1 مگ 6 ماهه محدود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1 مگ 6 ماهه محدود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس دروغی بیش نبوده ؟؟؟؟خودمم شک داشتم اما ترسیدم چند روز بعد وردارن
البته من موقع رزرو کلا دو روز مونده بود به پایان سرویس قبلی م هرچند که دیگه نمیخواستم دوباره 6ماهه تمدید کنم و ماه به ماه بگیرم اما این حرکت ناجوانمردانه مجبورم کرد ..![]()
اما انصافا این 512 نامحدود با همین سرعت کمش می ارزه به سرویس گرفتن از شرکتای دیگه بخصوص اون شاتل دزد مال حروم خور![]()
شما کجایی و 512 نامحدودی که داری سرعتش چنده؟
میتونی تو یه روز کامل 24 ساعت ، بالای 4 گیگ بگیری؟
دوستان من یه تحقیق گسترده در سطح ملی کردمفعلا با صرفه ترین و بهترین سرویسی که ما می تونیم الان تو مازندران بگیریم سرویس 6 ماهه یک مگ مخابرات مازندران هست فعلا تنها isp که با سرویس هاش بشه با این قیمت شبی 3.8 گیگ دانلود کرد فقط مخابرات هست و بقیه رسما تعطیله و یا قیمتش سه برابره برا مثال اسیاتک سرویس کولاکش که 2 ساعت شبانه داره 50 هزار تومن هست و 3.5 گیگ میشه دانلود کرد در صورتی که مخابرات 18500 هست و 3.5 گیگ میشه دانلود کرد
از نظر کیفیت و پینگ هم که فعلا الان بهترین های وب هست که اونم سرویس یک مگش بزور شبی 2 گیگ میشه دانلود کرد بعدشم مخابرات که پینگ عالی داره فقط بعضی اوقات در طول روز دچار تایم اوت میشه که یه خورده اذیت می کنه که دوباره زود به حالت نرمال بر می گرده
کلا من الان 10 روزه سرویس یک مگ مخابرات 6 ماهه گرفتم راضیم وب گردی در طول روز که عالیه فقط بعضی اوقات لحظه ای خراب میشه که شاید یه نیم ساعتی طول بکشه ولی در کل عالیه شبانه هم که دانلود خوب دارم و تک لینک 220 تا سرعت دارم
جمع بندی بخوام بکنم اگه اهل دانلود نیستین و سرعت بالا در طول روز براتون مهمه برین شرکت دیگه ولی اگه فقط مقدار دانلود براتون مهمه(هرچند که الان وب گردی در طول روز هم واقعا خوبه) همین جا بمونین و جایی نرین که وضعیت واقعا تو شرکت های دیگه در تایم رایگان اسف باره
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده بلاخره بعد از ذغالی شدن اینترنت مخابرات و پینگ خراب اومدم و آسیاتک گرفتم این هم نتیجه تست
Downstream: 4095
Upstream: 782
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود از سرور ایران 450Kb/s
سرعت دانلود از اکانت پریمیوم آپلود باز 200Kb/s
این هم تست پینگ
سرور آمریکا
سرور ایران
سرور انگلستان
سرورر 4.2.2.4
دوستانی که از سرویس آسیاتک تو مازندران استفاده میکنن میتونن به این تاپیک مراجعه کنن و مشکلاتشون رو بیان کنن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه وضعیت چطوره؟
شبانه 1 مگ سرعتش 90 هست
ولی مخابرات 220 حالا خودت بسنج که کدوم بهتره
2مگ اسیاتک هم 120 ولی مخابرات 300
512 اسیاتک 40 ولی مخابرات 140
256 آسیاتک 20 مخابرات 80
کدوم بهتره؟
در ضمن مخابرات قرار داد های 6 ماهه شبانه دارن که ارزون تر از آسیاتک حساب میشه ولی اسیاتک باید هر سرویسی که میخری بالای 10 گیگ بخری تا شبانه داشته باشن در غیر اینصورت نیم بها هستن
اسیاتک افزایش قیمت داشته تو یه یکماه
پس هنوز 6 ماهه ها شبانه رایگان داره؟ راستی شما می دونی با 2 مگ شبی چند گیگ می شه دانلود کرد؟
با توجه به گفته دوستانی که 2 مگ گرفتن و می گن سرعت بالای 300 هست هر شب بالای 5 گیگ میشه دانلود کرد ولی من خودم شخصا بهتون توصیه می کنم به جای اینکه 2 مگ 24 گیگ بگیرین یک مگ 48 گیگ بگیرین دیگه شبی 3.5 گیگ هم کم نیست ترافیک روزانه بیشتر به کار میاد ولی اگه با قیمتش مشکلی ندارین 2 مگ 48 گیگ بگیرین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)