تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 992 از 1137 اولاول ... 492892942982988989990991992993994995996100210421092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,911 به 9,920 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

شما که با دوسالانه کار کردید اشکالات عربیتون رفع شد؟ میخوام عربی 20 بشم ها!!! ...ان شاءالله...
    راستش رو بخواهید کتاب خوبیه اما کاملا نه چون به هر حال فقط سواله آموزش نیست برای تمرین خوبه شما باید بلد باشی بعد از روش تمرین کنید

به نظر من مشکل عربی فقط به خاطر اینه که یه خورده مطالب به هم پیوسته هستن (من که معمولا توی قواعد درس مشکلی ندارم توی ترکیب تجزیه گیر میکنم فکر میکنم بقیه از جمله شما هم همینجور باشن) به خاطر همین فکر کنم اگر برگردید و از دفتر سال اولتون شروع به خوندن کنید مشکلتون حل بشه (یکی نیست بگه بیل زنی چرا باغچه خودتو بی نمیزنی)

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بچه ها میگم کتاب ریاضیات پایه انتشارات کوله پشتی چطوره
    اتفاقا یک ساعتی میشه خریدمش هنوز درست حسابی نخوندم که بخوام بهتون بگم اما تا همینجا که خوندم دستگیرم شد که اگر شما توی درسه مدرسه ی خودت مشکل داری به دردت نمیخوره باید یه چیزی بدونی بعد بیای سراغ این کتاب

اما در کل به نظرم کتاب خیلی خوبی میاد اونجاهایی هم که راه حل تستی داشته از هر دو راه (تشریحی و تستی) حل کرده

هشت تا فصل هم داره:
    آمار
    تابع
    دستگاه مختصات
    معادله درجه 2
    نامعادلات
    بخش پذیری
    تصاعد

3. این کاربر از omid_3tar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اتفاقا یک ساعتی میشه خریدمش هنوز درست حسابی نخوندم که بخوام بهتون بگم اما تا همینجا که خوندم دستگیرم شد که اگر شما توی درسه مدرسه ی خودت مشکل داری به دردت نمیخوره باید یه چیزی بدونی بعد بیای سراغ این کتاب
    پس احتمالا بدردمن نمیخوره متاسفانه،من کتابی میخوام که فارغ از سطح دانش آموز از ابتدا تا انتها با دانش آموز پیش بره
    ولی از اطلاع رسانیتون ممنون

اما در کل به نظرم کتاب خیلی خوبی میاد اونجاهایی هم که راه حل تستی داشته از هر دو راه (تشریحی و تستی) حل کرده

هشت تا فصل هم داره:
    آمار
    تابع
    دستگاه مختصات
    معادله درجه 2
    نامعادلات
    بخش پذیری
    تصاعد
    دوستان کتابای آموزش دیفرانسیل تو مباحث و فصلایی که با حسابان مشترکه،انقد خوب توضیح دادن که این سر فصلارو فقط تو یه کتاب(یعنی همون کتاب پیش)فقط خوند؟یا نه باید حتما پیش زمینه(همون خوندن کتاب حسابان)داشت؟
    لطفا دوستانی که آگاهی دارن بطور کامل یه راهنمایی کنن

5. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

پس احتمالا بدردمن نمیخوره متاسفانه،من کتابی میخوام که فارغ از سطح دانش آموز از ابتدا تا انتها با دانش آموز پیش بره
    ولی از اطلاع رسانیتون ممنون
    خوب اگر انقدر وقت داری که بخوای واسه ریاضی پایه دو کتاب بخونی اول گاج سبز رو بخون (تشریحیه و مطلب رو باهاش یاد بگیر) بعد بیا این رو بخون

خواهش میکنم

7. این کاربر از omid_3tar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hardwaree's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام عرض می کنم خدمت شما دوستان
    من سال سوم و رشته ی ریاضی
    من تو امتحان های تشریحی مدرسه حسابان رو بیست میگیرم اما تو کنکورهای آزمایشی صفر یا حتی منفی می زنم
    میشه کتابی جزوه ای یا سی دی معرفی کنید چون می خوام پایم قوی بشه و واسه سال دیگه معطل حسابان نشم در ضمن بگم آبی کانون از حسابان رو هم دارم

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اگر انقدر وقت داری که بخوای واسه ریاضی پایه دو کتاب بخونی اول گاج سبز رو بخون (تشریحیه و مطلب رو باهاش یاد بگیر) بعد بیا این رو بخون

خواهش میکنم
    قطعا اونقد وقت که نیس ولی حتما باید کتابو از نزدیک ببینم
    موفق باشی رفیق
    =====
    واسه هندسه 1 و 2 دوستان کتابای خوبی پیدا نکردن؟(بجز مبتکران)فار یا دریافت چطورن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sibesorkh2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش رو بخواهید کتاب خوبیه اما کاملا نه چون به هر حال فقط سواله آموزش نیست برای تمرین خوبه شما باید بلد باشی بعد از روش تمرین کنید

به نظر من مشکل عربی فقط به خاطر اینه که یه خورده مطالب به هم پیوسته هستن (من که معمولا توی قواعد درس مشکلی ندارم توی ترکیب تجزیه گیر میکنم فکر میکنم بقیه از جمله شما هم همینجور باشن) به خاطر همین فکر کنم اگر برگردید و از دفتر سال اولتون شروع به خوندن کنید مشکلتون حل بشه (یکی نیست بگه بیل زنی چرا باغچه خودتو بی نمیزنی)
    ممنون ولی من صرفا برای تمرین میخوام. گاج سبز رو هم دارم ولی تمرین هاش خیلی کمه و پاسخ تشریحی نداره!

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنون ولی من صرفا برای تمرین میخوام. گاج سبز رو هم دارم ولی تمرین هاش خیلی کمه و پاسخ تشریحی نداره!
    آره متاسفانه گاج سبز اون امتحان نهایی هایی رو که آخر آورده جواب نداده

دوسالانه برای تمرین خوبه

12. این کاربر از omid_3tar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بچه ها میگم چه کتابی برای آموزش ریاضیات پایه خوبه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آره متاسفانه گاج سبز اون امتحان نهایی هایی رو که آخر آورده جواب نداده

دوسالانه برای تمرین خوبه
    سلام
    کتاب 2 سالانه و نیز سوالات پر تکرار کانون استاندارد نبوده و کیفیت پااین و حتی مشابت کمی دارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •