تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 991 از 1298 اولاول ... 491891941981987988989990991992993994995100110411091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,901 به 9,910 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چهارشنبه ی هفته ی قبل این طرح رو خریداری کردم ولی هنوز نتونستم بهش وصل بشم.
    مودم روی حالت pppoe ست شده و vpi/vci هم 5/51 هست تنظیمات روتینگ مودم هم همونطور که تو سایت توضیح داده بود انجام دادم.مودم روی مرحله ی کانکتینگ میمونه و وصل نمیشه
    من فکر کنم مشکل مربوط به مرکز مخابراتیه چون من با 5/51 نمیتونم با هیچ یوزر نیم و پسوردی از جمله یوزر پسورد همین سرویس وصل بشم.
    وقتی که مودم رو از حالت pppoe با همون vpi/vci ست میکنم روی حالت bridge هم روی مرحله ی connecting through wan miniport میمونه و بعدش ارور میده!
    به مرکز مخابراتیمون هم گزارش کردم و مسئولش گفته پیگیری میکنم.لطفا اگر کاری از دست شما هم بر میاد انجام بدید
    در ضمن مدل مودم هم huawei hg532e همون مودم هایی که روی طرح کمپین میدادند

پروفشنال amir raya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    من چند هفتس میخوام این بی نهایت رو فعال کنم هر بار میگه:
    به علت بروز مشکل، عملیات ثبت‌نام انجام نگردید. اگر می‌خواهید دوباره تلاش کنید.

n بار هم فرم تماس با ما رو پر کردم. پشتیبانی سایت هم میگه مربوط به مخابراته. مشکل چیه؟؟ خود اصفهانم. خطمم فیبر نوری نیست!!

در آغاز فعالیت CmanDesign's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با عرض سلام و تشکر

می خواستم بدونم این طرح در شهرستان های استان اصفهان هم فعال است ؟؟؟؟
    بله ، چند روزی هست که سامانه روی بعضی از شهرستان های استان فعلا شده .

جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من چهارشنبه ی هفته ی قبل این طرح رو خریداری کردم ولی هنوز نتونستم بهش وصل بشم.
    مودم روی حالت pppoe ست شده و vpi/vci هم 5/51 هست تنظیمات روتینگ مودم هم همونطور که تو سایت توضیح داده بود انجام دادم.مودم روی مرحله ی کانکتینگ میمونه و وصل نمیشه
    من فکر کنم مشکل مربوط به مرکز مخابراتیه چون من با 5/51 نمیتونم با هیچ یوزر نیم و پسوردی از جمله یوزر پسورد همین سرویس وصل بشم.
    وقتی که مودم رو از حالت pppoe با همون vpi/vci ست میکنم روی حالت bridge هم روی مرحله ی connecting through wan miniport میمونه و بعدش ارور میده!
    به مرکز مخابراتیمون هم گزارش کردم و مسئولش گفته پیگیری میکنم.لطفا اگر کاری از دست شما هم بر میاد انجام بدید
    در ضمن مدل مودم هم huawei hg532e همون مودم هایی که روی طرح کمپین میدادند

لطفا همین الان با همکارانم در سامانه لایو چت تماس بگیرید . مشکلتون رو حل خواهند کرد . ولی فکر میکنم اگر جزو شهرستان ها باشید احتمالا 5 51 صحیح تعریف نشده براتون .

سلام
    من چند هفتس میخوام این بی نهایت رو فعال کنم هر بار میگه:
    به علت بروز مشکل، عملیات ثبت‌نام انجام نگردید. اگر می‌خواهید دوباره تلاش کنید.

n بار هم فرم تماس با ما رو پر کردم. پشتیبانی سایت هم میگه مربوط به مخابراته. مشکل چیه؟؟ خود اصفهانم. خطمم فیبر نوری نیست!!
    از طریق پیغام خصوصی شماره ی تلفنتون رو برای من ارسال کنید تا فردا پیگیری بشه . موفق باشید .

4. این کاربر از CmanDesign بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

حجم اپلود در شبانه ۹۹٪ رایگان حساب می شود؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مخابرات حجم دلخواه نمیده ؟

اینترنت انبوه 2 مگابیت، کمترینش 50 گیگه! خوب منی که حداکثر 25 گیگ استفاده دارم تکلیف چیه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

پيش فرض

حجم اپلود در شبانه ۹۹٪ رایگان حساب می شود؟
    علاوه بر این سوال من یک خط دیگه برای خونه سفارش دادم که مخصوص اینترنت باشه . توی پلوتون اول شماره را زده سرویس می دهند اما شماره را کامل وارد می کنم در قسمت رزرو میزنه امکان ارایه سرویس وجود ندارد اما دلیل را نمی نویسد! کسی خبر داره داستان چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مخابرات حجم دلخواه نمیده ؟

اینترنت انبوه 2 مگابیت، کمترینش 50 گیگه! خوب منی که حداکثر 25 گیگ استفاده دارم تکلیف چیه ؟
    تنها کاری که میتونی بکنی اینه که یک طرح زرین یا کمپین بگیری و 25 گیگ حجم بخری.قیمتش هم پلکانی حساب میشه یکم ارزون تر از قبل در میاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علاوه بر این سوال من یک خط دیگه برای خونه سفارش دادم که مخصوص اینترنت باشه . توی پلوتون اول شماره را زده سرویس می دهند اما شماره را کامل وارد می کنم در قسمت رزرو میزنه امکان ارایه سرویس وجود ندارد اما دلیل را نمی نویسد! کسی خبر داره داستان چیه؟
    احتمالا پورت خالی ندارن. از طریق ۲۰۲۰ هم امتحان کن.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت

پيش فرض

احتمالا پورت خالی ندارن. از طریق ۲۰۲۰ هم امتحان کن.
    از طریق اریافون که نمایندگی ازش دارم پیگیری کردم. گفتن گویا باید قبض میان دوره صادر بشه تا بتوانند برای رانژه از طریق مخابرات اقدام کنند!‌ :|
    حالا باید برم مخابرات ۲۰۲۰ که پاسخ گو نیست!‌ :(

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بچه ها قضیه ی این که میگن پینگ از 37.225 نمیدونم این اعداد چیه؟چطوری میشه فهمید چه عددیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •