تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 991 از 1547 اولاول ... 4918919419819879889899909919929939949951001104110911491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,901 به 9,910 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

مدیریت شاتل دقیقا داشته چیکار میکرده موقع مطرح کردن تخفیف های نوروزی ؟!!!

تا قبل از ارائه تخفیف های نوروزی

و تخفیف های باورنکردنی نوروزی اینجاس

خودتون مقایسه کنید که مدیریت شاتل چه اعجوبه ای هست !!!

2. 4 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من امروز یه فایل رو از سرور داخلی به سرور شاتللند انتقال بدم و بعد دانلودش کنم همه اینا رایگان حساب میشه ؟
    -----------------------------
    الان یه فایل 3.5 گیگ رو انتقال دادم و اخرش نوشت انتقال با موفقیت انجام شد ولی اضافه نمیشه اصلا ! باید چی کار کنم ؟
    فایل بالاتر از 2 گیگ انتقال نمیده

4. 2 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فایل بالاتر از 2 گیگ انتقال نمیده
    ممنون
    راهی نداره بشه فایل رو تقسیم کرد ؟ ( رام گوشی موبایل هست ) تنها استفاده ای که میخواستم از این شاتل لند کنم برا عید همین بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز به صورت عجیبی دیتا ریت میاد روی 6 مگ و بعد از خاموش روشن کردن دوباره بر میگرده روی 9 مگ کسی این مشکل را داره؟؟
    افت سرعت و پینگ هم شدید هست!!

7. این کاربر از MeHrDaD-91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز به صورت عجیبی دیتا ریت میاد روی 6 مگ و بعد از خاموش روشن کردن دوباره بر میگرده روی 9 مگ کسی این مشکل را داره؟؟
    افت سرعت و پینگ هم شدید هست!!
    منم همین مشکل رو دارم فکر میکنم مشکل از خودشونه ساده ترین پیش بینی اینکه به دلیل افزایش استفاده از پهنای باند مرکز و پر شدن پهنای باند در نتیجه این عمل snr از طرف dslm پایین میاد و افت سرعت برای مشترکین ، این ساده ترین پیش بینیه که ادم میتونه بکنه ، تا قبل از عید سرعت درست بوده اما الان نوسان داره

9. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mehdi Tamimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم همین مشکل رو دارم فکر میکنم مشکل از خودشونه ساده ترین پیش بینی اینکه به دلیل افزایش استفاده از پهنای باند مرکز و پر شدن پهنای باند در نتیجه این عمل snr از طرف dslm پایین میاد و افت سرعت برای مشترکین ، این ساده ترین پیش بینیه که ادم میتونه بکنه ، تا قبل از عید سرعت درست بوده اما الان نوسان داره
    سلام همشهری من هم امشب snr اومده پایین سرعت 8 مگ دارم روی 9 مگ بسته بودن ولی چون snr من پایینه هیچ وقت سرعت به یه مگ نرسیده
    حتی گاها تو کانفینک مودم میبینم سرعت بیشتر از هشت هست ولی دانلود روی یک مگ نمیاد

من سمت شهرک ولایت هستم مخابرات ناحیه 3 هم کوی نفت هست فاصلمون زیاده بیشتر از سه کیلومتر
    راه حلی برای بالا بردن snr نداری ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام همشهری من هم امشب snr اومده پایین سرعت 8 مگ دارم روی 9 مگ بسته بودن ولی چون snr من پایینه هیچ وقت سرعت به یه مگ نرسیده
    حتی گاها تو کانفینک مودم میبینم سرعت بیشتر از هشت هست ولی دانلود روی یک مگ نمیاد

من سمت شهرک ولایت هستم مخابرات ناحیه 3 هم کوی نفت هست فاصلمون زیاده بیشتر از سه کیلومتر
    راه حلی برای بالا بردن snr نداری ؟
    درود بر تو دوست عزیز ، سال نو مبارک
    خوب ، اگر قبلا این شکل بوده که مربوط میشه به طول مسیر اگرم جدیدا این شکلی شده که فعلانه بخاطر هجوم کاربرا، پهنای باند مراکز پر میشه و در نتیجه این حالت DASLM مقداری نویز میندازه چون پهنای اختصاص یافته پر شده پس در حال حاضر نمیشه کاری کرد خوده من SNR از ۲۲ اومده روی ۱۲ با این حال شما با یک کابل مرغوب مودم رو ببرید سر خط و تست کنید ببینید چه وضعیتی میگیرید اینکه توی مودم‌ سرعت ۸ مگ رو میبینید دلیل بر این نیست که باید حتما سرعت دانلودتون ۱ مگ بشه چون زمانی که سرعت اتصال و سرعت کشش خط نزدیک به هم باشن و SNR هم پایین باشه شما نباید انتظار این رو داشته باشید که نهایت پهنا باند سرویستون رو بگیرید بخاطر اینکه SNR شما پایینه سرعتتون هم افت میکنه ، ابتدا ببینید در طول روز هم این حالت برای شما هست یا فقط در شب SNR افت میکنه تا بعدش دید به چه شکلی میشه رفعش کرد
    پیشنهاد میکنم اتصالات رو به حداقل شکل ممکن برسونید تا بشه SNR بهتری بگیرید راستی از وضعیتتون در شب و روز عکس بزارید ببینیم چقدر تفاوت میکنه...

12. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من امروز یه فایل رو از سرور داخلی به سرور شاتللند انتقال بدم و بعد دانلودش کنم همه اینا رایگان حساب میشه ؟
    -----------------------------
    الان یه فایل 3.5 گیگ رو انتقال دادم و اخرش نوشت انتقال با موفقیت انجام شد ولی اضافه نمیشه اصلا ! باید چی کار کنم ؟
    در این موراد باید از سایتهایی که split فایل انجام میدن استفاده کرد که بعید میدونم در حجم بالا سایت رایگانی وجود داشته باشه که ریموت و تقسیم کنه فایلی رو. تا جایی که یادمه دوستان از سرورهای مجازی شخصی استفاده میکردند. ولی برای شما اگه کل استفادتون از شاتلند قراره 4 گیگ باشه ارزش نداره که هزینه کنید.

به عنوان پیشنهاد، داخل تاپیک شاتلند درخواست بدید دوستان اگه باشن براتون فایلها رو به چند قسمت تبدیل میکنند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by misam5526; 22-03-2018 at 12:23.

14. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

چند تا سوال در مورد شاتللند دارم
    1- تمام مشترکین شاتل 150 گیگ فضا برای اپلود یا ریموت اپلود دارن. این 150 گیگ یکبار مصرفه یا میشه مدام فایل اپلود کرد و پاک کرد و حجم دوباره صفر بشه؟
    2- شاتللند برای بقیه ISP ها هم سایت داخلی با ضریب نصف محسوب میشه؟ مثلا مخابرات
    3- دیشب یه فیلم با حجم 1.22 گیگ در شاتللند ریموت اپلود کردم ولی بعد از اپلود در IDM حجم رو 1.23 گیگ نشون میداد. این افزایش حجم برای چیه؟ کیفیت فیلم یا سلامت فایل که تغییری نمی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •