سلام
کی به بازیکن ها کارت مخصوصی اهدا میشه؟؟از کجا میشه فهمید کی اون کارت به بازیکن داده میشه؟؟در ضمن خواهشمندم یکی ترجمه کارت های مخصوص رو بزاره.با تشکر
سلام
کی به بازیکن ها کارت مخصوصی اهدا میشه؟؟از کجا میشه فهمید کی اون کارت به بازیکن داده میشه؟؟در ضمن خواهشمندم یکی ترجمه کارت های مخصوص رو بزاره.با تشکر
اگر منظورت در BAL هست من چیز زیادی نمی دونم ولی اگه در مورد کارتها در مسترلیگ منظورت هست قبلا توضیح دادم اگه بخوای بازم توضیح میدم.در مورد کارتها من شاید ترجمه اونو یه روز بذارم.
و اینکه من چطور میتونم رونالدوی برزیلی رو توی مستر لیگ بخرم؟؟؟این خیلی حیاتیه[/QUOTE]
رونالو برزيلي اگه پچ نصب نكردي تو مستر ليگ وجود نداره و بايد صبر كني تا بقيه تيمها به صورت بازيكن 17 ساله بخرنش و بعد شما خريداري كنيد
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
اينم از ترجمه كارتها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا متنهاي منو نميزارين تو فروم
مشكلمو از عصر دو بار فرستادم ولي مديريت سايت نگذاشتند
کیت انگلیس رو پیدا کردم ، با پسوند bin
2.44 MB
لینک مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي خيلي باهالي كه افتادي دنبال كار ما
خسته نباشيد![]()
رونالدو برزيلي اگه پچ نصب نكردي تو مستر ليگ وجود نداره و بايد صبر كني تا بقيه تيمها به صورت بازيكن 17 ساله بخرنش و بعد شما خريداري كنيد
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
اينم از ترجمه كارتها
[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من پچ EGYPT_Super_Patch_6.0 رو نصب کردم ولی هر چی میگردم رونالدو نیست
و تیمهای قدیمی هم آنلاک نشدن
اگه توی این پچ نیست تو کدوم پچه؟
مرسی
Last edited by pedramgolchin; 10-02-2010 at 11:40.
سلام
من pes2010 رو با اینترنت آپدیت کردم... قبلش از کیتسرور smpatch استفاده می کردم که خیلی خوب بود همه اسما و تیما و لباسا درست شده بود.... ولی بعد از آپدیت دوباره اسم بازیکنای کلاسیک و اسم تیمای بندسلیگا خراب شدن ... فکر کنم مشکل از edit file باشه که با این ورژن جدید تطبیق نداره کسی می تونه کمک کنه و edit file و option file برای این ورژن جدید بذاره فکر کنم 1.3 باشه....
یا اگر نیست چطور می تونم به حالت قبلی برشگردونم؟!؟
سلام
pes10 استاديوم گرد داره....؟؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز من پچ EGYPT_Super_Patch_6.0 رو نصب کردم ولی هر چی میگردم رونالدو نیست
و تیمهای قدیمی هم آنلاک نشدن
اگه توی این پچ نیست تو کدوم پچه؟
مرسی[/QUOTE]
توي پچ هاي pesedit.com هست كه از تاپيك ابزارهاي اديت اقا... فكر كنم اسم بزرگوارشم علي باشه ميتوني پيدا كني
ادرس تاپيك يكي دو پست بالاتر نوشته شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)