wan بريد و از اونجا از قسمت كانكشن mode يه كانكشن از نوع pppoe انتخاب كنيد تا به صورت اتوماتيك با روشن كردن مودم به اينترنت وصل بشيد .
و بعد در قسمت يوزر و پسورد هم اونايي كه شركت بهتون ميده رو وارد كنيد و مقدار VCI رو هم 35 بذاريد اگه ازتون ميخواد - بعد apply كنيد
---
سپس به قسمت wlan بريد براي روشن كردم وايرلس
از اونجا wireless interface رو enable كنيد و بعد به قسمت secutiry بريد و واسش يه پسورد بذاريد
موفق باشيد.
با سلام
مخلصم؛ يعني شما اينترنت 512 ميخواي بگيري؟
جواب ميده
سلام
من LINKSYS WAG 120N دارم ولی 30 ساعت یا 1 ساعت روشن میکنم خیلی داغ میکنه این طبیعیه ؟؟ اخه نباید اتقدر داغ کنه !!!! ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)