خوب الان فرمت دوفایل چی هست؟
خوب الان فرمت دوفایل چی هست؟
هیچی.
فایل ها بدون فرمت هستند.
دوستان یه هارد 1ترا اکسترنال WDدارم
بردمش دانشگاه وقتی برگشتم وصل کردم به لپ تاپ دیگه نمیاد
MANAGEهم که میخوام بگیرم هنگ میکنه
اطلاعاتم چندان مهم نیستن
هاردو گذاشتم بابرنامه
HDD Regeneratorبد سکتور گیری بشه
ولی 40 درصد بیشتر نرفت و همینجوری موند
این دلیلش چی میتونه باشه؟دوباره امتحان کنم؟
هارد صدای خاصی نمیده؟... به هارد ضربه ای وارد نشده؟
سلام
من یه لبتاب گرفتم مدل k555ld ایسوس
یه مشکلی داره که هرکاری انجام میدم هارد 100 استفاده رو تو تسک منیجر نشون میده
خیلی سیستمم کند شده
هرکاری انجام میده هارد 100 میشه
حالا موندم چیکارش کنم
چندتا ویدئو از youtube هم دانلود کردم که هرکاری گفته بودن انجام دادم واسه رفع این مشکل اما تاثیری نداشت
ممنون میشم کمکم کنید
تو Resource monitor ببینید کدوم برنامه داره بیشترین استفاده از هارد رو میکنه یا ببندینش یا از استارت آپ برش دارید یا پاکش کنید
سلام یه فلش 8 گیگ دارم پیغام فرمت برای فلش می ده برنامه برای recovery و properties می گیرم 0 می ده راهنمایی کنید
دوستان هارد منم یه چیزش زرد شده نمیدونم واسه چیه.
بنظرتون مشکلش چیه ؟؟
و چرا اینطوری شده؟
چیکار کنم؟؟
![]()
سلام .
به احتمال خيلي زياد هارد ديسك بكار رفته از مدلهاي سامسونگ هست كه اين مورد در بين هارد ديسكهاي سامسونگ خيلي شايع هست . در اين پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضيحاتي در اين مورد دادم . اگر احساس ميكنيد در پرفورمنس و كارايي هارد ديسك تغيير محسوسي كرده و كاهش داشته (هرچند كه زياد استفاده نكرديد) بهتر هست با گارانتي مشورت كنيد.
من هاردم سیلیکون پاور A80 هست اصلا زیاد کار نمیکنم فقط اطلاعات پیسی رو دارم میریزم توش یکم سبک بشه کامپیوترم .
دیروز همینطوری دیدم همچین برنامه ای هست گفتم یه نگاه کنم دیدم این ارور داره ترسیدم گفتم بگم ببینم چطوره!!
والا من همونطور که گفتید زیاد مصرف نمیکنم که تغییر رو احساس کنم ولی با این حال نه تغییری ندیدم همون سرعت قدیم که حدود 23-25 مگابایت واسه usb2 رایت میکنه.
الان شما میگید کاری نمیشه کرد مثلا فرمتی یا یه چیزایی شنیده بودم میگفتم با برنامه سکتور اینا رو ببینیم.
هیچ راهی نداره؟؟ الان هاردم فرمت سیستمش fat32 ست این فرقی تو قضیه نداره؟؟
و در اخر اینکه آیا گارانتی اینو درست میکنه بطور رایگان هست یا شامل نمیشه؟؟ئ چی باید بهشون بگیم که متوجه مشکل بشن؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)