تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 992 از 1126 اولاول ... 492892942982988989990991992993994995996100210421092 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,911 به 9,920 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام .

به احتمال خيلي زياد هارد ديسك بكار رفته از مدلهاي سامسونگ هست كه اين مورد در بين هارد ديسكهاي سامسونگ خيلي شايع هست . در اين پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضيحاتي در اين مورد دادم . اگر احساس ميكنيد در پرفورمنس و كارايي هارد ديسك تغيير محسوسي كرده و كاهش داشته (هرچند كه زياد استفاده نكرديد) بهتر هست با گارانتي مشورت كنيد.
    من هاردم سیلیکون پاور A80 هست اصلا زیاد کار نمیکنم فقط اطلاعات پیسی رو دارم میریزم توش یکم سبک بشه کامپیوترم .
    دیروز همینطوری دیدم همچین برنامه ای هست گفتم یه نگاه کنم دیدم این ارور داره ترسیدم گفتم بگم ببینم چطوره!!
    والا من همونطور که گفتید زیاد مصرف نمیکنم که تغییر رو احساس کنم ولی با این حال نه تغییری ندیدم همون سرعت قدیم که حدود 23-25 مگابایت واسه usb2 رایت میکنه.

الان شما میگید کاری نمیشه کرد مثلا فرمتی یا یه چیزایی شنیده بودم میگفتم با برنامه سکتور اینا رو ببینیم.
    هیچ راهی نداره؟؟ الان هاردم فرمت سیستمش fat32 ست این فرقی تو قضیه نداره؟؟

و در اخر اینکه آیا گارانتی اینو درست میکنه بطور رایگان هست یا شامل نمیشه؟؟ئ چی باید بهشون بگیم که متوجه مشکل بشن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من هاردم سیلیکون پاور A80 هست اصلا زیاد کار نمیکنم فقط اطلاعات پیسی رو دارم میریزم توش یکم سبک بشه کامپیوترم .
    دیروز همینطوری دیدم همچین برنامه ای هست گفتم یه نگاه کنم دیدم این ارور داره ترسیدم گفتم بگم ببینم چطوره!!
    والا من همونطور که گفتید زیاد مصرف نمیکنم که تغییر رو احساس کنم ولی با این حال نه تغییری ندیدم همون سرعت قدیم که حدود 23-25 مگابایت واسه usb2 رایت میکنه.

الان شما میگید کاری نمیشه کرد مثلا فرمتی یا یه چیزایی شنیده بودم میگفتم با برنامه سکتور اینا رو ببینیم.

و در اخر اینکه آیا گارانتی اینو درست میکنه بطور رایگان هست یا شامل نمیشه؟؟ئ چی باید بهشون بگیم که متوجه مشکل بشن؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خودتان در این مورد که هیچکاری نمیتوانید انجام بدید . تغییر در فایل سیستم (مثلاً از FAT32 به NTFS) و یا استفاده از برنامه های Scan & Repair بدسکتوریها بیفایده هست . این Log برای همیشه باقی خواهد ماند (مگر اینکه بخواهید SMART هارد دیسک را ریسیت کنید) . قبلاً هم گفتم که این مورد در هارد دیسکهای سامسونگ زیاد دیده میشه و شاید یک مسئله عادی در این مدلها باشه .

اگر از برنامه های دیگه ای مثل Hard Disk Sentinel یا Crystal Disk Info استفاده کنید به احتمال زیاد سلامتی هارد دیسک را صددرصد یا Good گزارش خواهند کرد . پس نمیتوان بطور صددرصد به نتایج یک برنامه خاص اتکا کرد .

بنظر من یه مدت ازش استفاده کنید . اگر میبینید صداهای غیر عادی میده و یا پرفورمنس آن کاهش داشته (مثلاً افزایش زمان مورد نیاز برای شناسایی شدن توسط سیستم ، کاهش سرعت و ...) آنوقت با گارانتی مشورت کنید .

4. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

خودتان در این مورد که هیچکاری نمیتوانید انجام بدید . تغییر در فایل سیستم (مثلاً از FAT32 به NTFS) و یا استفاده از برنامه های Scan & Repair بدسکتوریها بیفایده هست . این Log برای همیشه باقی خواهد ماند (مگر اینکه بخواهید SMART هارد دیسک را ریسیت کنید) . قبلاً هم گفتم که این مورد در هارد دیسکهای سامسونگ زیاد دیده میشه و شاید یک مسئله عادی در این مدلها باشه .

اگر از برنامه های دیگه ای مثل Hard Disk Sentinel یا Crystal Disk Info استفاده کنید به احتمال زیاد سلامتی هارد دیسک را صددرصد یا Good گزارش خواهند کرد . پس نمیتوان بطور صددرصد به نتایج یک برنامه خاص اتکا کرد .

بنظر من یه مدت ازش استفاده کنید . اگر میبینید صداهای غیر عادی میده و یا پرفورمنس آن کاهش داشته (مثلاً افزایش زمان مورد نیاز برای شناسایی شدن توسط سیستم ، کاهش سرعت و ...) آنوقت با گارانتی مشورت کنید .
    بنظرتون بهترین برنامه برای تشخیص از میان این 3 تا که فرمودین کدومه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستان نظر شما در مورد این هارد چیه ؟؟
    سرعت خوب و هیچ هنگی هم نداشته فقط موقع بوت شدن میگه هارد بد؟؟

Last edited by vahid572; 10-03-2015 at 23:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بعضی فایلها از دایو I کپی نمیشن اررور میدن اگر درایو رو از FAT به NTFS تغییر بدم مشکل حل میشه؟
    Last edited by ALI V8; 11-03-2015 at 01:40.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضی فایلها از دایو I کپی نمیشن اررور میدن اگر درایو رو از FAT به NTFS تغییر بدم مشکل حل میشه؟
    خیلی مبهم توضیح دادید . حتی متن error را هم نگفتید . ولی اگر حجم فایلها بیشتر از چهار گیگابایت هست پس نمیتوانید بر روی درایوهای FAT32 کپی کنید . اگر منظورتان همین هست باید به NTFS کانورت کنید (اگر فقط در ویندوز استفاده میکنید) . اگر منظورتان مسئله دیگری هست مثلاً اطلاعات از درایو مبدا قابل خواندن نیست و نمیتوان کپی کرد هارد دیسک احتمالاً ایراد دارد مثلاً وجود بدسکتوری و ...

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان یه هارد 1ترا اکسترنال WDدارم
    بردمش دانشگاه وقتی برگشتم وصل کردم به لپ تاپ دیگه نمیاد
    MANAGEهم که میخوام بگیرم هنگ میکنه
    اطلاعاتم چندان مهم نیستن

هاردو گذاشتم بابرنامه
    HDD Regeneratorبد سکتور گیری بشه

ولی 40 درصد بیشتر نرفت و همینجوری موند
    این دلیلش چی میتونه باشه؟دوباره امتحان کنم؟

هارد صدای خاصی نمیده؟... به هارد ضربه ای وارد نشده؟
    هیچ صدایی نمیده
    ضربه هم نخورده
    فقط یه روز توو ماشین بوده ولی ضربه نخورده
    از دست خودم کاری برماد یاباید بره تعمیرگاه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

خیلی مبهم توضیح دادید . حتی متن error را هم نگفتید . ولی اگر حجم فایلها بیشتر از چهار گیگابایت هست پس نمیتوانید بر روی درایوهای FAT32 کپی کنید . اگر منظورتان همین هست باید به NTFS کانورت کنید (اگر فقط در ویندوز استفاده میکنید) . اگر منظورتان مسئله دیگری هست مثلاً اطلاعات از درایو مبدا قابل خواندن نیست و نمیتوان کپی کرد هارد دیسک احتمالاً ایراد دارد مثلاً وجود بدسکتوری و ...
    با HDD Regenrator اسكن كردم بدسكتور پيدا كرد ولي نوشت نميتونه تحت ويندوز بدسكتوري رو بازسازي كنه.. فايلها هم كمتر از چهار گيگ بودن بله كپي نميشن و پيغام نخواندن از ديسك مبدا رو ميده ، اين درايو محل ذخيره فايلهاي دانلود و تورنت هستش...

Sent from my iPhone using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با HDD Regenrator اسكن كردم بدسكتور پيدا كرد ولي نوشت نميتونه تحت ويندوز بدسكتوري رو بازسازي كنه.. فايلها هم كمتر از چهار گيگ بودن بله كپي نميشن و پيغام نخواندن از ديسك مبدا رو ميده ، اين درايو محل ذخيره فايلهاي دانلود و تورنت هستش...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    من پیشنهاد میکنم اول اطلاعاتی که قابل کپی شدن هست را به هارد دیسک دیگر منتقل کنید و سپس HDD Regenrator را اجرا کنید . به خاطر اینکه ممکنه نه تنها بهتر نشه بلکه وضعیت هارد دیسک از اینی که هست بدتر بشه و همان اطلاعاتی که میتونستید کپی کنید از دست بدید . اون اطلاعاتی که قابل خواندن نیست و نمیتوانید کپی کنید را باید از دست رفته محسوب کنید .

یه عکس از قسمت Health برنامه HDtune Pro هم بذارید تا SMART Status هارد دیسک بررسی کلی بشه .

ولي نوشت نميتونه تحت ويندوز بدسكتوري رو بازسازي كنه
    باید CD یا فلش مموری بوتیبل درست کنید و تحت Dos اینکار را انجام بدید .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •