سلام. خوب متوجه منظورتون نشدم. یعنی اگه من بگم پهنای خطمو کم کنند اونوقت مثلا سرعت دانلودم بیشتر میشه؟؟
سلام. خوب متوجه منظورتون نشدم. یعنی اگه من بگم پهنای خطمو کم کنند اونوقت مثلا سرعت دانلودم بیشتر میشه؟؟
داغ داغ (به داغ پستمو :-P)
بازم گرگی جدید در لباس گوسفند
(سوتی دادن فکر کنم قیمت های 1 ماهه رو با 3 ماهه برعکس زدن فقط ردیف اول. تا ۲مگ.بقیه رو چک نکردم!)
و برای جلوگیری از تبلیغ اسمو سیاهیدم;-)
Sent from my GT-I9100G
امیرجان لینک خبررو می دی
لینک یا اسم شرکت (منبع خودمم کاغذ تبلیغاتی)
Sent from my GT-I9100G
اقا چه جوریه الان ما که قبلا طرح طلتیی داشتیم سرعت شبانه رو 100 محدوده ولی اینا که جدید گرفتن از این طلایی پاییزه ها سرعت 256 دارن .
تازه دیشب به پشتیبانی ویژه طرح طلایی زنگیدم میگه سرعت شبانه طرح طلایی باید روی 20 تا 30 محدود شده باشه![]()
اوه سرچ کردم فهمیدم اول فکرکردم مخابرات با صبانت همکار شدن دیدم نه
بازم یکی ازشرکت های واسطه که می خواد سرویس های این دو شرکت رو با تبلیغات به خورد ملت بده
ازاین دست شرکت ها زیادن
ای بابا !
اگه طلایی اینجوریه، من که الان نقره ای دارم ، سرعت دانلود شبهام که روی 120 هست ! چطوریاست خوب ؟!
مگه طلایی نباید بالاتر باشه ؟
یعنی چی دوست عزیز. اگه قرار باشه سرعت طلایی روی 20 باشه که من پولمو از اب نگرفتم واسه این طرح بدم.باید بیشتر هم بدن از 256.
نامردا اومدن قسمت شارژ ماهیانه رو حذف کردند که نتونیم طرحمون رو زمانی افزایش بدیم وبعد اینکه زمانمون تموم شد حتما باید تغییر طرحو انتخاب کنی اگه حجمت هم زود تموم بشه بازم مجبور به تغییر طرح هستین.قابل توجه کسانی که زمان زیادی دارند مراقب حجمتون باشید که اگه از یه مقدار کمتر بشه100درصد شمارو مجبور به تغییر طرح میکنند وزمانتون میسوزه
Last edited by mr1987; 29-12-2013 at 15:32.
من تا 29 ام زمان دارم و یک گیگ حجم . قسمت شارژ ماهیانه هم فعاله . فقط قسمت تمدید حساب رو بستن دیگه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)