دوست عزیز! با تشکر از پاسخ شما ولی فکر کنم اشتباه میکنی. چون چند تا سایت اونو برای دانلود گذاشتن. اگه روی کپی خورها اجرا نمیشد که دانلودش معنا نداشت.
دوست عزیز! با تشکر از پاسخ شما ولی فکر کنم اشتباه میکنی. چون چند تا سایت اونو برای دانلود گذاشتن. اگه روی کپی خورها اجرا نمیشد که دانلودش معنا نداشت.
سلام دوستان.
میشه از دیسکی که روی پک استارتر موو هست به عنوان بوت استفاده کنیم؟
دوست عزیز! ممنون ولی این لینکها همشون همون مشکل محدودیت دانلود با اکانت رایگان رو داره و برای دانلود باید عضو شد که اونهم پولیه.
احتمالاً بشه چون اورجینال ...
دوست عزیز بازی هایی که اجرا نمی شن هم برای دانلود می ذارن که بعدا اگه اجرا شد ملت دستکاری کنن و اجرا کنن ، مایکل جکسون رو مطمئنم اجرا نمی شه چون خودم می خواستم دانلودش کنم ........ حالا شما می تونی دانلود کنی تا به حرف من برسی ! من مطمئنم اجرا نمی شه ! دیگه هر جور راحتید : )
شاید ولی دیروز دیدم رو سایتتو لیست بازیهاش بود و میدونم که بازیهاش رو به شرط میفروشه. اون لینکهای دانلود مشکلش اینجاست که محدودیت دانلود تا 400 مگابایت رو داره و برای دانلود فایلهای بزرگتر باید عضو شد که اونهم پولیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته تو فورم های خارجکی که بچرخین افراد دو دسته هستن یه دسته کوچیک که می گن اجرا می شه و یه سری راهکار ها هم ارائه دادن و یه دسته خیلی بزرگ که می گن اجرا نمی شه !! حالا شایدم اجراش کردن اون موقع که من می خواستم دانلودش کنم هیچ رقمه اجرا نمی شد ! الان رو نمی دونم !
میبینم که مایکروسافت یه بار جلوی راه هکر ها سد قرار داد
صفه آخر رو بخونید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by HO3IN-Life; 31-08-2011 at 17:17.
اگه اورجينال باشه بله
منم همين كارو دارم ميكنمهيچ مشكلي هم نيست
![]()
هارد BUFFALO 500GB كه 2پارتيشن داره يكي NTFS يكيش هم FAT32 تو FAT32 چيزاي PS3 رو ريختم ولي وصل كه ميكنم اصلا نشونش
نميده انگار نه انگار چي كارش كنم؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)