تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 992 از 1178 اولاول ... 492892942982988989990991992993994995996100210421092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,911 به 9,920 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

داره خودمونی میشه KAMAL_CAMARO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام ، من در حال خرید یک عدد لپ تاپ هستم و میخواستم نظر شما رو بدونم ،

برند رو SONY انتخاب کردم و میخوام که فناوری Blue-RAY -RW رو داشته باشه ،

چند مدل رو دیدم ولی بازم خوشحال میشم نظرات شما رو بدونم ،

کارم برنامه نویسی به صورت سنگین هستش ( به طوری که شاید 6 ساعت پشت سر هم کد بزنم ) ، اینترنت بسیار زیاد میرم ، بازی زیاد نمیکنم ، آهنگ زیاد گوش میدم ، فیلم هم به نسبت زیاد میبینم .

این مدل هایی هست که من اتخاب کردم :

SONY Vaio FW 31 ZJ

SONY Vaio FW 460

Sony Vaio AW 190

ممنون .

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه به حساب کل کل گذاشتن نذارید این رو جواب میدم.
    کیفیت نمایشگرش خوبه ولی به پای fw نمیرسه. رنگ های بسیار vivid تر
    رم ddr2 و 3 تفاوت چندانی توی پرفورمنس ندارند. بالا هم لینک دادم
    صداش بهتره قبول
    back light هم قبول (با اینکه به نظرم همون نور lcd کافیه) کیبورد سونی از این کلید جدا هاست که واقعا از معمولی ها سرتره.
    درایو مکشی مشکل Mini dvd ها رو دارند که نمی خونند (مثلا گوشی های نوکیا mini dvd همراهشون هست) صداش هم بیشتره.
    سونی هم مشکلی از این بابت نداره
    اگه کولینگش به این خوبی که شما گفتید بود مشکل حرارتی پیدا نمی کرد در حالی که اصلا برای سونی حرارت مشکلی نیست.
    نه بابا كل كل چيه ، تاپيك مشاوره هست و يه بحث مفيد
    آره كيفيت رنگ نمايشگرش نسبت به FW پايينتر هست اگه دقت كنيد من گفتم نسبت به DV6
    در مورد اختلاف رم DDR2 با DD3 مخالف هستم ، تفاوت قابل محسوسي وجود دارد مخصوصا تو بازيهاي سنگين و پردازش هاي سنگين كه نياز به بازنويسي رم دارند
    Mini Disc رو ميدونم چيه ، اين مشكل نيست ، شما مثلا در سال چند بار ميخواين از اين ديسك ها استفاده كنيد ؟
    اگه مزيت درايو Slot Load رو در نظر بگيريد ميبينيد خيلي بهتر هست ،‌ هرگز مشكل لق شدن درايو و شكسته شدن وجود ندارد
    ببينيد سري هايي مثل XPS M1530 هم سري هاي اول مشكل حرارتي پيدا كردن كه دل با آپديت درايور گرافيك و تنظيمات دوباره در بايوس و ولتاژ ها اين مشكل رو حل كرد ، الان هم حرارت بالا رو بيشتر لپ تاپ ها دارند حتي خود سوني ، البته اين به نظر من مشكل نيست و نبايد به عنوان مشكل بهش نگاه كرد
    FW4xx هاي سوني بسيار عالي هستند در مقابل قيمت ولي امكانات جانبي 1640 بسيار كاربردي تر هست

باز هم بين اين 3 تا مدل انتخاب با مشتري هست

3. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

نه بابا كل كل چيه ، تاپيك مشاوره هست و يه بحث مفيد
    آره كيفيت رنگ نمايشگرش نسبت به FW پايينتر هست اگه دقت كنيد من گفتم نسبت به DV6
    در مورد اختلاف رم DDR2 با DD3 مخالف هستم ، تفاوت قابل محسوسي وجود دارد مخصوصا تو بازيهاي سنگين و پردازش هاي سنگين كه نياز به بازنويسي رم دارند
    Mini Disc رو ميدونم چيه ، اين مشكل نيست ، شما مثلا در سال چند بار ميخواين از اين ديسك ها استفاده كنيد ؟
    اگه مزيت درايو Slot Load رو در نظر بگيريد ميبينيد خيلي بهتر هست ،‌ هرگز مشكل لق شدن درايو و شكسته شدن وجود ندارد
    ببينيد سري هايي مثل XPS M1530 هم سري هاي اول مشكل حرارتي پيدا كردن كه دل با آپديت درايور گرافيك و تنظيمات دوباره در بايوس و ولتاژ ها اين مشكل رو حل كرد ، الان هم حرارت بالا رو بيشتر لپ تاپ ها دارند حتي خود سوني ، البته اين به نظر من مشكل نيست و نبايد به عنوان مشكل بهش نگاه كرد
    FW4xx هاي سوني بسيار عالي هستند در مقابل قيمت ولي امكانات جانبي 1640 بسيار كاربردي تر هست

باز هم بين اين 3 تا مدل انتخاب با مشتري هست
    بازهم مثل همیشه عالی!! ممنون از جواب هات. نه Dell سوخت نه سونی!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    بوشهر-شاهرود

پيش فرض

اين مدل كه ميفرماييد من تو امضام داشتم ، مدل S510U هست كه قيمتش 1.800 هزار تومنه نه 980
    احتمالا اوني كه شما ديديد R510 هست كه با گرافيك 9300 هست
    لپ تاپ هاي ال جي هم چون فقط يك توزيع كننده تو بازار دارند زياد جا افتاده نيستند
    اگرچه نت بوك X110 ال جي بسيار زيبا و خوش دست هست و باهاش كار كنيد ميفهميد چي ميگم
    كيفيت S510U هم بسيار عالي هست ، امكانات خيلي خوبي هم داره ولي تا جايي كه من ميدونم قيمتي كه شما داديد نيست !
    آره من اون قیمت شما رو دیدم. همون s510u بود واسه همین خیلی تعجب کردم با قیمت 980 تومان.اگر میشد لینکشو میذاشتم.
    به هر حال با این قیمت به صرفه نیست تا بخام یه سونی بخرم که با این کانفیگ حداقل 300 تومن گرونتره؟ کسی این مدلو نداره؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آره من اون قیمت شما رو دیدم. همون s510u بود واسه همین خیلی تعجب کردم با قیمت 980 تومان.اگر میشد لینکشو میذاشتم.
    به هر حال با این قیمت به صرفه نیست تا بخام یه سونی بخرم که با این کانفیگ حداقل 300 تومن گرونتره؟ کسی این مدلو نداره؟
    بحث به صرفه بودن نيست ، ال جي هر سال كه مدل جديد وارد بازار ميكنه كلي جايزه طراحي رو ميبره
    ولي خب قيمت هاش كمي كاذبه چون فقط يك توزيع كننده تو بازار داره و اون هم ماديران
    مدل مشابه R510 توي سوني ها تقريبا ميشه گفت سري CS هست كه از نظر قيمت كمي بالاتر از R510 هست

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقایون یه جوابی هم به ما میدادین بد نبود :

کارم برنامه نویسی به صورت سنگین هستش ( به طوری که شاید 6 ساعت پشت سر هم کد بزنم ) ، اینترنت بسیار زیاد میرم ، بازی زیاد نمیکنم ، آهنگ زیاد گوش میدم ، فیلم هم به نسبت زیاد میبینم .

SONY Vaio FW 31 ZJ

SONY Vaio FW 460

Sony Vaio AW 190

ممنون .

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

SONY Vaio FW 31 ZJ

SONY Vaio FW 460

Sony Vaio AW 190

ممنون .

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

SONY Vaio FW 460 انتخاب خوبیه. در ضمن به نظرم اگه پول بی خودی برای بلوری ندی بهتره. چون حداقل تا 2 3 سال دیگه به هیچ کاری نمی آد اون هم توی ایران. اون موقع هم می ری یه دونه می خری می ندازی روی لپ تاپت حالشو می بری تازه می تونی اکسترنالش رو هم بخری در حالی که الان قیمتش خیلی بالاست و بهش نمی ارزه.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بنابر گفته ی شما که Blue - Ray فعلا به کار نمیاد ( که البته من یذره شک دارم ) ، کدوم مدل از مدلهای Sony Vaio بیشتر به کار من میاد بنا بر همون مشخصاتی که گفتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    بوشهر-شاهرود

پيش فرض

بحث به صرفه بودن نيست ، ال جي هر سال كه مدل جديد وارد بازار ميكنه كلي جايزه طراحي رو ميبره
    ولي خب قيمت هاش كمي كاذبه چون فقط يك توزيع كننده تو بازار داره و اون هم ماديران
    مدل مشابه R510 توي سوني ها تقريبا ميشه گفت سري CS هست كه از نظر قيمت كمي بالاتر از R510 هست

منظورتون از کاذب رو ندونستم یعنی این قیمتی که زدن واقعی نیست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •