از این مشکلات ما زیاد دارم توی ایران
رفیق عادت می کنی چیزی زیاد مهمی نیست![]()
از این مشکلات ما زیاد دارم توی ایران
رفیق عادت می کنی چیزی زیاد مهمی نیست![]()
با توجه به قیمتی که میاد ببین و با قیمت های تعرفه هاش مقایسه کن از قیمتش متوجه میشی که کدومشه. الان ecare باز نمیشه امتحان کنم ولی آره احتمالاً همون 5 گیگه.
راستی خوش به حالت 3 ماهه و 6 ماهه هم توی تعرفه هات داریما که تهرانیم فقط 1 ساله میدن که اونم خیلی برای من زیاده
![]()
بروبچ من مودم usb با سرعت 1 مگ دارم
شنیدم از ساعت 1 شب تا 7 صبح رایگانه منم دیشب تا ساعت یک بیدار موندم و دو سه تا فیلم دانلود کردم اما حالا که رفتم گزارش مصرف ترافیکو بگیرم دیدم نصفش رفته. من دو روزه شارژ کردم وایمکسو. در ضمن ماهیانه شارژ میکنم
آقا قضیه چیه؟ این ایرانسل حرفاش حرف نیست یا ترافیک رایگانش به من نمیخوره؟
راستی قضیه این بسته های افزایشی چیه؟ اگه من مثلا تعداد روزهای باقیمونده تا پایان اعتبارم 22 روز باشه و اگه یک بسته افزایشی یک گیگابایتی رو بگیرم سی روز بهش اضافه میشه؟ یعنی میشه 52 روز یا نه از روزی که میگیرم میشه سی روز یا اصلا سی روز نمی شه و 22 روز باقی میمونه؟ امیدوارم گیج نشده باشین![]()
Last edited by NIMA.GNI; 20-10-2013 at 13:41.
من تا حالا شاتل داشتم ولی از اول آبان می خوام وایمکس 2 مگ ایرانسل رو بگیرم از بچه ها کسایی که دارن میشه بگید سرعت دانلود شبانه ایرانسل چطوریه محدودیت دانلود داره یا نه؟
سلام
بچه ها من قبلا وایمکس ایرانسل داشتم ، الآن وایرلس گرفتم و مودمم رو میفروشم
Model : FMM-130
این مدل بهترین آنتن دهی رو داره ، ولی وای فایش از مدل دیگه که از رده خارج شده ضعیف تره - آداپتور هم داره
صفر این مدل با هزینه نصب و مالیات و امثال اینها حدود 230 میشه - مال من فک کنم 8 تومن هم داخل حساب داره - میفروشم 150 ( یکی از دوستام همین مدل رو همین قیمت فروخته) - پارسال شهریور ماه خریدمش
اگر تو اصفهان باشید حضوری میتونم بدم
بامن اینگونه در ارتباط باشید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزان خواهشا سریع یه راهنمایی بدین چون میخوام تغییر تعرفه بدم من الان خیر سرم دو مگ وایمکس دارم به قدری افتضاح که اصلا سرعت معمولا روی 60 کیلوبایت اینا هست دیروز که سرعتم حتی به به 20 رسیده بود واقعا افتضاحه حالا میخوام ببینم اگه یک مگ سرعتش روبراه برم یک مگش کنم اگه هم نه 512 نامحدود چطوره؟؟ مشکل اینه که اگه نامحدود بگیرم از کار و زندگی میفتم 24 ساعت باید بشینم پای اینترنت و دانلود خواهشا بگین کدوم خوبه من بگیرم
بابا یکی مردونگی کنه به این همه سوال جواب بده
من فقط به یک سئوال جواب میدم:
فرقی نمیکنه از چه شرکت کوفتیی بگیری, اینا همشون یک ماه اول خوب سرویس میدن اما بعد از یک ماه به شدت مذخرف میشن. این یک قانونه که تو قانون اساسی کشور هم تنظیم شده![]()
سلام از ساعت 1:03 اینا رایگان میشه52 روز میشه
![]()
خیلی از بچه ها با 2 مگ مشکل دارن سرعتشون پایینه :( من 128 ویزه گرفتم الان سرعت دانلودم 150 میرسهمن 512 هم داشتم سرعت دانلودم 64 ثابت بود ولی این 128 ویزه سرعتش بالاتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)