تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 991 از 4105 اولاول ... 49189194198198798898999099199299399499510011041109114911991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,901 به 9,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اينكه نيرو انتظامي دهن سرويس ميكنه شكي نيست . من خودم سربازيم تموم شده سربازاي كه تو خيابون هستن رو مي بينم دلم ميسوزه واقعا. ولي خوب بهرحال هركي به نوعي ...
    آموزشي راحته ولي بعدش هرچيزي امكان داره پيش بياد.
    چيز كه من از نامه ي اون قانون يادمه.
    اينكه تا برج 3 91 هركي بياد خدمت 3 ماه سنواتش برداشته ميشه و هركسي هم بعد از فروردين 91 اعزام بشه 21 ماه خدمت ميكنه.
    حالا اين وسط انقدر تبصره و قانون اضافه كردن كه يكيش گير اين پسر دايي من افتاد كه من اصلا اطلاع نداشتم.
    قانونش هم اين بود كه دو تا برادر اگه برادر كوچيكه دانشجو باشه برادر بزرگه مشمول بشه ميتونه تا زماني كه بردار كوچيكه درسش تموم ميشه معافيت موقت بگيره.
    من كه همچين قانون بي ربطي نشنيده بودم. چون پسره يا پسر دايي من تا زماني كه برادر كوچيكش درسش تموم نشده وقت داره بره دانشگاه و درسش رو تموم كنه انگاري...
    چون با اتمام درس برادر كوچيكتر عملا معافيتش ملقا اعلام ميشه...
    در هر شرايطي.

2. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من تا یک ساعت دیگه دارم میرم فرماندهی انتظامی ته توی قضیه رو درمیارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    ممنون ميشم اگر من رو هم راهنمايي كنيد.
    من از شهريور پارسال مشغول به خدمت شدم و انشاءالله اول دي امسال هم خدمتم تموم ميشه. من همون موقع آموزشي از ارگان خدمتيم گواهي اشتغال به خدمت گرفتم. يعني يك سال پيش. حالا ميخوام براي گرفتن دانشنامه رسمي ليسانسم اقدام كنم كه يكي از شرايط اخذش اشتغال به خدمت بدون غيبت هست. چون الان امريه هستم و با پادگان آموزشيم در ارتباطي نيستم يه مقدار دردسر داره برم دوباره درخواست اشتغال به خدمت بدم. حالا سوالم اينه كه آيا همون گواهي اشتغال به خدمت پارسالم كه دستمه قابل قبول هست ( با توجه به اين كه چيزي عوض نشده و من همچنان مشغول به خدمتم)‌يا بايد مراجعه كنم به پادگان آموزشيم و درخواست گواهي اشتغال به خدمت جديد كنم؟
    ممنون.
    یه گواهي اشتغال به خدمت دیگه از یگانت باید بگیری اون دیگه فایده نداره.

5. این کاربر از mrouzbehi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درسته.

كلا از من به شما نصيحت :
    نظام دلش واسه توي سرباز نميسوزه.
    میلاد جان سر جریان بخشش غیبت ها یک فیلمی در اورده بودن.می گفتن اونایی که تا 5 روز نهست دارن بخشش میخورن.بقیه نمیخورن.یعنی اشک اون تعداد در اومده بود.یکسری یکیشو دیدم.گفتم بیخود کردن.برو دادگاه نظام شکایت کن.اقا اینم رفته بود تهدید در جا نامه ترخیصیشو دادن.تو خدمت باید زرنگ باشی.نباشی کلاه گشادی سرت میره.
    در مورد اون بخش نامه هم به هیشکی خبر ندادن.این دوست ما یواشکی اونو دیده بود و وقتی پرسیده بود گفتن نه اصلا همچین چیزی نیست.در حالی که همچین چیزی بود و میخواستن سرباز بدبخت رو نگه دارن.3 ماهم بیشتر خدمت نداشت.با هزار التماس گفتن اره هست همچین چیزی.الانم ترخیص شده.باید پیداش کنم بگم بیاد اینجا ثبت نام کنه و براتون توضیح بده.(گرچه حیط مجازیه و نمیشه درست حسابی ثابت کرد).

پ.ن:ظاهرا خیلی بی نظمی تو پادگانا هست.هر پادگانی داره یه قانونی اجرا می کنه.
    Last edited by ahad_judo; 26-08-2012 at 12:37.

7. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه گواهي اشتغال به خدمت دیگه از یگانت باید بگیری اون دیگه فایده نداره.
    ممنون.
    حتماً از یگان باید باشه؟ یعنی از اینجایی که امریه هستم اگر نامه ببرم که اینجا مشغول به خدمتم قبول نیست؟

یه سوال دیگه هم با اجازه تون دارم.
    من کمتر از چهار ماه به پایان خدمتم باقی مونده.
    قبلاً ظاهراً اینطور بود که سه چهار ماه مونده به پایان خدمت، باید یه سری مدارک رو به نظام وظیفه میدادیم که فرآیند صدور کارت و ... تسریع بشه.
    الان من شنیدم که دیگه نیازی به این کارها نیست و بعد از تسویه حساب و با مراجعه به نظام وظیفه، کارها انجام میشه.
    از چند و چون این داستان خبر دارین؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جناب متین این اقلام رو اماده دم دست داشته باش:
    1-عکس برای ترخیصی-عکس نظامی باشه.پرس و جو کن سربازا کجا عکس میگیرن تو اطراف شما
    2-کارت گروه خونی-اینو اکثر جاها ازتون میخوان و داشته باشی بهتره
    3-از قبل پیدا کردن محل گرفتن امضاهایت
    4-بررسی حقوق سربازیت که حقوق عقب افتاده نداشته باشی

جدیدا هم دیگه همون 4-5 روز اخر امریه بدست میشی و امضاهاتو میگیری.ولی باز از نیرو انسانیتون سوال بپرس.
    با عرض معذرت از جناب mrouzbehi

10. 3 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من رفتم پرسوجو کردم برای این بخشنامه کذایی اصلا هرچی بالا پایین کردیم هیچی ندیدیم واقعا مسخره هست
    البته شاید هم اومده باشه بعدا برگشت خورده باشه نمیدونم جریان چیه البته ناجا خودش مسئول اجرا قانون خدمت وظیفه هست و اگه بخشنامه ای بیاد اول خودش باید اجرا کنه احتمالا اومده دیدن اوضاع . . . هست به قول بچه ها سه شو گرفتند !!

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من رفتم پرسوجو کردم برای این بخشنامه کذایی اصلا هرچی بالا پایین کردیم هیچی ندیدیم واقعا مسخره هست
    البته شاید هم اومده باشه بعدا برگشت خورده باشه نمیدونم جریان چیه البته ناجا خودش مسئول اجرا قانون خدمت وظیفه هست و اگه بخشنامه ای بیاد اول خودش باید اجرا کنه احتمالا اومده دیدن اوضاع . . . هست به قول بچه ها سه شو گرفتند !!
    یکبار یه بخش نامه اومد که تیپ بندر شده 15 ماه خدمت.یعنی عملیاتی شده.خلاصه بچه های بازرسی و نیرو انسانی نامه رو دیدن.به ما هم خبر دادن.ولی فرمانده تیپ می گفت همش شایعه هست.
    تا اینکه یکسری سربازای تازه وارد باهاش جلسه داشتن تو مسجد.و اونجا اقرار کرده که بله همچین بخش نامه ای اومده ولی توش ذکر شده منوط به مثبت بودن نظر فرمانده منطقه یکم دریایی که نظر منفی دادن.
    به همین راحتی.منم واقعا نمیدونم چرا ناجا اینجوریه.ولی امشب دوباره تماس میگیرم با پادگان و خبرشو بهتون میدم.

13. 2 کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت dark_zone14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خیلی ممنون آقای ahad_gudo از پاسختون ، در ضمن بنده در سپاه خدمت می کنم ؛ امیدوارم سپاه هم مثل ارتش باشه و این بخش نامه براش اومده باشه . اگه خدا بخوادو 17 ماهه باشم اسفند خدمتم تمومه ، اگه نشه باید تا تیر 92 خدمت کنم !

15. این کاربر از dark_zone14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آره. من بخش اداري بودم بچه ها هي مي اومدن ميپرسيدن نامه ي بخشش چي شد و اينا.
    هيچي آقا ما خودمون با بدبختي رفتيم پرسنلي نامه رو از يكي از بچه ها تو صادره وارده كه رفيقم بود گرفتم گفتم چرا نامه رو نمي فرستيد گفت چيزي بهمون نگفتن نامه دست ما رسيده.
    هيچي نامه رو گرفتم يه چار پنج تا كپي گرفتم زدم در و ديوار.
    هم بخشش سنوات بود هم مربوط به فراري ها و بخشش اضافه خدمت و اينا...
    ولي راست ميگي به كسي چيزي نگفتن.
    ميگن كسري رو برداشتن ولي بوش مياد كه بعضي ها هنوز هم واسه كسري اقدام ميكنن و نظام وظيفه هم قبول ميكنه كسريشون رو...
    همه چي هركي هركي شده. كار كه حساب كتاب نداشته باشه اني تبعيضات هم بوجود مياد.

17. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 38 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 38 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •