لطفى: پيكان راحت گل نمى خورد
اجازه بدهند مقابل استقلال بازى نمى كنم
ايران ورزشى - سعيد لطفى از تيم پيكان به استقلال رفت تا از اين تيم زودتر به خواسته هايش برسد اما در پنج شش سال حضورش در استقلال نتوانست به موفقيتى دست يابد و دوباره به تيم سابق خود بازگشت تا بار ديگر روزهاى اوج را تجربه كند. حالا در آستانه بازى حساس مقابل استقلال حرف هاى سعيد لطفى شنيدنى است.
بازى حساسى پيش رو داريد
شما حساسش كرديد! وگرنه مثل همه بازى هاى ديگر است، البته براى من حساس است چون در مقابل تيم سابقم بازى مى كنم. مقابل هواداران استقلال بازى كردن سخت است.
به نظر مى رسد جدايى از استقلال برايت خيلى ناراحت كننده است
نبايد ناراحت باشم، الان شنيدم كه شايعه درست كردند تيم ما جادوگر دارد. نمى دانم چه بگويم. اگر استقلال و پرسپوليس هم بود چنين شايعه اى برايشان درست مى كردند. يعنى اگر تيمى زحمت بكشد و خوب نتيجه بگيرد بايد انگ جادوگر داشتن به آن بزنند
فكر مى كنى اين شايعات از كجا درست مى شود
معلوم است يكسرى آدم ها مى خواهند پيروزى هاى ما را لوث كنند و نتيجه هاى خودشان را پررنگ نشان دهند و حرف از جادوگر مى زنند. به نظرم مسؤولان تيم ها در بروز چنين شايعاتى مقصرند.
چرا اين طور فكر مى كنى
ـ چون اگر مسؤولان تيم ها از روزنامه ها و رسانه هايى كه بدون دليل و مدرك اين شايعات را مطرح مى كنند، شكايت كنند ديگر اين اتفاق نمى افتد.
فكر مى كنى اين شايعه در نتايج تيم پيكان تاثير بگذارد
به هر حال ما كه با زحمت نتيجه به دست مى آوريم. از چنين شايعاتى ناراحت مى شويم. مثل اينكه مى گويند پيكان شانسى نتيجه مى گيرد يا تو شانسى بازى مى كنى! اگر قرار به شانسى بازى كردن بود، چرا در استقلال نتوانستم بازى كنم باور كنيد قصد داشتم تا بعد از بازى مصاحبه نكنم اما وقتى اين حرف ها را شنيدم ناراحت شدم. 5 سال در استقلال بدون حاشيه بودم فقط سر گرفتن پول يك حاشيه اى به وجود آمد كه مقصرش خودشان بودند.
اين بازى برايت رنگ و بوى ديگرى دارد، درست است
اگر بتوانم بازى نمى كنم!
اجازه چنين كارى را به تو مى دهند
-اگر اجازه بدهند بازى نمى كنم چون بازى كردن جلوى هوادارانى كه به آنها دلبسته بودم سخت است. من استقلال را دوست داشتم و نمى خواستم از آن جدا شوم.
به سراغ قلعه نويى مى روى
من كه با قلعه نويى و بازيكنان مشكلى ندارم. براى اميرخان گل مى برم.
استقلال خط حمله خوبى دارد فكر مى كنى بتوانيد از پس مهاجمان استقلال برآييد
خط دفاع ما بهتر از خط حمله آنها است! ما تمرينات خوبى در طول هفته انجام مى دهيم و روى تك تك نقاط قوت و ضعف حريفان كار مى كنيم.
اما راحت گل مى خوريد
اشتباه مى كنيد، غير از بازى سپاهان كه تيم خوب و پرمهره اى است ما در كار دفاعى فوق العاده بوديم. باور كنيد نتايج پيكان شانسى نيست و تمام تاكتيك هاى ما برنامه ريزى شده است.