سلام. والا من یه نمودار(fpc) از یکی گرفته بودم که باید قسمتی از فایل ورد میشد که این مشکل رو داشت.. در اخر نشستم اون نمودار ها رو با خود ورد دوباره کشیدم.. ممنون
سلام. والا من یه نمودار(fpc) از یکی گرفته بودم که باید قسمتی از فایل ورد میشد که این مشکل رو داشت.. در اخر نشستم اون نمودار ها رو با خود ورد دوباره کشیدم.. ممنون
جدول هدر؟ منظورت همون Header Row هست؟ سطر اول جدول که اطلاعات هدر رو داره؟
الان شما میخواید وقتی جدول رو پر میکنید، علاوه بر اینکه جدول بین دو صفحه تقسیم بشه، هر سلول هم در صورت 2 یا چندخطی شدن هم بین صفحات تقسیم بشه و کل سطر جابجا نشه؟
میخواید سطر اول هر جدول همیشه در جای خودش باقی بمونه و اصلا جابجا نشه؟ یه تصویر بذارید بهتر میشه راهنمایی کرد.![]()
سلام مممنون
ولی این گزینه برای من خاموش است شماچطور فعالش کردید
![]()
اگر توی سند(همون فایل ورد) از استایلهای Heading استفاده نکرده و سندتون قالب بندی نداشته باشه، اینم غیرفعال میمونه.
به یک سطر برای تست استایل Heading 1 بدید و خواهید دید که فعال میشه این گزینه.![]()
سلام
دوستان من خیلی وقته یه مشکل اساسی دارم خیلی اذیت میکنه
من وقتی از سایتی میام متنشو کپی میکنم داخل ورد اگه انگلیسی داشته باشه که چه بدتر که تو99درصئ مواقع داره هم انگلیسی هم فازسی
حالا اینکه وقتی کپی میکنم راست چین و چپ چینش به هم میریزه و باید بیام دوباره از اول اینو تو ورد دوباره نوشته های فارسی رو راست چین کنم دستی و مثلا لابلای اینا انگلیسی هم داره که باید فارسیارو بیامو درست کنم.....
راهی هست وقتی کپی میکنم خودش درست کنه اینارو
سلام
شما برای متن هایی که هم فارسی داره و هم انگلیسی کافیه دو کار انجام بدید:
1- نوشته ها رو از راست به چپ کنید با دکمه های ctrl+shift سمت راست کیبورد.(اسم ایکونش یادم نمیاد)
2- پاراگراف رو تنظیم کنید. (احتمالا شما همین یکی رو فقط انجام میدید)
پیشنهاد میکنم برای اینکه کنترل بهتری روی متن داشته باشید اول متن رو ببرید توی Notepad و از این نرم افزار کپی بگیرید برای ورد. این طوری همه لینک ها و استایل بندی متن از بین میره.
Sent from my C5303 using Tapatalk
ممنون
منظورتون اینه اول نوشته هارو کپی کنم تو ورد بعد ctrl+shift رو بزنم؟
یه تست کنن
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
بله، توی ورد پیست کنید و بعد از انتخاب متن اون دکمه ها رو بزنید.
Sent from my C5303 using Tapatalk
خوب نشد اینطوری بازم
الان ctl+shift رو میزنم کل نوشته ها هم انگلیسی هم فارسی میشه راست چین امگار داری اون دکمه بالارو میزنی دیگه text direction
اگه بعد از زدن right to left text drecition گزینه ی align right و alight left رو امتحان کردید و متن درست نشد ، تا جایی که من میدونم راهش همونیه که انجام میدید. یعنی برای هر متنی خودتون دستی باید تنظیمش کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)