شما اول رو 9450 فکر کن
اگه نخواستی 8019
اون آلپاینه بد نیست ولی من شنیدن باید همراه اون پروسسور هم بگیرید گه هزینه تون خیلی میشه
باز اساتید بیان نظر بدن ولی من جای شما بودم همون 9450 رو میگرفتم یا نهایت 8019
شما اول رو 9450 فکر کن
اگه نخواستی 8019
اون آلپاینه بد نیست ولی من شنیدن باید همراه اون پروسسور هم بگیرید گه هزینه تون خیلی میشه
باز اساتید بیان نظر بدن ولی من جای شما بودم همون 9450 رو میگرفتم یا نهایت 8019
400 با پخش و باند منظورتونه یا فقط پخش؟اگه بودجه رو تا 400 برسونی می تونی یه چیز خوب ببندی. خواستی بخری هم به من خبر بده دوستم نمایندگی پایونیر هستش قیمت خوب برات ردیف می کنم
دوست گرامی
من dls 1073 دارم با امپ 5500 دو کانال پایونییر (به قول اساتید امپ با کیفیت بالایی نیست!) + 7016
تو خونه هم یه اسپیکر edifier c2 دارم، که واسه خودش غولیه.
این dls اندازه یا بیشتر از این اسپیکر بهم بیس میده، صدای فوق العاده قوی و با کیفیت، تازه جلو هم چیزی ندارم.
قبل از نصبش تو فکر ساب ووفر هم بودم الان کاملا راضیم میکنه. اگه نمی خوای برای مردم بیرون ماشین موزیک پخش کنی ، حجم صداش کاملا برای پاره کردن پرده گوش کافیه!!![]()
سلام خدمت همه دوستان، خصوصا استاد حمید جبلی عزیز.
حدود 3 ماه پیش، هدیونیت، اسپیکر و آمپلی فایر رو با راهنمایی حمید آقای گل خریدم و نصب کردم. تا امروز فرصت نشد که اینجا از حمید آقا تشکر کنم و تجربه ی خودم رو در مورد سیستمم (روی ماشین سمند) بنویسم. شاید مورد استفاده ی دوستان واقع بشه.
هدیونیت: کنوود 7016
اون رو از میدون توپخونه به قیمت 400 هزار تومان خریدم.
این هدیونیت به نظر من بسیار با توجه به قیمتش خوب هست و تنظیمات بسیار دقیقی داره که من در هیچ هدیونیت دیگه ای با این رنج قیمت ندیدم. کیفیت ساخت و به نظر من ظاهر خیلی خوبی هم داره. ریموت اون خوبه. هیچ مشکلی هم با هیچ فلش مموری نداره. انواع فلش ها با ظرفیتهای مختلف، کیفیت ام پی تری 64-128-320 kbps رو باهاش تست کردم و تا حالا هیچگونه هنگی نداشته.
تنها ایراد این هدیونیت، صفحه ی ال سی دی اونه که توی نور روز، خوندن نوشته های روی اون خیلی مشکل می شه.
آمپلی فایر: Audio system - M-line 60-2
حمید آقا زحمت کشیدن و اون رو زیر قیمت بازار و به قیمت 310 هزار تومان خریدن و برای من ارسال کردند.
این آمپلی فایر دو کاناله و در هر کانال 60 وات خروجی رو به امپدانس 4 اهم می ده. کیفیت اون خوبه و خروجی اون با توجه به صدای تولیدی فکر می کنم به راحتی حتی از 70 وات هم بیشتر باشه.
اسپیکر: Audio system - MXC 609
زحمت خرید و ارسال این اسپیکر کواکسیال رو هم حمید آقا کشیدن. (قیمت 340 هزار تومان)
این اسپیکر طراحی ساده و زیبایی داره و کیفیت ساخت خوبی هم داره. ساخت کره و طراحی آلمان. این اسپیکر صدای بسیار با کیفیت و با جزئیات زیاد تولید می کنه. 150 وات توان اونه که آمپلی فایر من چنین توانی رو نمیتونه به اون بده، ولی صدای تولیدی با همین آمپلی هم به نظر من کاملا کافیه. این اسپیکر برای ترکیب با ساب بسیار عالیه. ولی اگه در کنار اون ساب نداشته باشید، بیس خیلی خوبی نخواهید داشت. صداهای با فرکانس تقریبی بالای 100 هرتز رو خیلی عالی و با کیفیت پخش می کنه. ولی به نظر من فرکانسهای تقریبی زیر 70 هرتز از اون خیلی ضعیف به گوش می رسند. (حتی با تنظیم اکوالایزر هدیونیت و تقویت فرکانسهای پایین).
در کل من از دامنه ی صدا و کیفیت و جزئیات صدا راضیم. فقط اگه کمی بیس بیشتر بود که واقعا معرکه می شد.
در نهایت اگر قصد استفاده از ساب رو ندارید، با توجه به سلیقه ی خودم، من هدیونیت کنوود 7016، اسپیکر DLS 1073 و آمپلی فایر کنوود 7205 یا پایونیر 5500 رو در رنج قیمت سیستم تا 1،200 هزار تومان پیشنهاد میدم.
از زحمات دوست بسیار عزیزم، حمید آقای جبلی گل که خیلی لطف کردند و در کمترین زمان ممکن زحمت تهیه و ارسال اسپیکر و آمپلی فایر رو کشیدند و همینطور راهنمایی های خیلی خوبشون تشکر می کنم. امیدوارم در همه ی مراحل زندگی موفق باشید و سال جدید سال بسیار خوبی براتون باشه.
امروز از کسایی که این پخش رو داشتن پرسیدم گویا به کل ریموت کنترل ندارن. راهی هست که واسه پخش هایی که ریموت ندارن بزاری؟
با پخش و باند منظورمه. برای پراید با همین حدود 400 میشه چیز قابل قبول و خوب بست. گذاشتن شماره خلاف قوانین انجمنه خواستی بهم پیغام بده که شماره بدم مدل های مختلف و قیمت های مختلف رو هم آمارشو در بیاری.
Last edited by Mehran14233; 06-04-2013 at 22:47.
بله!!!
دوستانی که به قدرت DLS 1073 شک دارن
دوستانی که به پخش 7016 - 8016 - 8019 شک دارن!
دوستانی که به کیفیت و ساخت محصولات آدیو سیستم شک دارن
میتونند متن بالا رو با دقت بخونن یا اصلا صفحات قبل رو بخونید و از اونایی که خریدن بپرسید و برید صداشونو گوش کنید ببینید که وقتی میگم فلان چیز خوبه حتما خوبه که میگم ، چون نه سودی برای من داره نه چیزی که من بیام اینجا و الکی از یه مارک و برندی تعریف کنم! شرکت کنوود یا آدیو برای بابام نیستمطمئن باشید
ما اینجا هستیم که با کمک هم سیستم خوبی رو جمع کنیم
اگه مطمئن نیستید می تونید برید پیش یه مغازه دار و هر چی تو مغازش بود رو بگیرید که من ندید به شما میگم چی بهتون میده!
یه پخش پایونیر معمولی په ساب JBL و 2 جفت اسپیکر 6975 ، این میشه یه سیستم حرفه ای
به خدا دلم میسوزه که میگم اینو نگیر یا اونو بگیر . چون خودم همه اینا رو تجربه کردم . اونموقع که تازه تو این کار رفتم اگه به حرف اساتیدی مثل آقا حمید گوش میکردم اینهمه پول بی زبون رو پای سیستم آشغال نمیدادم ولی الان کاملا از سیستم راضیم چون با مشورت آقا حمید اینا رو جمع کردم
ببخشید سرتون رو درد آوردم
یا علی
دوستان باندایه من 6953 اینفینیتی هستش
امپ می خوره؟خودم می تونم از جایش بفهمم؟
dls 960
80 W rms
قیمت آخر اسفند ۱۹۰ هزارتومان توپخونه
صداش فوق العاده صافه،بیس خوبی داره،نقطه قوتش توییترشه که خیلی تفکیک میزنه (توییتر و میدرنجش دقیقا همونیه که رو 1073 غول بی شاخ و دم dls هست). من همیشه تریبلو میبستم چون گوشم اذیت میشه ولی با این اسپیکر لذت تریبلو فهمیدم
با یه آمپ دو کانال حداقل 35*2 w. (دور و بر ۱۰۰ تومان) میشه صدای خوبی ازش گرفت،البته بدون آمپ هم صداش خوبه
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
خوب من دوباره اومدم .....
تجربه خرید 8019 که خوب بود حالا وسوسه شدم سیستم رو تکمیل کنم
از اونجا که اهل ویبره و صر و صدای زیاد نیستم و علاقه ای به ساب ندارم و با توجه به پیشنهادهای دوستان فکر کنم DLS1073 اسپیکر مناسبی باشه
قیمت این مدل چنده الآن؟
چه آمپی براش پیشنهاد میشه؟ با چه قیمتی؟
من جزو آدم هایی هستم که علاقه شدیدی به موزیک هایی با وکال قوی دارم یعنی صدای خواننده مثل سبک های جاز ، بلوز ، کانتری و ...
میخواستم ببینم 1073 جوابگو هست یا برای اسپیکر های جلو هم باید فکری بکنم
راستی ماشین ریو هست .... زیر تاقچه فلزیه چطوری اسپیکر میبندند؟!
فکر میکنید با هزینه نصب و لوازم و این داستان ها چقدر هزینه داره؟
یک میلیون کافیه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)