تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 991 از 1049 اولاول ... 49189194198198798898999099199299399499510011041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,901 به 9,910 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نماد مثبت و منفی سیمهای بلندگو به چه معناست؟ آیا به معنای بود و نبود جریان الکترونها در هر رشته سیمه؟
    خروجی + روی آمپلیفایر در واقع خروجی استیج نهایی آمپلیفایر هست و سر منفی گراند. سیم اصلی + هست و اختلاف پتانسیل بوجود آمده بر اثر جریان نسبت به گراند یا سیم منفی هست که مورد نظره. اهمیت درست وصل کردن سیم + و - به اسپیکر هم از اینجا ناشی میشه که کویل یا سیم پیچ های داخل بلندگو از یک نقطه شروع میشن و به نقطه مقابل تمام میشن. معمولا در بلندگوها سیم مثبت از سمتی شروع میشه که کویل انتهای مگنت قرار گرفته. یعنتی به سمت پایین بلندگو و سیم منفی به سمت بالاتر نزدیک دام بلندگو . این باعث میشه قطبیت ایجاد شده در سیم پیچ به نحوی در اختلاف با میدان مغناطیسی آهنربای بلندگو قرار بگیره که ارتعاش ایجاد شده به سمت بیرون انجام بشه. برای همین وقتی ووفره مرتعش میشه صفحه ووفر به سمت بیرون ضربه میزنه و بعد به حالت اولیه برمیگرده. دقیقا بخاطر همین مساله هست که اگه جای سیم مثبت و منفی رو برعکس وصل کنید قطبیت سیم پیچ بلندگو برعکس میشه و بجای اینکه به بیرون ضربه بزنه به داخل میزنه که هم صدا تخریب میشه هم ممکنه به قطعه بلندگو آسیب برسه. البته اینی که گفتم ممکنه برعکس هم باشه مثلا سازنده بلندگو آهنربا رو در 360 درجه بچرخونه و بعد قطبیت رو در کویل برعکس کنه که هیچ فرق در عملکردش نداره به هرحال برآیند میدان ایجاد شده در سیم و میدان دائمی مگنت باید طوری باشه که سیم پیچ به سمت بیرون مرتعش بشه نه داخل.

کسی میدونه از کجا میتونم pioneer lx55 تهیه کنم؟؟
    فروشگاه راستین تقاطع حافظ -جمهوری
    Last edited by flipp; 20-05-2015 at 13:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

راستین lx55 موجود نداشت.گفت فعلا هم موجود نخواد بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام؛
    دوست عزیز باید از اسپیکری که دارید به اندازه قیمت و ارزش خودش انتظار داشته باشید. Jamo اسپیکرهای اکونومیک با قیمت پایین میسازه که حجم صدای تقریبا زیادی دارن برای سیستم های سینمای ارزانقیمت مناسب هستن ولی نباید ازشون انتظار معجزه داشته باشید. ساخت بدنه اسپیکر با MDF، ساخت درایورهای بلندگو با مگنت های سرامیکی با فلاسک دانسیته پایین و سبد ورق نازک پانچ شده، کراس اور با سلف های با سیم گیج پایین و استفاده از خازن های الکترولیت بعنوان فیلتربالاگذر که باعث هازش شدن صدا میشن.
    در ضمن رسیورهای پایونیر تا اونجایی که من مدلهای حداکثر تا 3 میلیونش شنیدم در مد استریو واقعا صدای هارش و ringing و آزاردهنده و غیر قابل تحملی دارن. نمیدونم چی اون تو استفاده کردن ولی برای موزیک گوش کردن اصلا جالب نیست. مثلا رسیورهای NAD رو شنیدم در حالت استریو صدای معقولی دارن. نه خیلی سطح بالا ولی حداقل قابل تحمل هستن ولی پایونیر... شما اگر آمپ بهتر به اسپیکرتون بزنید حتما صدای بهتری رو تجربه می کنید.
    همین دیشب منزل دوستی بودم که آمپلیفایر استریوی خودش رو برای ارتقاء فروخته. ایشون هم یه ----- پایونیر دارن ولی از اونجایی که صداش برای موسیقی قابل تحمل نیست از من خواست که یه آمپلیفایر دم دستی براش ببرم یا آمپلیفایر استریوی مناسب ظرف چند ماه آینده تهیه کنه. منم چون چیزی نداشتم یه آمپ 20وات استریوی کلاس D ژاپنی براش بردم که توی کارگاه برای پخش رادیو استفاده میکنم. خیلی انتظاری از یه آمپلیفایر سایز کوچک ژاپنی نمیره ولی در کمال تعجب صدا اونقدر خوب بود که تا پاسی از شب موزیک گوش کردیم. خیلی چیز عجیبی نبود ولی حداقل صدا اون شاخص های یه صدای استاندارد قابل تحمل رو داشت که بشه در پس زمینه یه موزیکی پخش کنه. البته چون اسپیکر راندمانش بالاست به توان زیادی نیاز نداره وگرنه همین آمپ به اسپیکرهای کم بازده وصل بشه اصلا درایو نمیکنه. یه کلیپ ضبط کردم از همین اسپیکر با اون آمپ کوچک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید ببینید.
    اینم یه عکس که میتونید ----- پایونیر هم ببینید که بلااستفاده مونده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به فکر آمپ بهتر باشید. NAD D3020 با تکنولوژی UcD چیز بدی نیست قیمتش هم مناسبه و DAC داخلی هم داره با توجه به اینکه شما سورس مناسب هم ندارید شاید گزینه مناسبی باشه البته باید از نظر اینکه توانش برای اسپیکر شما کافی هست بیشتر تحقیق کنید. فروشگاه نکیسا موجود داره.

ویرایش:
    حیفم اومد این کلیپ لینک نکنم. صدای زیبای معین و نوازندگی انوشیروان روحانی واقعا زیباست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکراز همه عزیزان که وقت میگذارندو پاسخ میدهند ..جناب فلیپ اولا بسیار مممنون ازپاسخ دقیق و کاملی که دادید....بنده دقیقا اون harshness and ringing رو که فرمودیدرو حس میکنم و رغبتموازدست میدم...............دوم اینکه سورس بنده پایونییر 160 هستش...سوم: باتوجه باینکه مدت کوتاهیست ک ازامپ استفاده میکنم ایا میتوانم باامپ بهتری که درهردوزمینه صداداشته باشه تعویض کنم؟یااینکه یک امپجداگانه استریو تهیه کنم.برند یاماها چطوره ؟بازهمتشکرمیکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

wow..i got excited by that monster handmade horn speakers....how about the price??i would be grateful if u guide me for buying the right stuff.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با تشکراز همه عزیزان که وقت میگذارندو پاسخ میدهند ..جناب فلیپ اولا بسیار مممنون ازپاسخ دقیق و کاملی که دادید....بنده دقیقا اون harshness and ringing رو که فرمودیدرو حس میکنم و رغبتموازدست میدم...............دوم اینکه سورس بنده پایونییر 160 هستش...سوم: باتوجه باینکه مدت کوتاهیست ک ازامپ استفاده میکنم ایا میتوانم باامپ بهتری که درهردوزمینه صداداشته باشه تعویض کنم؟یااینکه یک امپجداگانه استریو تهیه کنم.برند یاماها چطوره ؟بازهمتشکرمیکنم
    دوست عزیز تجربه شما اینقدر زیاد نیست که بخوای وارد بحث های گاها! سودجویانه افراد "خاص" بشید و در نهایت دست سازی به عنوان صدای بهشتی بخرید.

سیستم شما از بهترین میان رده های بازار است و با کمی تغییر در کابل و محل قرار گیری بلندگوها و تنظیمات امپ صدا به درجه ای خواهد رسید که راضی باشید.
    خود را درگیر یکسری اطلاعات کیت سازی و هنرستانی نکنید.
    از تجربه دوستان قدیمی فروم استفاده کنید

6. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خواهش میکنم.
    توصیه من اینه به فکر یه آمپلیفایر استریو مجزا باشید.
    دوستان مراقب باشید در دام افراد شیاد سمسار مواب نیافتید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقای داوود، عزیز من اینقدر دست و پا نزن سعی نکن گوشه کنایه بزنی از نظر فنی اونقدر بی مقدار و کوچک ناچیز هستی که من اصلا آدم حسابت نمیکنم. تو صرفا یه سمساری که بلوری 10 دلاری و یه مشت کیف و کفش و بلوری و ... میاره میفروشه برای 2زار از طریق یه واسطه . کلا بهتره دور و بر من نپری چون همینجوری پته ات رو آبه. اینکه پستی که خطاب به من هست رو نقل قول میکنی و ترشحات نجس ذهن خودت رو بیان میکنی نشون میده چه آدم عقده ای دارای کمبودهای شخصیتی هستی. یکم رو کارات فکر کن سعی کن بعنوان فردی که اشتباهاً در قرن بیست و یکم زندگی میکنی از راه های متمدنانه تری برای تعاملات اجتماعی استفاده کنی. پستی که خطاب به منه جوابش رو من باید بدم شما نخود آش نشو
    Last edited by flipp; 20-05-2015 at 20:31.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

wow..i got excited by that monster handmade horn speakers....how about the price??i would be grateful if u guide me for buying the right stuff.
    شما خریدتون انجام دادین باید سعی کنید با داشته هاتون به صدای خوب برسید. ولی در نهایت اگر دنبای صدای خوب استریو هستید باید قید ----- سینمایی بعنوان آمپلیفایر رو بزنید. زیاد هم رو حرف آدمایی مثل داوود که یه دلال بالفطره هست حساب نکنید. اینا نهایت صدایی که شنیدن یاماها بوده و در دایره تجربیات محدود و بسته ی خودشون میتونن شمارو راهنمایی کنن. شما اگر واقعا دنبال صدای خوب هستی وقت بزار چندجا برو چندتا صدای خوب بشنو ببین اصلا چیزی هست که دنبالش باشی. بعد برای خودت هدف گذاری کن از نظر بودجه و ... بعد اقدام به انتخاب موارد مورد نظر خودت کن.
    Last edited by flipp; 20-05-2015 at 20:33.

9. این کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خواهش میکنم.
    توصیه من اینه به فکر یه آمپلیفایر استریو مجزا باشید.
    دوستان مراقب باشید در دام افراد شیاد سمسار مواب نیافتید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آقای داوود، عزیز من اینقدر دست و پا نزن سعی نکن گوشه کنایه بزنی از نظر فنی اونقدر بی مقدار و کوچک ناچیز هستی که من اصلا آدم حسابت نمیکنم. تو صرفا یه سمساری که بلوری 10 دلاری و یه مشت کیف و کفش و بلوری و ... میاره میفروشه برای 2زار از طریق یه واسطه . کلا بهتره دور و بر من نپری چون همینجوری پته ات رو آبه. اینکه پستی که خطاب به من هست رو نقل قول میکنی و ترشحات نجس ذهن خودت رو بیان میکنی نشون میده چه آدم عقده ای دارای کمبودهای شخصیتی هستی. یکم رو کارات فکر کن سعی کن بعنوان فردی که اشتباهاً در قرن بیست و یکم زندگی میکنی از راه های متمدنانه تری برای تعاملات اجتماعی استفاده کنی. پستی که خطاب به منه جوابش رو من باید بدم شما نخود آش نشو
    ای جان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان عزیز ممنون از شما............... لطفا مستقیم مدل و قیمت امپ یا سیستمی که صدای موزیکال بهم بده معرفی کنید........برای تنظیمات از کدام افرادقدیمی که اشاره کردید کمک بگیرم ؟/ و اینکه بلنگوهای هورن و از کجاتهیه کنم؟///بازم تشکرازهردوعزیز کهوقت گذاشتند.....

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان عزیز ممنون از شما............... لطفا مستقیم مدل و قیمت امپ یا سیستمی که صدای موزیکال بهم بده معرفی کنید........برای تنظیمات از کدام افرادقدیمی که اشاره کردید کمک بگیرم ؟/ و اینکه بلنگوهای هورن و از کجاتهیه کنم؟///بازم تشکرازهردوعزیز کهوقت گذاشتند.....
    برای تنظیمات از دوستانی در فروم مشورت بگیرید که سابقه چندساله و یک اکانت ثابت دارن. مثل مدیر صفحه اقای رایان و......

بلندگوی هورن نسبتاً ارزون یکی از همکاران در پاساژ شرکا (ارمغان) دارن. که باز برای شما که تازه کار هستید توصیه نمیشه.

از مدیر و بچه های سایت htcenter.ir مشورت بگیرید.

13. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •