اونو باید با چشم دلت ببینی عزیز !! :دي
با codec باید ببینی ! البته اگه firefox داری می تونی بری add-on دانلود کنی که با فرمت 3gp هم دانلودش کنی !
اونو باید با چشم دلت ببینی عزیز !! :دي
با codec باید ببینی ! البته اگه firefox داری می تونی بری add-on دانلود کنی که با فرمت 3gp هم دانلودش کنی !
به احمد عزیز صفا اوردی داداش
ای به روی دو تخمهای چشمم
خوش برگشتی
فرق نمیکنه چه کسری چه کسرا ولی برا شادی روح مرحوم اجمعین کسرا دی
بله داداش 3 فصله
از شروع کالدرون احمق تا الان که میشه دو فصل و نیم.
در مورد کلمه وزین دی هم بگویم این دیگه یاد گیری نداره میگیم که یه وقت دوستان نرنجن دی
===============
اون دیوان ایرج میرزا رو یادته دادی به من منو منحرف کردی ؟؟ : ديفرق نمیکنه چه کسری چه کسرا ولی برا شادی روح مرحوم اجمعین کسرا دی
بله داداش 3 فصله
از شروع کالدرون احمق تا الان که میشه دو فصل و نیم.
در مورد کلمه وزین دی هم بگویم این دیگه یاد گیری نداره میگیم که یه وقت دوستان نرنجن دی
اخه اون : رو نمی زاری !! :دي
-----------------
ماشالله چه قدر احمد بوده توی این تایپیکا !! :دي
چارلیز ! 08 ! ra
پرس: کاکا برای مادرید زاده شده
رییس سفیدپوشان نمیتواند شادیاش را از ورود قریبالوقوع ستاره برزیلی پنهان سازد.
سایت گل: در چند روز آینده افسانه کاکا به اوج خود خواهد رسید. فلورنتینو پرس رییس باشگاه رئال مادرید مانند یک کودک منتظر جشن تولد در انتظار کاکا به سر میبرد. او گفته است: «کاکا یکی از بازیکنانی است که به دنیا آمده تا برای رئال مادرید بازی کند. او من را از برخی جهات یاد زیدان میاندازد.»
گفته میشود کاکا یک پیراهن رئال مادرید را برای یک طرفدار در برزیل امضا کرده. پرس میگوید: «واقعا؟ خیلی خوشحالم که ببینم چه اتفاقی روز دوشنبه خواهد افتاد.» میلان باشگاه مالک کاکا اصرار کرده تنها در صورتی کاکا به رئال فروخته میشود که خود او بخواهد. کاکا روز دوشنبه اعلام میکند که به رئال خواهد رفت یا نه.
==========================
این خبر منو کمی نگران کرد
ولی شما نگران نباشید
دی
رئال به دنبال سیلوا و ویا
سران باشگاه مادریدی تمایل فراوانی برای جذب زوج پرتوان والنسیا دارند ولی حاضر نیستند مبلغ هنگفتی را برای جذب آنها هزینه کنند.
سایت گل:فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه مادریدی اعلام کرده که تمایلی ندارد که بیشتر از 20 و 25 میلیون یورو برای جذب داوید سیلوا و داوید ویا هزینه کند. والنسیا رقابتهای این فصل را در جایگاه ششم به پایان برد و جایگاه ششم، همراه با مشکلات اقتصادی باشگاه ممکن است منجر به جدایی این دو ستاره از مستایا در تابستان امسال شود.
این در حالی است که سران باشگاه مادریدی پیش از این نیز پیشنهادی 65 میلیون یورویی را برای خرید کاکا به میلان ارسال کرده اند وتمایل ندارند تا چنین مبلغ هنگفتی را برای خرید ویا یا سیلوا بپردازند. روزنامه مارکا در گزارشی در این رابطه اعلام کرده که پرس از خورخه بالدانو ، مدیر ورزشی تیمش خواسته تا مذاکراتی را با سران والنسیا آغاز کند ولی مبلغی بیش از 20 میلیون یورو برای سیلوا و 25 میلیون یورو برای ویا را نپذیرد. بدین ترتیب بسیار بعید به نظر می رسد که سران والنسیا نیز حاضر باشند تا بازیکنان کلیدی شان را با این قیمت کم به فروش برسانند و تیم مادریدی در صورتی که بخواهد ویا و سیلوا را در اختیار بگیرد، می بایست رقم پیشنهادی اش را افزایش دهد.
این درحالی است که آلوارو نگردو و استبان گرانرو به احتمال فراوان در تابستان امسال به برنابئو بازخواهند گشت. مدیربرنامه های سیلوا اعلام کرد که هفته گذشته به مادرید رفته بود تا در این رابطه مذاکراتی را با سران رئال انجام دهد ولی به نظر می رسد که این ماجرا برای ویا تا حدود زیادی سخت تر باشد. مشکل بزرگ اینجاست که سران والنسیا مبلغ 40 میلیون یورو برای فروش ویا می خواهند و سران چلسی آماده اند تا برای خرید او 45 میلیون یورو بپردازند.
==============
چارلز 08 را
باحال اومدی اینو دی
================
: برای حرف وزین دی اصلا مهم نی به قول شاعر مقصود توی این همه کارا بهانست
===========
در مورد دیوان فقط همین
حاجی به جان خودم من اسمتو هم یادم نمیاد البت شرمندم
چه برسه به اینکه یادم بیاد من همچین کار بدی کرده باشم
حاجی بگو بینم واقعا اینکارو کردم؟؟
من یادم نمیاد
اگه شده خدا بر ما ببخشاید
حالا داداش اگه راضی بودی ورژن دوش مال خودم هم آماده واس شما دوستانه.
دی
بابا اصلا نه کسرا نه کسری ار این به بعد میگیم کسرا خان : دی
کثرا هم قشنگه ! بابا بسه دیگه بیخیال !
رونالدو کی میاد ؟! : دی
نوید جان تو بذار قضیه همین کاکا به سلامتی تموم بشه اون پیش کش
من تو همین کاکا هم یه جورایی جدیدا به شک افتادم نمیدونم چرا
ولی خوب وقتی دوشنبه ببینم دیگه مطمئن میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)