بنظر من اشکال کار از بلک لیست شدن KEY هست.فعلا KEY عوض کنید ببینیم حل میشه یا نه؟![]()
بنظر من اشکال کار از بلک لیست شدن KEY هست.فعلا KEY عوض کنید ببینیم حل میشه یا نه؟![]()
در مورد اینکه Task Manager بسته شده و کاسپرسکی در بالا اومدن با اخطار مواجه شده ، احتمال میدم در هر صورت سیستم ویروسی شده.چون اگه تنها اخطار کاسپر بود هیچی ولی چون این هم اضافه شد باید شک کرد!
برای شروع KEY جدید و معتبر جایگزین کنید.سپس کامل اپدیت کنید.یک ریستارت هم کنید بد نیست.
اگر کاسپرسکی با شکست در اجرا باز هم مواجه بود احتمالا از همون ویروسی شدن سیستم هست.اگر هم نرم افزار بهم ریخته باشه یک Repair از طریق فایل نصبی کاسپر باید حل بشه ولی اینکه Task Manager بسته شده عجیب هست!
ممنون از نظراتتون.
در مورد کي هم گفتم لايسنس اريجينال دارم واگر مشکلي داشته باشه پيغام ميده.
اون مشکل تسک منجر رو هم از داخل regedit حلش کردم.
------
الان داره آپدیت میکنه و پیغام ها رفتن. بعدش میزارم رو فول اسکن.
فقط یه پیغام داد واسه SVCHOST.EXE که من گزینه Restrict رو زدم. الان توی اپلیکیشن کنترل رفته توی high restricted
اصلا این چه جور فایلی هست؟ خطرناکه؟ توی این مسیر هست:
C:\Windows\System32
SVCHOST.EXE یک فایل ضروری ویندوز هست ، این فایل مورد علاقه تروجان هاست ، این فایل در حالت عادی در گروه Trusted کسپرسکی قرار میگره ، وقتی تروجان بشه حمله میکنه MD5 این فایل تغییر میکنه و ممکنه وارد گروه دیگه بشه ،
این فایل رو با پسورد اینجا بذارید تا تست کنیم آلودگی داره یا نه ، اگر به این اسم 2 فایل بود هر 2 فایل رو بذارید
موفق باشید
سلام دوستان
امروز من اینترنت سکوریتی کسپر رو خریدم و رو سیستم نصب کردم
یه فایل 76 مگی بود که از خود سایتش دانلود کردم
بعد اینکه نثب کردم 90 مگ هم آپدیت کرد ولی باز که زدم آپدیت کنه یه 57 مگ دیگه هم داره از اول میگیره و هنوز هم ادامه داره تا الان که دارم پست میدم و الان stop کردمش این آپدیت دوم برای چی هستش ؟؟؟!!!
برای بکاپ گیری از آپدیت ها هم من گزینه Copy update to ... folder رو تیک دار کردم آما آپدیتی به اون فولدر که مسیرشو دادم اضافه نشده این مشکل از چی هستش ؟؟؟!!!
برای ریختن این بکاپ ها بعد تعوبیض ویندوز باید به چه صورت عمل کرد
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
با تیک بک اپ ، شما باید از اول آپدیت کنید.
یک بار بذارید این اپدیت تموم بشه ( تیک رو هم ثابت بذارید و تغییر ندید )
فایل اصلی یه فایل 27 کیلوباتیه توی این مسیر:
C:\Windows\System32
ولی یه فایل دیگه هم هست که پیغام برای این بود:
پسورد:
123
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفاته این فایل ویروسی شده هست.(آواست تشخیص داده)
سلام...
منم برای یک کانکشن همون مشکل دوستمون رو داشتم که با بستن کسپر حل میشه.
کسپر 2012
راهی رو که شما گفتید رفتم ولی اصلا هم چین گزینه ای رو نداره...
چه طوری مشکل رو بر طرف کنم؟؟؟![]()
ویروسی هستید ،
مرجع رو بخونید ، موارد ضروری رو انجام بدید ، با لاگ و ریپورت های بدست امده تاپیک جدید در اورزانس بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)